האם יש לכם כתבות/שאלות/ספוילרים..

• פותח הנושא nk29
  • פורסם בתאריך

nk29

New member
../images/Emo58.gif לעונה שניה

חבר שלי עובד בחשופים - והדליף לי כמה פרטים: יב"ז תחזור בערך בפרק ה20 - 25 "בלאדי מירי" תקודם להיות כנראה במקום אופיר. שאולי ינסה לנקום על אחיו ואחותו - ובסופו של דב - מישהו יעזור לריקי ואלה, כנראה גידי. ריקי וגידי יתחתנו כנראה לקראת סוף העונה. מוקי יגלה בפרקים הראשונים לעונה 2 שהוא האבא של התינוק של סמדר. כנראה שמירי תהיה הבת של תחיה - ליהיא, זה גם מבחינה רעיונית מתאים - שיהיה מתח בין תחיה ומרב אחת הדמויות תמות במהלך הסדרה - עוד לא הוחלט, כנראה שאריאל אם יהיו שינויים אני אשתדל לעדכן. לילה טוב!!!!!!!

../images/Emo17.gif האם יש לכם כתבות/שאלות/ספוילרים..

אז.. כל מה שקשור לנושא הפורום
חשופים. נא לשרשר לכאן
אם יש לכם ספוילר (כבר ?
) נא לא לשכוח לשים את האיקון -
בנושא ההודעה. תודה והמשך יום נעים

../images/Emo26.gif מרינה מקסי משיקה

כוכבי "חשופים 2" התקבצו להקרנה פרטית וטפיחות הדדיות על השכם בבית הירוק. וואלה! סלבס לא יכולה לחכות שגלי ארזי תחסל כבר את שירה מזור. דפדפו
http://celebs.walla.co.il/?w=/3607/1427951

היא פשוט מהממת../images/Emo26.gif

רק חבל שלא השקיעו ברובה אחר, כל רובה עדיף על רובה מפלסטיק מהשאריות מפורים

../images/Emo26.gif נשים חדשות

"חשופים" נשארה טלנובלה מתוחכמת ואיכותית בסוגה, המון בזכות הנשים שמובילות אותה. דוריה למפל מדווחת מהשטח
http://e.walla.co.il/?w=/271/1428151&bigmaavaron=1

../images/Emo128.gif יעל בר זוהר פוסלת

הוט שכרו כפילת גוף שתופיע במקום יעלי בעירום מלא ב"חשופים". היא לא אהבה את מה שיצא, אז אתם לא תראו את זה. וואלה! סלבס מחפשת צדק
http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1428410

Liraz 6q

New member
היי..

יש את חשופים- הפרקים המלאים באינטרנט איפושהוא או שרק בערוץ או בויאודי? תודה:]

hot3tv

New member
תשובה..

יש את הפרקים של כל העונות באתר שבחתימה שלי.. כנסי אליו לעמוד פרקים מלאים בקטגוריה מולטימדיה..

Liraz 6q

New member
תודה:]

רק.. את בטוחה שהכתובת מעודכנת? כי האתר של עולה לי..

hot3tv

New member
בבקשה

אני בן.. הכתובת טובה.. לפעמים השרת נופל.. תנסי עוד כמה דקות להיכנס שוב

אתה יודע שאסור לך לדבר על זה ע"ג הפורום.

ולכן אני אגיד לך רק פעם אחת שאסור להזכיר הורדות וכל מיני דברים לא חוקיים בפורום. למרות שמדובר על האתר שלך.. אם עוד מישהו ישאל כזו שאלה , תפנה אותו למסר ותגיד לו שמה את הפרטים שהוא רוצה לדעת. בסדר ?

g u l i v e r 2

New member
שירים מהתוכנית?

איפה ניתן למצוא רשימת שירים שמופיעים בפרקים בחשופים?

hot3tv

New member
לא ניתן למצוא..

פשוט תשאל איזה שיר אתה מחפש בפורום הזה או בפורום זיהוי שירים..

לכל מי שתוהה מדוע הילי לא נמצאת בפתיח../images/Emo58.gif

זה הולך להיות ממש עצוב,אז תתכוננו: זוכרים שדניאל נוסעת לטיול ג'יפים בירדן
אז בטיול הולכת להיות תאונה,ודניאל...אז זהו,יש כמה אפשרויות: סיכוי קטן שהיא תיפצע קשה מאוד
ספקולציות למיניהן:לא מצאו את הגופה,לא יודעים אם היא חיה או מתה וכו' וכו'... אבל האפשרות בעלת הסיכויים הגדולים ביותר היא: דניאל מתה... כל העניין יתחיל כנראה מיום חמישי[מחר],ואם לא,אז מיום ראשון...תתכוננו,כי אלו הולכים להיות פרקים קשים[אני רק מדמיינת מה עובר על גידי ונשבר לי הלב
] אם אתם לא מאמינים פשוט לכו לשלט,תלחצו על TVguied,ערוצים לפי נושא,סרטים וסדרות,תגיעו לשעה של חשופים ותתחילו לדפדף בימים... אה,לא הצגתי את עצמי...אני חדשה פה

nk29

New member
סבבה. אבל מי המנקה התאילנדית

שמופיעה ביחד עם יון תומרקין- שאגב, לא צריך להיות בצבא? יש לי קשרים בהפקה, ועדיין לא הסכימו לומר לי.. כאילו היאתציל את הדמות האנמית של אלקנא..

../images/Emo51.gif וברוכית לפורום ../images/Emo8.gif

אפשר לדעת את שמך ומאיפה את ואהה גם את גילך (על הדרך תאריך לידה). ואני ? מאורה , 23 (עוד 18 ימים 24) , רחובות. השתלבות מהירה וצפייה נעימה.

אממ ברוכית ../images/Emo140.gif

אפשר לדעת מה שמך ומאיפה את ? בתקווה לתשובה יותר חיובית וחייכנית מאשר הנ"ל
ובקשר לשאלה שלך - האמתי שהממוצע הגילאים שבפורום נע בין 15 (אני חושבת) לגילאינו (23+).

למעלה