כל מיני מירי

כן,אני בדיוק עוברת על זה חחח :)

לקח לי זמן להבין שזה ממש ממש כל השידור,לא היה לי מושג ששמו את ההקלטה,העיקר אני חיפשתי את טיפה טיפה כמה ימיםםם... וכן,תודה למי שהקליט..מי הקליט?:)

דיברתי אתמול עם מירי בפלא'..:)

חחחחחחח מסתבר שהמדהימה הזאת הייתה בהופעה של נינט
ודודה שלי חברה של נינט והיא יודעת שאני מאוד אוהבת את מירי אז היא אמרה שהיא תיתן לי לדבר איתה אחרי ההופעה,ושמירי בשבוע ה32:D:D בקיצווור דודה שלי התקשרה ואני כזה הלו..ואני שומעת את מירי היי ואני כזה היי מירי מה נשמע?ואז היא אמרה שהכל בסדר D: ואז אמרתי לה יואו מיריאיזה חמודה את חחח והיא צחקה ואמרתי לה שתהיה לך לידה קלה ב"ה !אין עלייך!באמת שיש לך תשירים הכי מדהים ואני מתה עלייך ואת מדהימה ומקסימה ואין עלייך בעולם,קיצור דיברתי איתה דקה כזה כולי בהלםםםםםם.היא פשוט מהממת חחחחחחחחחח יש לה קול כזה עדין,אמרתי לה גם שפגשתי אותה לפני שנה והיא הייתה מדהימה ושאני מאוד אוהבת אותה וזה..ואז היא אמרה לי היה לי ערב מקסים ואת גרמת לו להיות הדובדבן שבקצפת[חחחחח פיוטית משהו] ואני כזה את מדהימה והיא כזה תודה חמודה את מתוקה ויש לך דודה מקסימה..ואני כזה כזה ואיי מירי תודה וזה..ואז היא כולה רגע רגע אל תנתקי דודה שלך רוצה אותך חחחחחחחחח אמאלה הקול שלה הכי חמוד בעולם!היא כזה עדינה ומדהימה!!אין עליה בעולם!באמת שהיא עשתה לי תלילה:D זה היה בסביבות 1 ככה
בקיצור חפרתי,אני מאוהבתתתת.באמת שהיא מוכיחה לי כל פעם כמה אני אוהבת אותה

../images/Emo26.gif אתמול בכוכב נולד

(לא ראיתי שרשמתם...) כבר בהתחלה באודישן השני בחור שר את "אף אחת", יחסית קטע ארוך מהשיר. הוא הכי לא היה נראה מישהו שישיר שיר של מירי, אבל ביצע את זה אחרי ששינה את המילים לזכר ויצא מרגש מאוד, ביצוע יפה, השופטים מתו על זה.

shay keran21

New member
../images/Emo45.gifבכלל השופטים מאוד אוהבים את מירי בכללי

כל פעם מתמוגגים מהשירים שלה..הדוגמא הכי הכי טובה הוא הביצוע מהעונה הרביעית,ביצעו את השיר "כלוב של זהב" והשופטים פשוט התמוגגו...חוץ מאחד,וההוא אמר שרק בגלל שהם אוהבים את השיר ואת הביצוע המקורי,אוטומטית הם מהללים..זה היה כזה דיון של וואו!! הם מאוד מאוד אוהבים את מירי..בעיקר מרגול אם תופתעו לדעת..

אני דוקא לא אהבתי

לא הסתדר לי מבחינת לחן, מקצב לא יודעת למה אבל לא הסתדר לי שהפך את המין לזכר.. נכון הוא שר יפה והוא מזכיר שילוב של סעדו/עמיר בניון וכו' והוא טוב אבל עדיין- לא נפלתי מהביצוע

veredmp

New member
../images/Emo44.gif מירי תהיה ביום ב' הקרוב במצב האומה

התכנית תשודר בערוץ 22 ביום ב' בשעה 22:10. היא לא תהיה כל התכנית (כמו שקרן היתה) אלא תבוא לפינה אחת.

I מ י ר ב I

New member
מעולה שזה רק לקטע קטן

לא סובלת את התוכנית,מקווה שזה יהיה דיי בהתחלה שלא אתייבש עד הסוף

pRimaVeriTaVIV

New member
אני יכול להגיד לך שעד עכשיו זה לא היה בהתחלה

אז את יכולה לחכות לפחות חצי שעה מאז שזה מתחיל

veredmp

New member
../images/Emo88.gif קצת הסטוריה....

שמו ביוטיוב את הקטע מגיא פינס על צילומי השער לפנאי פלוס של מירי, שירי מימון והראל מויאל כשהיו מועמדים לעמ"י 2005 (אני מניחה? או 2006? אף פעם לא הבנתי איך עמ"י סופרים את עצמם....) http://youtube.com/watch?v=Dk0XsIwN2_c

למעלה