רושם ראשוני

o0oSlipKnoTo0o

New member
אממממ

* עד כמה משפיע אצלכם הרושם הראשוני? * ** מה חשוב לכם שיהיה ברושם הזה? ** *** אופי באמת לוקח על היופי??? *** רושם ראשוני משפיע עליי קצת. זאת אומרת, אני לא חושבת כל כך שהייתי מלהבת מבין אדם שנמוך ממני בהרבה (כן אני נמוכה
) עם ריח רע מתלבש כמו זקן משנת 1666 חסר שיניים. חחחח אולי נסחפתי, אבל חשוב לי אמממ שיראה סביר, יריח טוב, מבט קשוח פשוט עושה לי את זה
,ממממ כמובן גם שיחייך, שלא יהיה קריר ואדיש מידיי ומשעמם אבל כמובן שהוא לא צריך להיות נלהב ונסחף. אמממ זהוא? כן, אני חושבת. אמממ זאת אומרת, חוץ מזה שהוא אמור למשוך אותי באיזו דרך, ולדעת לגרום לי לחייך

o0oSlipKnoTo0o

New member
ושכחתי להוסיף

*** אופי באמת לוקח על היופי??? *** תלוי באיזה אופן. זה לא שאני רוצה שהוא יהיה חתיך מושלם, אבל שיראה נורמלי, עם ריח טוב. למרות שבדר"כ אופי לוקח על היופי, זאת אומרת אם אני אראה בחור לא כזה נאה, אבל יודע לגרום לי לחייך, בעל עיניים נחמדות כאלה ומבט מושך, עם אופי טוב ולא מתנשא ומבין, לוקח לוקח

lb22

New member
בדיוק היום במבחן הייתה לי שאלה על ז

זה . למדנו מאמר של סולומון אש (איזה חוקר פסיכולוגי) על אפקט הראשונות , אפקט האחרונות ואפקט ההילה שנוצרות לאדם. בכל מקרה במבחן הייתה שאלה דומה רק לגבי ראיון עבודה. מבחינת רושם ראשוני בקשר או בדייט וכאלה ברור שקודם כל צריכה להיות משיכה ואיך היא נוצרת ? מהסתכלות חיצונית בדקה שתיים הראשונות אנחנו לא נראה את כמות האיטיליגנציה שלו או שאר התכונות שלו אנחנו נראה אם אנחנו נמשכים לאותו אתם פיזית. כל מי שיגיד שזה לא מפריע לו , אני לא אגיד שהוא משקר , אבל הוא משקר לעצמו כי זה כן מפריע בצורה כלשהי. ועכשיו לשאר הדברים : 1. הרושם הראשוני אכן משפיע אני לא אמשך למישהי שמזניחה את עצמה מבחינת מראה חיצוני (ולא מדובר על רזה או שמנה אלא על כל שאר הדברים). 2. חשוב לי שיהיה בכל פתיחת הדייט ? הרושם הראשוני נמשך מספר שניות ולאחר מכן מה שאני ירצה לראות זה דברים משותפים שיהיה קצת על מה לדבר. אבל זה מקובל לקבל אחרי הרושם הראשוני. 3. מה יותר חושב? שניהם באותה מידה .

למעלה