פארמור בקטנה

SoFibar

New member
so gooooooooooood

כון שזה מדהיםםםםם??..היא כל כך כל כך חמודה!!!

הא? ../images/Emo141.gif

למישו יש ת'תמונה של השרשורים?
אין לי כוח לחפש אותה...

SoFibar

New member
../images/Emo12.gif

איפה כתוב את זה?..כי פשוט לא מצאתי

FallOutGirl

New member
../images/Emo17.gifפארמור בקטנה../images/Emo23.gif../images/Emo17.gif

כל הערה/וידאו/דעה/שאלה/בקשה/מילה/שיר/משפט/הקדשה/חיוך/ליקוק/סגידה/ריר/משהו קטן שקשור לפארמור/אחד מחברי הלהקה אתם מוזמנים לשרשר לכאן D: שניה/דקה/שעה/יום/לילה/יממה/שבוע/חודש/חופש מהנה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סלאשים!

Emergency Exit

New member
הקדשה?../images/Emo2.gif אוקי.../images/Emo41.gif

ליקוק חחחחחחחח מקדישה: שחר אני אוהבת אותך תודה על השיחות מוטיבציה במסנ תעשי לי תותים! ואל תאכלי אותם לבד יהיה לך עצירות XDD ILY
that'sssss what you gettttttttttttttttt when you let your heart win whoaaaaaaaaaaaaaaaa XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתותים עושים עצירות? ../images/Emo12.gif

שיט
. טוב.. המ. נווווווווווו אבל תותים זה טעים!! אוהבת אותך

Emergency Exit

New member
אני בדיכאון.../images/Emo7.gif

נאבד לי השטר הכי חשוב לי בעולם ששמרתי עליו כבר 3 חודשים 20 ש''ח של השישים שנה למדינת ישראל. X_______________________X

Emergency Exit

New member
לאלא,../images/Emo41.gif

יש 20 חדש, ויש 20 חדש מיוחד שיש רק 160 או משו כזה בארץ, שמודפס עליו באדום "שישים שנה למדינת ישראל" ואני כ'כ אהבתי אותו.. היתי במטרו קניתי שוקולד, ופתאום נעלם! ביקשתי מהמוכרת הזונה לבדוק אם נתתי לה בטעות והיא לא רצתה.

May Music

New member
ואי איזו באסה.ם:

חח אם אני הייתי מקבל אותו הייתי מכניס אותו ישר לקופה ולא מוציא אותו משם אף פעם. ככה עשיתי עם ה20 החדש הראשון שקיבלתי ואני אעשה גם עם השנקל... כשאני אקבל אותו חחחחחחח את מבינה, עדיין לא קיבלתי שנקל!XD

Emergency Exit

New member
כל פעם אני מקבלת ומשלמת איתו,

אם היתי שומרת היו לי כבר 10. אוף.. עצוב לי מאי.

May Music

New member
לונוראD:

יהיה טוב ואת תקבלי עוד אחד! חח לי עדיין לא היה את המזל לקבל אחד כזה. הממ איפה בדיוק כתוב את זה על השטר? שאני אוכל לבדוק בפעם הבאה חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלאמא שלי יש אחד. וגם לי ../images/Emo13.gif

עכשיו אני קצת אעלה לך חיוך. יש 1,800,000 מהשטר הזה D: הוא לא כזה נדיר.. אבל הוא יצא במספר כזה פעם אחת וזהו! לא יודפס יותר עם הכיתוב האדום. ומה20 החדש הרגיל אם הייתי שומרת על כולם גם היה לי איזה 10.. או יותר.. אני כל הזמן משתמשת בהם ונשאר לי אחד XD

May Music

New member
רגערגע, את רוצה 20 חדש או את זה עם הכתוביות?

כי אם את רוצה את החדש הרגיל באמת אין בעיה להשיג, אבל חשבתי שרצית ספציפית עם הכתובית חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהיא רוצה את החדש עם הכתוביות!

תראהתראה. מהחדש הרגיל התחילו להדפיס אותו והפסיקו עם הישן ועכשיו הוא יוצא כל הזמן ויש בלי הגבלה חחחח אבל את ההוא עם הכיתוב האדום של "שישים שנה למדינת ישראל" יש רק 1.8 מיליון בכל הארץ שהדפיסו פעם אחת ואמרו "לכו תשיגו! אנחנו לא מדפיסים יותר". וזהו. תחשוב שיש נגיד 7 מליון אנשים בארץ שמשתמשים בכסף ישראלי בארץ + מליון תיירים. 1 מתוך 8 אנשים צריך להיות לו את זה. במקרה אצלי זה אני ואמא שלי שזה 2 מתוך 6

xXx Lilo xXx

New member
חעחעחעעעע לי יש 4 כאלו!!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אלו מהבייביסיטר תמיד מביאים לי. אינלי מושג למה אבל למי אכפת XDDDD

למעלה