הצ'אט ועונשו ב-
אנשים

Lopezit

New member
לא מפחיד אותי

בהתחלה רציתי להזמין את הטאצ' משם (הרבה הרבה יותר משתלם)... אבל לא רציתי להסתבך עם האחריות

QueIronia

New member
חבל. האחריות של אפל היא בינ"ל

ודי בקבלה/חשבונית כדי להפעיל אותה. פשוט במקום שהזכיין המקומי (iDigital, בעבר ידע) יתקן בעצמו, הוא שולח במסגרת האחריות את המכשיר לחו"ל.

QueIronia

New member
מצוין!

גם אצלי ג'ן מככבת, אבל העפתי את העטיפות, כי הן תפסו לי יותר מדי מקום (ובכ"ז, לי יש רק 2GB. כל פעם אני מתייסר כדי להכניס שירים חדשים במקום הקיימים. בדיוק שלשום פיניתי מקום כדי שכבר יהיה לי מוכן לחדש של ריטה). מתן - שתוק!

Lopezit

New member
בינתיים הסרטונים תופסים לי את רוב המקום

דודה שלי היום התלהבה וראתה את ההופעה ברוקדים עם כוכבים היא התרגשה יותר ממני

Lopezit

New member
דרך אגב.. אם מדברים על מוזיקה

אתה חייב לשמוע כמה אלבומים של מארק בעיקר את Amar Sin Mentiras! אלבום מעולה! זה אותם המפיקים שעבדו על CAUM

QueIronia

New member
תעזבי. האייפוד מתפוצץ.

אני כבר לא יודע מה אפשר למחוק, סיננתי כמו משוגע.

QueIronia

New member
אי אפשר.

כשאני שומע דיסק, זה בכל המדיות האפשריות. אני לא קופץ בין דיסקים כשיש משהו חדש...

מה לשתוק? אמרתי שזה רע?

ג'ניפר זה טוב
גם לי באמפי יש תיקיית קליפים שלה, איזה 12 קליפים אאל"ט... ובנוסף לה, יש לי איזה עוד 90[!] תיקיות של קליפים, כמו: מדונה, הביטלס, סינדי לאופר, סלין דיון, מאדנס, קווין
, אלאניס [הקליפ thank you שלה מומלץ
], קייט בוש, עכברושי בום טאוון, טינה טרנר, אלטון ג'ון, אלביס, דונה סאמר ועוד המון זמרים ולהקות ישנים
סה"כ 300 קליפים
הטמטום צפוי יחי שנות ה-70 וה-80

בנוגע לחדש של ריטה...

הוא ייצא ב-10.1
חמישה ימים אחרי יום ההולדת שלי... ביום ראשון ייצא הסינגל השני, "הפעם". בסוף דצמבר ייצא הקליפ שלו. בסוף דצמבר ייצא גם הסינגל השלישי, "מחכה", וגם לו יהיה קליפ
הולך להיות מעניין, זה בטוח

לא נורא../images/Emo8.gif

תתנחם בעובדה שיהיו שני קליפים חדשים! ביום ראשון ייצא הסינגל השני. הבנתי שיצא לו פוטושופ פצצה

למעלה