גם אני בעיקרון מעדיף בלוגים שמתעדכנים בתדירות לא גבוהה מדי. אבל מצד שני, אני לא חושב שתהיה לי סיבה למחוק מהרשימה שלי בלוגים שמתעדכנים יותר מדי משום שאני משתמש רק בעדכונים של שער הבלוגים על רשומות חדשות בבלוגים הנמצאים אצלי בתפוז-אישי (ושם זה לא באמת אמור להפריע). לכן אם יהיה מדובר בבלוג שיש לי עניין בו או במי שכותב אותו או בחלק מהתכנים העולים בו, כנראה אמשיך להתעדכן למרות אי הנוחות שלי מהתדירות הגבוהה. לגבי עצמי, אני מעדכן את הבלוג שלי בתדירות לא גבוהה בכלל. לרוב התדירות נעה בין פעם בחודש לפעם בשלושה חודשים. אני לא מרגיש את עצמי מחוייב לאף קורא, ואין לי שום רצון שקוראים יהיו מחוייבים אלי. אני מחוייב קודם לעצמי, לכתוב כאשר יש דברים שאני רוצה לכתוב. ואם כותבים לי תגובות, אני לא רוצה שיכתבו אותן מתוך "מחוייבות", אלא פשוט שאנשים יכתבו מה שיש להם להגיד לגבי מה שכתבתי. אין לי הרבה קוראים קבועים, ונראה לי שכחצי מהתגובות בבלוג שלי הן של אנשים שנכנסו דרך הפרסומים שלי כאן בפורום. לגבי המעט הקבועים, אין אני יכול לדעת כיצד ינהגו אם לא אעדכן חצי שנה. לגבי עצמי, אני לא אמחק בלוג שלא התעדכן במשך הרבה זמן, וגם אין לי דרישה מאף אחד לעדכן לעיתים קרובות. גם אני לא ממש אוהב את העדכונים הקצרים בסגנון סנוז, וכמעט שלא השתמשתי בזה. מאותה סיבה אני גם כמעט אף פעם לא שם תוכן בהודעה אישית בתוכנות מסרים מיידיים כמו מסנג'ר. לא רואה בזה שום תועלת (לפחות בשבילי).