נטחן, נלעס וכדומה?

קרניjack

New member
אני...

השפיעו בקטע של לתת המון השראה. הם נתנו לי השראה מדהימה בשירים שלהם לציורים שלי, לכתיבה שלי, גרם לי להכיר דברים חדשים, לעשות דברים חדשים. הייתי בעניין של איפור אפקטים לפני ששמעתי אותם,אבל ג'רארד והאיפור שלו באמת עודד אותי לעשות משהוא עם זה ולקחת כמה טיפים שימושים^^ סיגנון המוזיקה שלהם קצת שינה לי, כי לפני ששמעתי אותם הייתי שומעת יותר פופ פאנק. והשירים ממש מעודדים כנמאס מלעשות דברים, או שבאמת לא סובלים את החיים באותו רגע, וכמובן את הסיפור של הלהקה, שום דבר לא עומד בפני הרצון ושאף פעם לא מאוחר מדיי תמיד יש תקווה

אממ..בערך...

אם לא הייתי שומעת את MCR לא הייתי נחשפת כמעט בכלל לסוג המוזיקה הזה |סקילות| וגם דרך המחשבה שלי השתנתה.. הוו..וגם ההתנהגות... ואני חושבת שהתבגרתי הרבה מאז שהתחלתי לשמוע אותם...

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

הם גרמו לי למצוא את החברה הכי טובה שלי והסיפור הוא כזה: ילדה מהשכבה שמכיתה ז' שנאתי אותה כמו לא יודעת מה באחד מימי שישי השנה הייתי במרכז והיא היתה גם ונורא אהבה את החולצה שלי *היתה של באם* והתחלנו לדבר ופתאום התחלתי לשיר שיר של MCR והיא היתה בשוק שאני מכירה אותם ומאז הבנתי שהיא לא כזו מגעילה כמו שחשבתי ואנחנו חברות ממש טובות ^^ מרגש
.

../images/Emo7.gifבאמת מרגש...

ואני לא הייתי מכירה את כולכם אם לא הייתי מכירה את MCR..

קרניjack

New member
חח

גם אני הכרתי חברה ממש טובה מפה, בזכות MCR. לא יודעת אם זה ממש בזכותם, אבל בערך חח...

yaelrs

New member
אהה את מדברת על אממ דנה?../images/Emo192.gif

את באת איתה למפגש של היידי נראה לי..
אניווי, חח גמלי זה קרה בערך.. הכרתי חברה בזכות MCR
כפרות עליהםם

kati666

New member
הו,נכון..

מרגש
גמאני הכרתי חברות ממש ממש טובות ואנשים מדהימים דרך הקומונה והפורום.

אממ.. ../images/Emo126.gif

אני לא יודעת עד כמה הם באמת השפיעו עלי, אבל אני לא יכולה לומר שבכלל לא הייתה להם השפעה על החיים שלי.בתחום המוזיקה בהחלט. הכרתי עוד סוגים, עוד להקות. אני לא יודעת עד כמה הליריקה שלהם השפיעה עלי, כי בכל זאת השירים עוסקים בתחומים שלא קל להזדהות איתם, אבל יש שורות שאני מזמזת אותן לעצמי במצבים שונים ו.. כן, זה עוזר
משפר את ההרגשה. בכלל, המוזיקה שלהם מרוממת את המצב רוח שלי. הם הפכו לחלק מהשגרה שלי. אני אפילו נהנית לנתח שירים שלהם ואז להתלהב שצדקתי
חוצמזה אם לא הייתי שומעת אותם, לא הייתי נכנסת לקומונה ולא הייתי מכירה אנשים חדשים. שאני מאוד אוהבת
חפרתי

למעלה