שרשור סופ"ש

vegetable man

New member
../images/Emo17.gif שרשור סופ"ש ../images/Emo17.gif

שבת שלום לכולם, אחרי שנגמרו כל החגים, הפסטיבלים והמועדים למינהם (עד שבועות לפחות), אני ממליץ לנוח (לפחות לעצמי), לאגור כוחות מחודשים, ולשמוע מוסיקה טובה. אני ממליץ לשמוע את ההרכב הדני המצויין Mew, באלבום שיצא לפני כמה ימים בארץ. לאלבום קוראים Mew & The Glass Handed Kites, אלבום נהדר ומומלץ. ומה הם המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי?

kittycatbone

New member
המלצותיי לסוף השבוע..

טוב, יותר נכון המלצתי לעצמי, לעשות מתמטיקה!!! כי יש לי מתכונת עוד מעט ואני צריכה הממ.. להיות מוכנה
מבחינת מוזיקה.. לא יצא לי ממש לשמוע הרבה מוזיקה חדשה.. אם בכלל. אבל אבל אבל.. peep. "yes?" "morrre cookieeesss....."

LilA88

New member
המלצה לירושלמים

אחרי שאתמול היתה לי פתיחת תערוכה של מגמת אומנות אני ממליצה לכם (בכללי, בשבועיים הקרובים ולאו דווקא בסופ"ש) לבוא לראות אותה, זה בקניון לב תלפיות.. יש עבודות ממש מדהימות (זו מגמה של מוזיאון ישראל, ככה שדואגים שלא יהיו עבודות מעפנות מדי) ואם יצא למישהו להגיע והוא יראה עבודה בשם ok computer זה שלי:)

kittycatbone

New member
יאא../images/Emo2.gif

הלוואי עליי לבוא לראות
בדיוק היום הלכתי לראות את התערוכה של הי"ב מבית ספר הרדוף [בצפר אנטרופוסופי אז יש שם דברים מיוחדים...] וזה היה ממש ממש יפה. מחר בערב הי"ב של הבית ספר שלי פותחים את התערוכה, כמובן אני הולכת לראות^^ ראר. לי שנה הבאה יהיה את הפרוייקט. לחץ
אהה.. וכותבים אמנות
בלי ו'.. הייתי חייבת
במיוחד אם את אומרת שאת תלמידת אמנות!!!!!

kittycatbone

New member
אני לומדת

בבית ספר נהלל. או בשמו המלא (שאני לא בטוחה בו) בית ספר תיכון מקיף כפר הנוער ויצ"ו קנדה נהלל על שם חנה מייזל שוחט. כן כן, אני חושבת שאם ננסה נוכל לזכות בתואר "הבית ספר עם השם הכי ארוך בהסטוריה".

kittycatbone

New member
חיח../images/Emo6.gif

בדיוק כשקראתי את הכותרת רציתי להגיב "יא את לומדת בה-ויצ"ו"
ואז ראיתי את התוכןXDDDD כל מקרה מגניף!!! יש לי ידידה מהתזמורת שלומדת שם! היא בכיתה י' אני חושבת
ואני מכירה עוד אחד שהולך כנראה ללמוד שם שנה הבאה בכיתה י'.. XD באיזה כיתה את?

lifahead

New member
י!!!!! אומנות פלסטית

עם הם במגמת מוזיקה אז הם בטח בכיתה שלי..!!! יאה! ויצו אימפריה

lifahead

New member
אני אכן מכירה אותה!

היא גב. צ'לו אפילו חלמתי עליה פעם חחח

kittycatbone

New member
היא מה?../images/Emo12.gif

גב? וחח כע, מנגנת בצ'לו.. איתי בתזמורת ואפילו ניגנתי איתה פעם ברביעיה והממש שלישייה.. XD
יא איזה צחוקים!

Latisia

New member
שבת שלום (=

לפני כמה ימים הורדתי תוכנת שיתוף קבצים שניתן להוריד מוזיקה ישראלית. אז אחרי 5 חודשים שכמעט לא שמעתי שום דבר ישראלי אני ממש חוגגת עכשו. אני כבר יומיים שומעת רק ישראלי... לכן אני ממליצה בחום על איפה הילד ורוקפור-"מכונת הזמן" וכול דבר ישראלי טוב (=

kittycatbone

New member
אינדיד איפה הילד../images/Emo99.gif

אפשר באמת המלצות של שירים של רוקפור?

ברור שאפשר...

חור בלבנה - הופעה חיה מכונת הזמן superman אלה השלושה האהובים עלי...

למעלה