חידת הישרדות - 10 >>

bcr2

New member
../images/Emo17.gif חידת הישרדות - 10 >>

בחידה זו זה מתחיל - חידת "מאסטר הישרדות", אם אתם רוצים לענות עליה, תענו בתגובת החידה בלבד ! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
הרמזים לחידת הישרדות מס' 10 :
אחד נגד מאה
לוקח את הסיכונים
מאיגרא רמה לבירא עמיקתא ברוורס
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> בתגובות נוספות :
הגבלה
קלף מיקוח
מחסום
רמז אישי
חידת מאסטר הישרדות

bcr2

New member
../images/Emo115.gif קלף מיקוח

הרמז : פרוטזה רצינית

bcr2

New member
../images/Emo128.gif מחסום

בתוגובה זו אני רק אעדכן כמה מחסומים יש לכל אחד, עד להגבלה.

bcr2

New member
../images/Emo127.gif רמז אישי - עדכון קטנטן !

כדי שתקבלו את הרמז האישי לחידה זו שלחו לי בכותרת את המשפט הבא : רמז אישי 10 פ

bcr2

New member
../images/Emo47.gif חידת מאסטר הישרדות !

מי יהיה המאסטר השני ??? זה הזמן להתחיל לחשוב... הרמז החידה : הקללה לא ממש הייתה עליו אם אתם רוצים לענות לחידה זו, שלחו כאן את התשובות של חידה זו בתגובה לכאן, לא לחידה 10.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יש לי כמה דברים לומר לך ../images/Emo26.gif

1. תסביר מה זה כל המחסום, מיקוח, רמזים וכל הדברים האלה כי אני אישית לא כל כך מבינה. 2. תכתוב מה התשובה של החידה הקודמת אולי?

bcr2

New member
תשובה והסברים

הגבלה זה תאריך בו פג תוקף החידה, ככה שמרגע שהתאריך עובר ללא תשובה נכונה זה אומר שהחידה תינעל ואף תשובה לא תתקבל מרגע שהתאריך עובר קלף מיקוח זה חידונת קטנטנה שאם אתם עונים עליה נכון אתם מקבלים בפרטי רמז גדול ושמן לתשובה הנכונה, אך תוכלו לענות רק פעם אחת בלבד לאותה חידה. מחסום משמעותו אפשרות של כל משתמש לענות על אותה חידה רק 5 פעמים. רמז אישי אומר שאם את שולח/ת לי בפרטי הודעה עם הקוד ככותרת, בתמורה אני נותן בתוך מרגע פתיחת ההודעה אצלי רמז באותו רמה של הרמזים הרגילים, אך המחסום יורד ל - 3 פעמים, אך תישלל אפשרות הרמז האישי עם ענית לפחות פעם אחת, אסור לענות כדי לקבל את הרמז, אך אחר כך תוכלו לענות. מאסטר הישרדות זו חידה די קשה שאם עונים עליה, אותו המתמודד יגיע לגמר בחידה ה-20 בסוף העונה הראשונה. והתשובה הקודמת נמצאת תמיד בסוף החידה הקודמת, בכל מקרי הוא : ג'וני פיירפליי

bcr2

New member
נכון מאוד !

אחד נגד מאה - כריס נשאר בסיטואציה שהוא היה הגבר היחיד מול 6 בנות
לוקח את הסיכונים - פרשיית ג'ולי שהדהימה את אלייזה, הוא אמר גם שהוא יקח את הסיכון לשנות את המשחק
מאיגרא רמה לבירא עמיקתא ברוורס - מגג גבוה לבור עמוק ברוורס : התחלתו של כריס הייתה צולעת בקשר לקורה, ובהמשך הוא ניצח בענק

bcr2

New member
../images/Emo17.gif חידת הישרדות - 11 >>>

החידה מס' 11, וואו כמה עברנו, אבל זה הזמן להתחיל להעלות מנועים, כי אנחנו מגיעים בקרוב לחידה 15 שכולה תוקדש למציאת מאסטר נוסף, אז יש לכם הזדמנות הרבה יותר. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הקלף האישי וקלף המיקוח יהיו באותה תגובה, למחסום לא יהיה תגובה אך החוק עדיין קיים. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
חידה מס ' 11 :
השתתפה בשתי עונות
נקראת ה"מילה שנינה מתה עליה"
אבודה כדי לשרוד

bcr2

New member
הסברים וחוקים

הגבלה : התאריך שרשום בהגבלה הוא התאריך שבו ייעצר קבלת התשובות ממשתמשים ואז אעבור לחידה אחרת, הגבלה תהיה תקפלה כל עוד לא ענו את התשובה.
קלף מיקוח : הרמז הקל ביותר בחידה, רק משתמש אחד יכול לקבלו, את התשובה שלו הוא שולח אליי בפרטי, עם הכותרת "קלף מיקוח", אם הוא יענה נכונה, הוא יקבל את הרמז אך תהיה לו אפשרות לענות רק פעם אחת, ואסור לו לענות תשובה לפני חידת קלף המיקוח.
מחסום : כל משתמש מוגבל לחידה ב-5 תשובות בלבד, מותר לו לטעות 4 פעמים, אך טעות 5 הוא לא יוכל לכתוב תשובות.
רמז אישי : רמז נוסף אישי שאתם מקבלים בפרטי בתמורה שתשלחו אליי את הכותרת "רמז אישי" בפרטי, תוכלו לקבל את הרמז בתנאי שאתם לא עניתם לפני כן על השאלה, לאחר מכן המחסום שלכם יורד ל-3.
אסור לכתוב את הקלף מיקוח ואת הרמז אישי לחברים בפורום או בפרטי, במידה וכן, לא תוכלו להשתתף עד לתום העונה.
מאסטר הישרדות : חידה קשה מאוד מאוד שניתן לענות עלייה כמה שרוצים, החוק היחיד הוא פשוט לענות, במידה ואתה צודק אתה נחשב כמאסטר. בסוף העונה יעמדו המאסטרים בכתב חידה, הראשון שעונה נכונה, הוא הקינג של חידת הישרדות

bcr2

New member
../images/Emo47.gif מאסטר הישרדות

הרמז : היה לו משקפיים ואדומות ------------------------------------------------ רמזים קודמים :
הקללה לא ממש הייתה עליו

bcr2

New member
../images/Emo115.gif קלף מיקוח ../images/Emo127.gif רמז אישי

קלף מיקוח - השם שלו כפול
רמז אישי - נא לשלוח : רמז אישי 11 פ

neta333

New member
סטפני!

השתתפה בשתי עונות- ב-11 וב-10.. נקראת ה"מילה שנינה מתה עליה"-הרבה קוראים לה מאמי, ומילה זו משוייכת לנינט טייב (נינה) אבודה כדי לשרוד-לא הבנתי ממש..

למעלה