פארמור בקטנה

xXx Lilo xXx

New member
אגב, הייתה כתבה בידיעות מתישהו...../images/Emo29.gif

שאיזה אידיוט הלך לבנק עם השטר הזה, וביקש המון כסף עליו כי "הוא מיוחד" ואז הפקידה אמרה לו שהוא לא יקבל יותר מ20 שקל על זה. אזזז.... אנלא מבינה מה מיוחד בזה כ"כ?

Emergency Exit

New member
לא מיוחד,../images/Emo41.gif

פשוט דיי נדיר ומגניב וסתם רציתי לשמור עליו. ובהתחלה בכלל היתי בטוחה שיש ממש מעט כאלה.. ואומרים שבעוד כמה זמן זה יהיה ממש ערכי. לא שזה משנה לי, סתם היה לי חשוב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעוד 20 שנה.. שאת תיהי אמא עם ילדים..

אז אולי זה יהיה שווה המון כי זה כבר באמת יהיה נדיר כזה. "וואו! שטר עם כיתוב של שישים שנה למדינת ישראל! זה היה לפני 20 שנה!!! נדירררררררררררר!" חחחח

May Music

New member
*תהיי, כפרע../images/Emo3.gif

ויש לך בגרות בלשון עוד יומיים.

May Music

New member
חח אני חייב לתקן אנשים.

אבל הריסת שמחות זה כל הטעם בחיים! ם:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה?! ../images/Emo12.gif

לא כותבים תיהי?? טובטוב. נו. תרשו לי קצת ;; אני שמאלית.. אומרים ששמאלים הם דיסלקצים ואין לי מספיק כסף לעשות אבחון XD אבל הממ.. כן.. מבלבלות לי מילים לפעמים ^^" התלכדות -> התלקדות. חחחחחחחח זה הכי נפוץ אצלי. האאאאאאאאאאא אתה יודע שאני עושה V הפוך XDDDDD כאילו.. שמסמנים על משהו שהוא טוב.. אז זה משמאל לימין ואני עושה הפוך וכולם צחקו עלי בעבודה XD

xXx Lilo xXx

New member
גם המורה שלי למת' וללשון שמאליות...../images/Emo29.gif

וה V שלהן גם הפוך... ניסיתי לעשות אבל לא הלך לי XD זה יצא עקום בחיי הוא יוצא עגול כזה S:

May Music

New member
סליחהסליחה!../images/Emo2.gif

לא, כותבים תהיי. ואני לא מרשה
זה שאת שמאלית לא אומר כלום, גמאני שמאלי. ותבקשי מההורים לשלם על זה אומשהו, זה חשוב. הממ אבל זה טוב שאת זוכרת באילו מילים את טועה, ככה את שמה לב יותר איך את כותבת אותן כשאת כותבת אותן חח. כן יש הרבה שמאליים שעושים V הפוך, אני דווקא לא חח

May Music

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא.

Johnni456

New member
זה כמו האלה שמרימים עלייך גבה../images/Emo79.gif

וגורמים לי להרגיש מוגבלת. פאק. בזמן האחרון עושים לי את זה יותר מידי. XD

למעלה