חפיף
2 2 Mיכל New member 29/1/06 #18 היי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif קראתי לא מזמן את הספר הראשון בסדרה ולמרות שאהבתי בו כמה דברים, הפרופסור למשל, הכל נראה לי מאוד ילדותי וטפשי (גם בגלל שקראתי מספר מנוקד שכל אות בו בגודל דף). אני לא יודעת אם אני אקרא גם את ההמשך, אבל קפצתי להגיד שלום. אז שלום .
היי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif קראתי לא מזמן את הספר הראשון בסדרה ולמרות שאהבתי בו כמה דברים, הפרופסור למשל, הכל נראה לי מאוד ילדותי וטפשי (גם בגלל שקראתי מספר מנוקד שכל אות בו בגודל דף). אני לא יודעת אם אני אקרא גם את ההמשך, אבל קפצתי להגיד שלום. אז שלום .
א אדארד סטארק New member 31/1/06 #32 ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif למען האמת גם אני לא ממש אוהב את הספר הראשון, אבל ספרי ההמשך מצויינים ומומלצים, ולא ברמה של ילד תינוק כמו הראשון. כדאי לך להמשיך
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif למען האמת גם אני לא ממש אוהב את הספר הראשון, אבל ספרי ההמשך מצויינים ומומלצים, ולא ברמה של ילד תינוק כמו הראשון. כדאי לך להמשיך
2 2 Mיכל New member 31/1/06 #33 זה מעודד..../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif אז אולי בכלזאת. נראה.
D dorgilyt New member 29/1/06 #19 אז לטולקין היה יום הולדת../images/Emo4.gif לפני 26 ימים, זה עוד לא צויין
F Fairywitch New member 30/1/06 #22 גם אני רוצה לונדון../images/Emo10.gif אבל אל תתפללו- אין טעם, כסף לא יהיה בקרוב
ב בבא1 New member 30/1/06 #25 אחותי בלונדון../images/Emo10.gif והיא תבוא רק לבר-מצווה שלי.. (עוד חודש דרך אגב...)
מ מתוקה ומצחיקה New member 2/2/06 #35 חדשה! קוראים לי רוני... והגעתי מפורום הארי פוטר הספר למי שמכיר אותי... ראיתי את הסרט, קראתי את השלושה הראשונים ועכשיו מתחילה את הרביעי...
חדשה! קוראים לי רוני... והגעתי מפורום הארי פוטר הספר למי שמכיר אותי... ראיתי את הסרט, קראתי את השלושה הראשונים ועכשיו מתחילה את הרביעי...