נראה לי קצת מוגזם. לא יכול להיות ש-3 שנים הוא רק בודק את הנאמנות שלו, בלי להגיד כלום. נראה לי שהוא פשוט הגבר המאצ'ו הטיפוסי, שפשוט לא מוכן להראות את הרגשות שלו במפגין לאשתו, אהובתו, אז הוא מראה לה בהגנבה, בלי להגיד שזה הוא...
אני לא אמרתי שהם מנוגדים... זה פשוט לא תמיד מסתדר.. הבעל שלה רוצה שהיא תחשוב שיש לה איזה מחזר אלמוני... סיגליות פורחות באביב...זה פרח של אביב.. והאביב הדרום אמריקאי יוצא בנובמבר..בו היא מקבלת סיגליות.. היא מקבלת את הסיגליות והיא לא יודעת מי שולח אותם... בדיוק כמו שהיא לא יודעת מי שולח לה מכתבים.. שימו לב..שהפזמון אכן חוזר שלוש פעמים.. אולי העלילה של השיר מתמשכת במשך שלוש השנים בהם היא מקבלת את המכתבים.. זאת אומרת...שלושה אביבים..שלושה ימי הולדת...! שלוש זרי סיגליות.. אולי זה במקרה כך יצא..אבל זה יפה לשים לב.. אני בהחלט מסכים עם הניתוח שלך..הוא יפה.. הגבר המאצ'ו..זה שקשה לו להראות את הצד הרגשי שלו.. זה שרוצה לגעת בה שוב...זה שרוצה להיות האהוב...חלומותיה..
אתם יותר מדיי מתפלצפים על השיר הזה, אין כל כך הרבה מה לפרש בו,מה ששומעים זה מה שיש. אם כ"כ בא לכם לפרש שירים אז בואו אני אתן לכם שיר: הרהורי לילה מאת חיים נחמן ביאליק