חידת הישרדות - 10 >>

asap1

New member
אני חשבתי שזאת אמבר

אבל אם לא רשום איזה רמז עליה ועל רוב אז כנראה שזאת באמת סטפני.

asap1

New member
ההגיון שלי

השתתפה בשתי עונות - עונה שנייה ועונת האולסטארס. נקראת ה"מילה שנינה מתה עליה" - אמבר היא מאמי. אבודה כדי לשרוד - הייתה היחידה שעברה לשבט אחר, אבודה לגמרי, רק כדי לשרוד את כל העונה ולנצח.

bcr2

New member
עוד מעט תביני, זה נכון !

הכוונה רק ל"אבודה בשביל לשרוד" שזה אומר שבעונה ה-10 נאלצה סטף להיות לבדה באולונג, האבודה אומר שהיא לבדה, כדי לשרוד אנחנו כבר יודעים על מה אנחנו מדברים.

neta333

New member
יששש!!

צדקתי פעמיים רצוף!! דרך אגב-איך נדע בסוף מי זכה הכי הרבה פעמים?

bcr2

New member
../images/Emo17.gif חידת הישרדות - 12 >>

אוקיי, נותרו עוד 7 חידות רגילות, חידת מאסטר נוספת וחידת הגמר, זכרו שבחידה 15 נעצור את המרתון למצוא עוד מאסטר. זכרו שחידה מס' 20 היא זו שתהיה האחרונה ותקבע : מי יהיה המאסטר הגדול של חידת הישרדות >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> קלף המיקוח יורד בנתיים עד החידה ה-16 (לא כולל) המחסום יורד ל-4 נסיונות, שימוש ברמז אישי מוריד את המחסום ל-2 נסיונות בלבד ! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
חידה מס' 12 >>>
כפול
חבר קרוב
נודע כקצת מסריח
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הסברים בתגובות של הודעה זו

bcr2

New member
הסברים וחוקים (עדכני לחידה זו)

הגבלה : התאריך שרשום בהגבלה הוא התאריך שבו ייעצר קבלת התשובות ממשתמשים ואז אעבור לחידה אחרת, הגבלה תהיה תקפלה כל עוד לא ענו את התשובה.
מחסום : כל משתמש מוגבל לחידה ב-4 תשובות בלבד, מותר לו לטעות 3 פעמים, אך טעות 4 הוא לא יוכל לכתוב תשובות.
רמז אישי : רמז נוסף אישי שאתם מקבלים בפרטי בתמורה שתשלחו אליי את הכותרת "רמז אישי" בפרטי, תוכלו לקבל את הרמז בתנאי שאתם לא עניתם לפני כן על השאלה, לאחר מכן המחסום שלכם יורד ל-2.
אסור לכתוב את הקלף מיקוח ואת הרמז אישי לחברים בפורום או בפרטי, במידה וכן, לא תוכלו להשתתף עד לתום העונה.
מאסטר הישרדות : חידה קשה מאוד מאוד שניתן לענות עלייה כמה שרוצים, החוק היחיד הוא פשוט לענות, במידה ואתה צודק אתה נחשב כמאסטר. בסוף העונה יעמדו המאסטרים בכתב חידה, הראשון שעונה נכונה, הוא הקינג של חידת הישרדות

bcr2

New member
../images/Emo223.gif הגבלה ../images/Emo127.gif רמז אישי

הגבלה : 18.12.07 / 18:00
רמז אישי : הקוד לקבלת הרמז - רמז אישי 12 פ

bcr2

New member
../images/Emo47.gif מאסטר הישרדות - רמז 3 מתוך 5

זכרו שהספירה היא רק לקראת חידה מס' 15
והרמז השלישי הוא :
כמו תינוק
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
רמזים קודמים :
היה לו משקפיים ואדומות
הקללה לא ממש הייתה עליו

neta333

New member
יש לי ניחוש קל.. יש מחסום על חידת המאסטר?

יש לי ניחוש שזה בובי ג'ון בגלל ש: כמו תינוק-בעונה 11 בובי ג'ון התפרץ כמו תינוק על ג'יימי לאחר שקבוצתו ניצחה הקללה לא ממש הייתה עליו-הקללה לא ממש הייתה עליו אלא על השבט שלו (אולונג נכחדו בעונה 10) היו לו משקפיים ואדומות- בובי ג'ון היה חיובי (עונה 10) לאחר כל הפסד של השבט שלו. משקפיים אדומות\ורודות(אני לא בטוחה איזה צבע) אומר שיש לו השקפה חיובית.

bcr2

New member
התשובה - בובי ג'ון

כפול - יש לו שם שהוא שני מילים והשתתף בשני עונות.
חבר קרוב - של סטפני, הם היו באותם עונות והם היו בשבט בעלי ברית
נודע כקצת מסריח - סטפני טענה בעונה ה-10 כי בובי ג'ון די מסריח בניגו אליה.

bcr2

New member
../images/Emo17.gif חידת הישרדות - 13 >>

זאת הפעם הראשונה שתשובה על מאסטר היא הנכונה לחידת הישרדות, רצוי לציין כי המאסטר השלישי הוא זה שענה על הכי הרבה חידות, אך בחידה מס' 15 נמצא את המאסטר השני שזה יקרה מחר בלבד !!! 18.12.07 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> אין מחסום על מאסטר הישרדות (זה נקבע עוד לפני כן) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
חידה מס' 13 >>>
מהמבוגרות ביותר
הגיעה כמעט לגמר
ברזל
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> קלף מיקוח יחזור רק מחידה 16

למעלה