האם יש לכם כתבות/שאלות/ספוילרים..

• פותח הנושא nk29
  • פורסם בתאריך

100vardit

New member
אממ תודה ../images/Emo141.gif

קוראים לי ורדית, מאיזור המרכז- גרה באור יהודה אם זה מעניין.. נעים להכיר
אפשר להחזיר לך בשאלה?! <מעניין אותי..
> מה את עושה בחיי היומיום? (חוץ מלנהל את פורום חשופים ב..
) ותודה על התשובה...

איזה שם ורדית ../images/Emo141.gif

ממזמן לא שמעתי על השם שלך.. טוב שיש את תפוז
ועכשיו לתשובה לשאלה שלך
חוץ מלנהל את פורום חשופים וגם את פורום הבאקסטריט בויז בתפוז. אני עובדת כשומרת בקניון רחובות כמעט חצי שנה. ומה איתך ?

100vardit

New member
../images/Emo13.gif

אני פעם ראשונה שומעת שם כמו שלך, יש לך שם ממש מיוחד
, הוא מתוך הפסוק שבחתימה שלך? יפה :) אני... לאחרונה סיימתי ללמוד לתואר ראשון וכרגע אני לקראת מציאת עבודה. ממש עשינו כאן היכרות

../images/Emo13.gif

אמממ...אני מעדיפה לא לתת פרטים בתפוז בפרט ובאינטרנט בכלל,כי האינטרנט אורב סכנות בחובו...מה זה משנה מה שמי
העיקר שאני אוהבת חשופים

לפחות את שמך הפרטי.. ../images/Emo8.gif

אני רוצה לדעת. כאן אין מקום לאנשים שרוצים להסתתר מפני כלום
אז
ממך , תגידי את שמך הפרטי. לא יקרה לך שום דבר. אני מבטיחה לך

Dודי1

New member
שלום..שאלה בנוגע לאחת השחקניות הלא ראשיות:

מה שמה של השחקנית שמשחקת את טרי?. תודה :)

ויוה123

New member
יב``ז ו-ממב(מרינה מקסימיליאן בלומין)/tapuzforum/images/emo23.gif

מרינה משחקת מדהים כאילו היא במקצוע שנים.היא טוטאלית,נקייה, אמוציונלית וכיף לראות אותה משחקת.(היא שיחקה ומשחקת ב3- הפקות של ``הוט``:``רד בנד``,``תמרות עשן`` ו``חשופים``). ומקווה לראות את יעל בר זוהר המהממת כמה שיותר מוקדם בפרקים של העונה השנייה.חולה עליה!!!!!

hot3tv

New member
דעה שלי לא בטוח!! ספוילר חלקי.. חח

אני חושב שדווקא שליאת הר לב שמשחקת תפקיד אורח תיהיה הבת של תחייה.. זאת רק מחשב שעלתה לי לראש.. לא משהו שאני בטוח ב- 100%...

nk29

New member
לא, בגלל זה...

היא לא מופיעה בפתיח, אלא הבחורה האסיאתית- שתהיה בפרקים הבאים - היא בת לפליטים מויאטנאם או משהו... אני יודע שתהיה זוגיות בין גידי לריקי, וששאולי יינקום על שורה ובנצי. כרגע הוא נחחד- שומר על החברים קרוב, ועל האויבים קרוב יותר.... אמרו לי שאיתן ארזי כנראה יסתבך בפרשיית אונס - כנראה טרי... בכל מקרה דניאל פאר לא תחזור- מי שתבוא זאת אילנה פאר- גרושתו (אורנה בץ), שתילחם איתו על הכסף שצריך לשלם לה- ותשתלט, או לפחות תנסה להשתלט על החברה.... תהנו!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה