נטחן, נלעס וכדומה?

קרניjack

New member
../images/Emo17.gifנטחן, נלעס וכדומה?../images/Emo202.gif

אבל פה השאלה הזאת עדיין לא נשאלה
האם MCR השפיעו עליכם איכשהו
כמו השפעה בסיגנון מוזיקה, מחשבות, לבוש, התהגות, ראייה של דברים, השראה וכל שאר הדברים (אלה היו רק דוגמאות...) ספרו

ברור!../images/Emo41.gif

קודם כל הם השפיעו עליי בתחום של כתיבה. השירים שלהם כתוביפ כ"כ יפה,ואימצתי לעצמי המון דברים שאני אוהבת בשירים שלהם. ראיה של הדברים. כשאני שומעת שירים שלהם,זה משפיע עליי מאוד.לפעמים אני מרגישה המון תחושות שהם מעבירים בשירים שלהם וזה מנחם אותי וגורם לי להרגיש שאני לגמרי לא לבד. השראה. אני מקבלת השראה לכתיבה ולציור[שני הדברים האהובים עלייP:] וגם לעיצובו מהופעות שלהם,קליפים,שירים וכו'. בכ"א,כן.MCR משפיעים עליי מאוד.

כןןןןןן

השירים שלהם הצילו אותי בחיים כל כך הרבה פעמים ניסיתי למות ורק ביגלל השירים שלהם לא הלכתי עד הסוף לגמרי. כי כשאני שומעת את הקול שלו ואת המילים שהוא אומר זה מזכיר לי שיש בן אדם בעולם שרוצה שאני אחייה ורק בישבילו אני צריכה להיות בחיים.

EnchantedS

New member
הו, והוא גם

נגד לפגוע בעצמך, אז תתחשבי בזה:) *כן, קראתי את הבלוג שלך
*

כן

כן וביגלל זה השירים שלו גורמים לי לחשוב פעמיים. לפני שאני הולכת עד הסוף, לפני שהכרתי את הלהקה כל כך רציתי למות כל יום ,ועכשיו אני גם רוצה למות כל יום אבל השירים שלו איך שהו משפיעים עליי למשל עכשיו אני אמ... רוצה למות ומנסה להתאבד אז אני תמיד שומעת את השירים שלו וזה כל כך מזכיר לי את הגעגועים של האנשים שאוהבים אותי שבסוף אני מתחילה לבכות ובאמצה אני אמ.... גומרת וככה נשארת בחיים

Rose131

New member
הה גנבת מפורום ג"ש../images/Emo8.gif../images/Emo29.gif

הלהקה שהכי השפיעה עלי היא באמת ג"ש והם אחת הסיבות שהכרתי את MCR.. שתיהם, ועוד המון להקות, מהמון בחינות מבחינה מוזיקלית- פעם הייתי שונאת ממש צעקות מבחינת לבוש\איפור- פעם הייתי נגעלת מכזה איפור ולבוש ובעיקר אצל בנים^^ השראה- כתבתי עליהם כמה פיקים^^ ראיה של דברים- לא לשפוט אנשים לפי המראה^^ יש עוד שאני בטח לא זוכרת

noy13pour

New member
חח את יודעתת ג"ש...../images/Emo129.gif../images/Emo54.gif

הם הלהקה ש"פתחה דאת הדלתות" למוזיקה שאני שומעת עכשיו? זתומרת ג"ש ואוונסנס...ודווקא אותם אני כבר לא שומעת.....

yaelrs

New member
גמאני רוצה!!../images/Emo192.gif

אצלי זה היה גרין דיי... ואני עדיין שומעת אותם

Rose131

New member
גם אצלי^^../images/Emo29.gif

אבל לא אוונסנס.. וג"ש עדיין הלהקה האהובה עלי. גם מבחינת מוזיקה וגם מבחינת עיקרון^^

Rasmusit MCR

New member
הם לא בדיוק השפיעו עליי

תמיד אהבתי את הסגנון הזה של המוזיקה, עוד לפני שהכרתי אותם.. הם רק גרמו לי עוד יותר לאהוב אותו ונראה לי שעכיו אני לובשת יותר בגדים שחורים ואדומים.... לא משהו מיוחד אני נשארתי אני! חחח

love mcr

New member
אויי ממש ממש כן@

בכל צורה שרק אפשר!! אני שומעת הרבה יותר רון ומטאל....הכרתי יותר אנשים..**אהמפורום+עודכמהפורומים** המוזיקה שלהם זה פשוט דבר מדהים..אני לא יכולה להפסיק לדבר עליהם ובכלל לשמוע את המוזיקה שלהם.ץ.. האמת הם שינו לי לגמרי את החיים..אולי תחשבו שאני מגזימה אבל זה נכון!

אממממממ..... אני חושבת שקצת....

הם נותנים לי השראה בכל הקטע של ציור.... גם השירים שלהם עוזרים לי הרבה ... בדברים שאני לא יכולה לספר כי זה דברים שלי..... אבל..... כן הם בהחלט עוזרים לי....

kati666

New member
השפיעו?

להקות לא משפיעות עליי במובן של 'שינו' אותי, אני לא חושבת שאני צריכה להיראות ולאהוב אותם דברים כמו להקות שאני שומעת. אפשר לאמר שהם שינו לי ראית עולם,לא לגמריי אבל יש דעות ודברים שהשתנו לי בעקבות שירים שלהם. נאמ, מה עוד. השפעה בסגנון מוזיקה. זה הכי,כשהתחלתי לשמוע את MCR ביחד עם זה נחשפתי לסגנון ואהבתי אותו, הכרתי המון להקות טובות,וזה ממש טוב וכול זה לא היה קורה בלי MCR
. אגב, אני לא יודעת מה איתכם ואני באמת מגזימה אבל כמעט היו לי דמעות כשראיתי את הטריילר שוב בפעם ה3. הדברים שהם אמרו,ו...הכול.ממש מרגש ><" עכשיו אני מדברת עם נינה על זה שהלהקה שינתה לכולם שם את החיים כ"כ לטובה. תחשבו מה היה מג'ר היום בלי הלהקה.

GUILTY

New member
ברור שכן ומאוד

הם שינו לי את כל הראיה של החיים וכתבו את רוב הרגשות והמחשבות שלי בשירים שלהם מה שקירב אותי אל המוזיקה שלהם יותר אחרי ששמעתי את כל השירים שלהם. גם לפני שהתחלתי להעריץ אותם היו לי כל מיני מחשבות בראש דיי דומות לשל ג'רארד וכששמעתי מה שעבר עליו ועל החיים שלו גם בתור נער זה דיי שינה אותי. אבל המוזיקה שלהם הייתה תוספת גדולה למוזיקה של לינקין פארק שהייתי מעריצה שגם המוזיקה שלהם השפיע עלי. ולא רק בקשר לעצמי - הם הראו שיש עוד דרכים כדאי לשרוד ואפילו שכשאתה מרגיש בחושך אתה עדיין יכול למצוא את האור.

mor p2

New member
ברור שכן!

האמת שכול מה שהם שרים אני מזדהה איתם! כאילו הם אומרים מה שבדיוק הם חושבים והם צודקים אני מאמינה שהם עזרו גם להרבה אנשים עם השירים שלהם להתמודד עם הרגשות שלהם..כמוני:)I AM NOT OK לפעמים..חח

marimarina

New member
../images/Emo144.gif

בעיקר לראות את כולם כשווים ולא לשים זין על אף אחד. וביכלל הם ממש הוציאו אותי מדיכאון... יש להם את היכולת העצומה הזאת לעודד בשירים שלהם ויש לי כבוד ענק אליהם בגלל זה.

למעלה