ידיעות שקשורות לאגם

מיכל אני שוב אומרת../images/Emo204.gif

תנסו., אני ממש בעד זה..לא אמרתי שלא..אבל צריך לדעת מה לכתוווווווווב. ואת לא יכולה לדעת מה אגם חושבת על זה...או אפילו היחצנים שלה.. ואם פעם היה כל הזמן ועכשיו פתאום אין כלום..לכו תדעו..אוליי משהו קרה.

סבבהה מיכל......./images/Emo204.gif

זה חשוב דווקא בגלל שאנחנו פורום רשמי שלא נצא מטומטמות..את לא מבינה?. זה באמת חשווווב צריך לדעת מה לכתוווווווווווווווב לא לכתוב דברים כמו : "אין פוסטרים ואין מדור". כי הז לא תלוי בנו הם רק ירימו גבה עלינו..ואל תעני לי אני כבר מתחילה לתעצבן שלא מבינים אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם כפרעלייך

היללי 2

New member
../images/Emo45.gifצודקתת!!!../images/Emo23.gif

תרשמי את מה שאמרת בצורה חריפה כזאתת...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

תרשמי גם שיש לה קהל מעריצים מאוד גדול שקורא את העיתון ומאוכזבייים שאין עליה שם כלום.. ותרשמי על הפורום הרשמי שלנו וכאלה:p [תרשמי שכל הזמן מצביעים בטופ ומשתתפים, יו נואו..] אם את צריכה עזרה במשו אני במסן.

אממ בערך מסכימה..../images/Emo204.gif

אני לא חושבת שזה יעזור מי יודע מה.. זאת העבודה של רוברטו והיחצ"נים..לא שלנו..

לא אמרתי לא לנסות..../images/Emo204.gif

אבל צריך לדעץת מה לכתוב..אני אישית חושבת שזה קצת לא טוב לכתו להם על פוסטרים שלא קיימים והמדור..אחרי הכל חברת סקצ'רס השקיעה בשביל שיראו את הפוסטרים...והיחצ"נות של אגם ורוברטו כמובן.., ובנודע למדור.זאת ההחלטה של אגם אם לעשות..אם אתם כותבים מכתב.. תכתבו על כתבות שאין עליה כבר..ראיונות וכו'.. שזה דבר שכן תלוי בעורך העיתון.

אביחי 33

New member
שיא אם את רוצה..

אם אין לך מכתב מסוגנן, שלחי לי מסר או הגיבי כאן, ואני אשמח לסגנן מכתב בשם כל הפורום.

אביחי תודה אממ אבל כבר התחלתי../images/Emo13.gif

סבבה כבר התחלת מערך יש לי את כל הרעיונות בראשש.. אתה יכול לעזור אם אתה רוצה... תודה בכל אופן!!!

פלורי2

New member
אני לא ממש קוראת ראש1../images/Emo28.gif

מה דעתכם לשלוח הודעה גם למעריב לנוער
גם שם קצת שכחו ממנה..

כן אבל שם אף פעם לא התייחסו

אליה כמו שהיו מתייחסים בראש1!! יש הבדלל... עוד רעיונות לי שיש אני ישמח לשבלב

yair hazout

New member
../images/Emo17.gifידיעות שקשורות לאגם../images/Emo17.gif

"אגם בטלויזיה.." וכו'-לכאן!

למעלה