מפגש פורום

DesertRose7

New member
../images/Emo17.gif מפגש פורום ../images/Emo17.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אבל לנו כבר הודיעו על השלמות וכל מה שקשור לשהייה בבית הספר בתקופת חנוכה. ואצלנו לוקח להם הרבה זמן אז אני מניחה שכבר כולם יודעים אם יש להם השלמות/פסטיגל/שיר נולד/חו"ל או כל תירוץ אחר לא לבוא [
] אז מה שנעשה או יותר נכון מה שאני הולכת לעשות ואתם הולכים לעזור לי לעשות זה לסדר יום אחד (אפשר גם שבוע שלם מצידי
] של מפגש של כולנו באיזשהו מקום נחמד..
שלב א' כל אחד מכם ישרשר לפה את כל התאריכים שבהם הוא לא יכול לבוא בחנוכה.
בשלב ב' (אחרי שנמצא מקום כמובן) אנחנו גם נחליט על מקום (כי לי אישית כבר נמאס משום עזריאלי) וגם על הזמן שבו ניפגש ואולי אפילו שכל אחת תביא איזשהו ממתק או מה שבראש שלה ונעשה חפלה/ארוחונת.
שלב ג' שאני מקווה שיקרה רק פעם 1, הוא יהיה שלב האישורים הסופיים. שבו אני ארצה לראות כמה שיותר סימני
ו-
שכולם מגיעים והכל מסתדר לכולם. אז יאללה.. מתי אתם לא יכולים בין ה-29/12-2/1

My Bunny

New member
לצערי..

אם זה לא יהיה עזריאלי אני בכלל לא אוכל להגיע..:\ לא מרשים לי להגיע לשום מום לבד אם זה לא עזריאלי.. (וזאת שיר הנודניקית ד"א
)

DesertRose7

New member
כמובן ששכחתי..

אני אקח את כל התאריכים שתכתבו ומתוכם אמצא יום שבו כולם יכולים, או לפחות הרוב יכולים כי מה כבר אפשר לעשות אנחנו הרבה ולא תמיד אפשר לרצות את כולם (מי אמר שאני לא מדריכה)

Rowdy Girl

New member
וכמו שאמרתי בבאסטד ודורק

אנלא יכולה בשום תאריך כי בתאריכים 22.12-3.1 אני בחו''ל

Rowdy Girl

New member
נמ

לניו יורק ולונדון... לא יודעת בדיוק כמה ימים בכל מקום אבל נראלי לי 5 ו-6
או ההפך
לוידעת

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|יאיי תהני ../images/Emo140.gif

(מי בא איתי לחטוף אותה\לגרום לה לבוא בכוח
?)

Hip Hop star

New member
בשום תאריך

חוץ מ-29................ ועזריאלי הכי עדיף,כי יש בו את הרכבת.מקסימום אפשר אח"כ ללכת לקניון איילון
.

DesertRose7

New member
לאיילון? מעזריאלי?

חוץ מזה שהוא כבר משעמם תחת... הסנטר הרבה יותר כיף וגם יותר קרוב.. נראה לי

Hip Hop star

New member
אותך אולי...

צריך להתחשב אבל במי שלא גר באזור במרכז..אפשר להגיע לתחנה באוניברסיטה..ואז לקחת אוטובוס לשם,ואז מי שתרצה לחזור הביתה..תיקח אוטובוס בחזרה לתחנה באוניברסיטה,וחוזרת בשלום לביתה...ואיילון בקרוב לא יהיה משעמם,ולא כולן מכירות אותו
. למרות שזה ברמת גן
מי רוצה? חוץ משיר וממני?

DesertRose7

New member
מצד שני

צריך להתחשב בכאלה שבאות מרחוק יותר מת"א וכאלה שיכולות לבוא רק לעזריאלי. אחרת, הן לא באות.

My Bunny

New member
חחחח את מדברת כאילו את קשישה

60+ אבל את בת 17-18 ללא?
נמ.. ואני בנתיים חושבת שאני יכולה ב29 ואני מקווה שלא יצוץ שומדבר
ובגלל שעזריאלי טחון.. עדיף שניסע לאנשהו. לא אכפת לי לאן העיקר לצאת משם
אה ואם זה לא כ"כ מובן [רק כי זה נראה מוזר
] מותר לי להפגש רק בעזריאלי.. אבל כן מרשים לי ללכת עם הפורום לטייל בת"א בתנאי שזה עם כולם וזה.. אבל להגיע לבד אינמצב פשוט ככע :\ אימא שלי דאגנית.. בפעם הראשונה באתי למפגש רק בגלל שיש לי חברה נסגדת שהלכה למפגש של ס"פ באותו יום...

למעלה