כל מיני חדש

איזה חמודדד

יוסי אזולאי "המוזיקה שאני הכי אוהב: מירי מסיקה ואוהד חיטמן. שניהם אוצר מוזיקלי נדיר בדור החדש של התעשייה. ריטה היא נצחית עבורי. "

משהו לא מסתדר לי

לפי השלטים אצלנו בעיר,ההופעה של מירי תהיה ב 7.2 ועכשיו אני מסתכל בעיתון של מעריב ובאותו תאריך רשום מופע אחר-אבי קושניר. מה הולך פה?

אמר לי פעם המנהל של

בית יד לבנים משהו ועכשיו אני רואה שהוא צודק-האנשים באשדוד מעדיפים לשלם 80 שקל לאיזה סטנדאפיסט מטומטם שעומד על הבמה ומספר בדיחות מאשר לשלם את אותו המחיר על מוזיקה ישראלית. אבל כשהיה את המבצע הזה של סלקום שהיו כל מיני הופעות בכל הארץ ב 20 שקל האולם היה מלא.באותו ערב של סלקום היה אצלנו קובי אפללו שאם לא היה את המבצע הזה,המחיר להופעה שלו זה 90 שקל. אבל כשהיתה ההופעה של מירי בחינם על החוף היו קרוב ל 50 אלף איש.

iditol

New member
למירי

מירי היקרה הייתי בהופעה שלך בבית נגלר ק. חיים. לפני ההופעה כתבתי בפורום שאני מאוד מבקשת את השיר ילדה שהתבגרה - אז לא יודעת אם קשור או לא, אבל בכל מקרה תודה ששרת את השיר הכל כך יפה ומרגש הזה. מעבר לכך ההופעה היתה ממש מקסימה ומרגשת (אפילו בעלי שרגשות אצלו זה משהו בהמלצה בלבד...) הביע את התרגשותו היוצאת דופן מההופעה. אז ישר כוחך, תמשיכי לרגש (ואגב את גם נראית ממש טוב!!). עידית.

למעלה