עולם ללא סוסים

לבני האדם הייתה בעייה גדולה.

כי סוסים היוו כלי תחבורה מרכזי במשך שנים רבות. בלי סוסים האדם היה צריך למצוא פתרונות יצירתיים יותר כדי להגיע ממקום למקום. היום הסוסים הרבה פחות חיוניים מהבחינה הזו, כי הכל יותר מודרני ומפותח
אבל בפן הרגשי זה משהו אחר

LordHorse

New member
המ.

בגדול,סוסים היו [ועדיין] אמצעי שכר ותחבורה,חקלאות ולחימה וכו'. היינו צריכים לפתח שיטות אחרות,מלבד הסוסים,לכל הדברים הנ"ל^ P: אבל אולי המצאות כמו המכוניות למשל,היו מגיעות יותר מהר כי לא היה לנו פתרון אחר? ובקשר להתעללות שברכיבה,אולי במקום לביית סוסי פרא היינו מבייתים חיה אחרת,שהייתה יכולה לשמש כיום כמו הסוסים. וכמו שאמרו קודם,אם היו לוקחים לי עכשיו את הסוסים זה היה נורא קשה,אבל הם לא היו בכלל,מה היה יודע על קיומם?

segev 007

New member
לדעתי......

עד ליפני שלא התחתי לירכב סוסים זה לא באמת עינין אותי עד שניסיתי את זה והתאהבתי בזה עכשיו בישבילי עולם בלי סוסים זה עולם בלי כלום בלי שום דבר כי סוסים ,רכיבה זה הדבר שבילדו אני לא יכול ולדעתי העולם היה שונה רק לאלה שרוכבים באמת ניקשרים לסוסים כי עוד ליפני שהתחלתי לירכב סוסים לא באמת עינינו אותי סתם אהבתי את החייה ואבל מאז שהתחלתי לירכב סוסים זה הכל בישבילי.

אבל לא ענית על הדיון.

השאלה היא איך היה כיום העולם אם הסוסים בכלל לא היו קיימים. לא איך הסוסים והרכיבה בשבילך. אתה יכול לקרוא תגובות שלי או של שאר אלה שהגיבו כאן, ואז תבין אולי יותר טוב מה רעיון הדיון.

למעלה