אכן מלכה! והיה פרק טוב מעניין מה היתה הבגידה,זה בטח קשור לנישואים שלה או משהו כזה ...
N nik name New member 25/8/08 #21 ../images/Emo3.gif אכן מלכה! והיה פרק טוב מעניין מה היתה הבגידה,זה בטח קשור לנישואים שלה או משהו כזה ...
../images/Emo3.gif אכן מלכה! והיה פרק טוב מעניין מה היתה הבגידה,זה בטח קשור לנישואים שלה או משהו כזה ...
F FreshF5 New member 26/8/08 #25 גם לכאן את מגיעה או שיש לי סטוקרית ../images/Emo3.gif? את קולטת שראיתי את התגובה שלך היום בצהרים אך לא שמתי לב שזו את (כנראה עד כדי כך ריחפתי היום) וכבר עמדתי להגיב לשאלתך, איזה מצחיק אם הייתי מגיבה מבלי לשים לב שזו את
גם לכאן את מגיעה או שיש לי סטוקרית ../images/Emo3.gif? את קולטת שראיתי את התגובה שלך היום בצהרים אך לא שמתי לב שזו את (כנראה עד כדי כך ריחפתי היום) וכבר עמדתי להגיב לשאלתך, איזה מצחיק אם הייתי מגיבה מבלי לשים לב שזו את
F FreshF5 New member 26/8/08 #26 בעצם טעיתי לא ראיתי אלא כעת, חשבתי שאת שאלת את השאלה שראיתי לפנייך. מה שמשאיר אותי עם הסטוקרית.
P professional noob New member 25/8/08 #19 לא הבנתם ממרב עשתה?../images/Emo22.gif היא פרסמה שאחד מהשרים עוסק בסמים, חדשה שהיה נגדה צו פרסום, זה נקרא בגידה במדינה.
לא הבנתם ממרב עשתה?../images/Emo22.gif היא פרסמה שאחד מהשרים עוסק בסמים, חדשה שהיה נגדה צו פרסום, זה נקרא בגידה במדינה.
L liron sa New member 25/8/08 #23 וואלה צודק ,הגיוני ביותר! (ואיזה מצחיק זה להגיד חדשה-היחיד של חדשות.. )