מפגש פורום

DesertRose7

New member
אה אז תגידי שזה ככה

ברור לי שהפגישה תהיה בעזריאלי. מקום הכי מרכזי שיש עם אוטובוסים ורכבות לכולם. חשבתי פשוט שרק שם את יכולה להיות
בכל מקרה.. מניסיון.. אין מה לחפש באיילון. באמת שלא שום דבר מעניין והטאוור רקרדס פיצי.. למרות שכן יש בו את כל שלושת הדיסקים של באסטד ואני חושבת שגם את הדיוידי אבל חוץ מזה הוא משעמם תחת וגם אין מקום להתנחל בו כמו שעושים בעזריאלי או בסנטר וכאלה.. אני לא סתם אומרת כי לי הוא משעמם.. באמת שאם אין משהו ספציפי שאתן מחפשות בו - תוותרו. למרות שכן הייתי ממליצה לחזור אליו בעוד כמה חודשים כי בונים עוד קומה לקולנוע אז יהיו שינויים ואני מקווה שיהיה שווה

Humm Noa

New member
אממ

בכל החופש חוץ מביום הראשון והשלישי שלו אני לא יודעת מה התאריך שלהם

Rowdy Girl

New member
וסתם שאלה בקשר לחופש

מתי הוא מתחיל, מתי הוא נגמר? אני רוצה לעשות חשבון כמה ימי בצפר אני אפסיד

SPFAN

New member
אממ אין ימים שאני לא יכול...

אבל עדיין לא הבנתי למה מה29 עד ה2? ולדעתי עדיף לעזריאלי. הרבה יותר נוח לכולם, יש דרך להגיע מכל מקום.. לא דע

lollipop1

New member
../images/Emo45.gif

בנתיים לא ידוע לי על שום תאריך שאני סדגש| לא יכולה! אני רק לא יודעת מתי התאריך של הפסטיגל שלי....!!!!!! אבל ברמת העיקרון, אני אוכל... אם חברה מסויימת תוכל באותו תאריך :) |מפחדת מפגישות חדשות!!!!|

DesertRose7

New member
../images/Emo67.gif שינוי תאריכי חופש.. ../images/Emo122.gif

התאיריכם של החופש הם: 25/12 ועד ל- 2/1 ואני מניחה שב-25 לא נעשה, ערב חג וכל זה

SPFAN

New member
אין על מה ../images/Emo3.gif

אגב, אני אישית מעדיף שזה יהיה ב28

אני לא יכולה ב- 27.28.29 למה?

כי אני בים המלח שלושה ימים!!! ויש עוד תאריך אחד שהוא לא ידוע עדיין שהוא היום שאני הולכת לישון אצל מור!!!!! קבעו יום שאני יכולה ואתם יכולים כי זה היום האחרון שאתם תיראו את שירלי למה?! (היא כבר יודעת) וגם אני מאוד מאוד אשמח ליראות אותכם סוף סוף!!!!!!!!!! איזה כייף כולנו ניתחרפן יחד.... איזה אושר.....

bar jones

New member
אני גם לא יכולה מה-27-29

אני באילת.. תראו אני באמת אבין אם לא תמצאו תאריך אחר שכן נוכל, אבל בבקשה כן תנסו.

מור רק שלא נימצא את שנינו באותו

בית מלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יהיה כייף... אבל את באילת אני בים המלח אז אין סיכוי

DesertRose7

New member
יש לפני תאריכים ויש אחרי

בגלל זה ביקשתי את התאריכים שלא יכולים למרות שאיכשהו יש כאלה שכותבים מתי הם כן יכולים ואיכשהו כבר החליטו על ה-29

shircherry

New member
לא באה

ואל תגידו שאני מבריזה שמבריזה כי אני מודיעה כבר מעכשיו. ובלי נסיונות שכנוע. במיוחד לא את טופי... ולא, אני לא יכולה לתת סיבות מצטערת אם אני נשמעת קרה או משהו

למעלה