כתבות/בקשות/וכו'

ברצינות ? כבר הוציאו קליפ לשיר הנושא../images/Emo192.gif

ומתי תלמד לשרשר למקום ?

Daniel44862

New member
סליחה! חשבתי שלא הוציאו עדיין ושכמה אנשים פה>

מאוד יירצו לראות את זה

אתמול ראיתי את הקליפ מיד אחרי התוכנית

"דארמה וגרג" , קליפ לא משהו. חשבתי שיעשו משהו כמו שעשו ל"בובות".

Daniel44862

New member
איזה מגניב שאיתן קופץ למים אז שומעים

את השיר ברקע אילו הוא מושמע מעל המים ויש את הראפקט הזה כאילו שומעים את השיר ממש כשאנחנו בתוך המים

היי, שאלה..

מתי יש שידורים חוזרים רצופים של הסדרה? בכל מקום שחיפשתי לא צויין דבר כזה. ביום שישי או שבת יש שידורים? מאיזו שעה? תודה.

liron sa

New member
שידורים חוזרים רצופים-

ימי שישי משעה 14:05 עד 16:35 שידור חוזר של 5 פרקי השבוע..

hot3tv

New member
יש גם..

יש גם שידור חוזר באותו יום בשעה 23:20.. וגם באותו יום עולה הפרק לאתר "חשופים" לצפייה והורדה בלעדית! תבקש את הכתובת של האתר בפרטי שלי..

רא123

New member
``חשופים``

יב``ז ואודליה מורה-מטלון ששיחקה עם זוהר ליבה ב``ג`וני`` משחקות נפלא,ובכלל כל הקאסט של הסדרה.טלנובלה פשוט מרתקת במיטבה.

Daniel44862

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo29.gif../images/Emo63.gif../images/Emo121.gifהלילה הלבן-מחר../images/Emo121.gif../images/Emo63.gif

ביקשתי מדניאל בנדודי שיכין לנו לוגואים ללילה הלבן...זה מה שייצא>

liron sa

New member
../images/Emo58.gif זהירות ספוילרים !

פרק 56 - סוף טוב חזרתה של מרב מתקבלת ברגשות מעורבים במערכת ותחיה רוקמת מזימות חדשות.היחסים בין גלי לשימי מתחזקים והיא משתפת אותו בסודה, אך בעוד גלי נחשפת בגילוי לב, איתן ושירה עסוקים בשלהם. פרק 57 -אהבה בשלושה שירה מגלה לאיתן סודות מילדותה,וגלי משתפת את שימי בגל הנוסטלגי שתקף אותה.ברק המאוהב מפתיע את אריאל וסמדר.איתן דוחק בשירה לספר את האמת לשימי,ומקבל בהבנה את החלטת ההנהלה. פרק 58 -גלי יש רק אחת? מלכה מאמינה שההיריון יציל את הקריירה והזוגיות של גלי. קסמיו של אריאל פועלים בכל הכיוונים. גידי מתקשה להתמודד עם ההתנסות החדשה של דניאל, ומפנה את החיצים כלפי אלקנא. פרק 59 -עוד יום במשרד הסוד של שירה ואיתן מתגלה.סמדר מפנימה את העצה של אריאל ומחליטה לממש את החיים.אלקנא הפגוע מסרב לקבל התנצלות ושימי מרגיש מנוצל. תחיה ומלכה נלחמות על תשומת ליבו של ברק. פרק 60 -שאלה של כימיה מרב לא עושה הנחות לטליה,וגידי מפתיע אותה עם הצעה משלו.ההתנסות החדשה של דניאל מדאיגה גם את טרי.אלה שולחת את ריקי להשתחרר ותופסת את מקומה.

Spiti1

New member
מחפש שם של שיר מפרק 52

שלום, אני חדש בפורום וחשבתי שכאן תוכלו לעזור לי בפרק 52 הייתה סצנה בין גלי ואיתן, הסצנה שגלי בוכה ותחייה ומלכה בצד.. במהלך הסצנה התנגן שיר עם סולו גיטרה חשמלית מעולה! מישהו יודע במקרה מה שם השיר או איך אפשר לגלות?? בבקשה תעזרו לי.. תודה מראש :)

Spiti1

New member
לא התכוונתי לשיר הזה

לא התכוונתי לשיר הזה אני מתכוון לשיר שמתנגן לפני זה, מעיין סולו גיטרה חשמלית שכזה... השיר מתחיל עוד בסצנה של גידי ודניאל וממשיך בסצנה בה גלי בוכה אי אפשר לפספס את זה, סולו גיטרה מדהים.. יש איזה שהיא דרך לגלות מה שם השיר? או שמישהו מכיר ויודע את שמו?

למעלה