שירשור הפרק היומי

../images/Emo47.gifמירב ,ברק../images/Emo23.gifאריאל ,תחיה../images/Emo6.gifמלכה אהבלות

עד שאיתן הלך עם האהבה שלו עם שירה הזבל,עכשיו כנראה ידפקו לו התוכניות שלו איך שימי נמס מגלי אבל מפחד להראות את זה,הוא כזה טמבל באלי לבעוט בו מחוץ לסידרה גלי הזו לא רואה אפחד ממטר,כמה שאיתן לא רוצה אותה היא נואשת אליו,מסכנה בהריון ברק אריאל וסמדר ממש שלושת המוסקטרים כל זמן רבים משלימים איך הם חמודים יחד לא יאומן איך מירב היתחתנה האישהה היחידה שחשבתי שלא תתחתן בחיים,נכבשה

פרק טוב וסוחט דמעות../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

איך שמרב חזרה ופתאום היא נשואה
והסצינה של תחייה רצה למלכה
גלי כ"כ כועסת על העולם ולא יכלה להגיד בהתרגשות שהיא בהריון , אפילו לאמא שלה ? סמדר , ברק ואריאל - מה יסגר איתם
אחח והנשיקה של איטי ושירה , כ"כ היה מובן שזה יקרה
ומישהו שם
שבזמן שתחייה דיברה עם מרב היה בטלויזיה את "השמיניה" והראו את התמונה של אבי
מצפה לפרק של מחר עם קצת יותר אקשן

אני שמתי לב!../images/Emo22.gif

זה ממש שבירת קייפיב על הדמות של מירב. פאק, מה את רואה השמינייה? |צוחקים, ציניות מחולטת|

כן , אני רואה "השמיניה" יש בעיות ../images/Emo6.gif

זו הסידרה הכי טובה שעשו עד כה בערוץ הילדים. ורגע אני לא מכירה אותך מפורום השמיניה/האי (1299) ?

../images/Emo45.gif צודקת , לא שמתי לב למה שהוא כתב.

רק עכשיו הבנתי שהוא כאילו "נכנס" לדמות של מירב (ציניות)

צודקת על הצודקת../images/Emo22.gif

ויש מצב, אני הגבתי שם מדי פעם. ובאמת שאין לי בעיה עם השמינייה, בעיקר העונה השנייה(הכי מעניינת). קצת התאכזבתי מהאי, מעניין כן, אבל עושים מזה באמת יותר מדי ביג דיל, זה מה שהייפ ויח"צ עושים.. אבל לא ציפיתי למשהו אחר, משום מה, גיורא השקיע כמה שיותר בשמינייה, את הרעיונות הכי טובים שלו שהוא אסף במשך השנים הוא שם בסדרה הזו, אז משום מה, המקוריות והרעיונתיות באי תרד רמה. זה תמיד ככה, גם בסרטים וספרים. כל אופן את טועה, הפיג'מות זו התוכנית הטובה ביותר של ערוץ הילדים, ה-פ-י-ג'-מ-ו-ת.

לא נכון , "השמיניה" שולטת ../images/Emo70.gif

הפיג'מות זו עוד סטיקום שערוץ הילדים מנסה להחזיק... למרות כל ההצלחה אין על "השמיניה"
"האי" זו סידרה שקשה להתמכר אליה כמו שבתוך פרק אחד אתה כבר נשאב להרפתקאות של "השמיניה". גיורא חמיצר הוא גאון ויודע שאפשר תמיד לסמוך על הילדים שיראו את מה שהוא יוצר

מדברים על הפיג'מות אז באתי D:

האי - מאכזב השמינייה - בהחלט סדרה מעולה, אבל לא סדרה שכייף לראות יותר מפעם-פעמיים הפיג'מות - סדרה שאפשר לראות מליון פעם ולא להפסיק לצחוק

אולי תשאר ? ../images/Emo24.gif

ולפי דעתי: השמיניה: סידרה שתמיד כיף לראות , לא משנה מתי ... ואפילו בשידורים חוזרים.
האי: סידרה שעשתה קצת כאב ראש עם כל הפלאשבקים.
הפיג'מות: סידרה טובה למתי שעצוב - הסידרה שמרוממת רוח

IreeEena

New member
הפיג'מות ../images/Emo47.gif

אי אפשר לספור כמה פעמים ראיתי את כל העונות
אבל באמת שאין על השמיניה!

8דושנקה8

New member
מדברים על השמיניה אז באתי ../images/Emo3.gif

השמיניה - סדרה מעולה! שקל להתחבר אליה והיא מדברת אל (כמעט) כולם האי- סדרה מאוד טובה אבל הבעיה שלי איתה היא שקשה לי להתחבר אל הדמויות (על מה שהן עוברות...) הפיג'מות- סדרה קורעת מצחוק! אבל לפעמים הבדיחות כבר קצת חרושות וחוזרות על עצמן...

שי קרן19

New member
לא הראו היום את הילי...חבל..כמה שהתגעגגתי ל

צופיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איך השיר מתחיל אולי אני יכולה לזהות ../images/Emo140.gif

האם את יכולה לכתוב לפחות את השורה שנתקעת אליה

nik name

New member
אם את מתכוונת לשיר שהיה

במיפגש בן תחיה למירב אז גם מצטרפת ...

למעלה