שרשור סופ"ש

kittycatbone

New member
../images/Emo108.gifיום חתול שמח כולם!!!!../images/Emo108.gif

היום, ה-6 למאי, זה יום החתול כבר מזה כ-4 שנים שאני חוגגת בכל שנה... זה יום שבו מכבדים את החתולים, אוהבים אותם, מפנקים אותם ומקדישים את כולו אליהם!!! אז יום חתול שמח חברה!!!

זה ממש מוזר.....

1. יש יום חתול ואין יום הומלסים? 2. זה אומר שלחתולה שלי כל יום הוא יום חתול...ואני צריך לקנות לה למבורגיני בשביל לגרום לה להרגיש יותר מתפנקת ממה שהיא כבר... 3. למה אין יום הכלב? החתולים יודעים על זה? 4. לה לה לה לה לה מיאו

kittycatbone

New member
חיח../images/Emo9.gif

אם אתה רוצה! אז גם אפשר לסדר יום הומלסים
ו..ו... כמובן שכל יום מתייחסים לחתולים טוב! אבל היום זה יום שגם לאלה שלא מתייחסים טוב לחתולים, הם צריכים להתייחס טוב!!! ומיאו.

פוֹלי

New member
יום חתול שמח

זאת פיץ שלי. לצערי היום היא אצל משפחה אחרת כי הדירה בגודל אסימון שלי לא יכולה להכיל אפילו את הארגז פופו שלה
בדירה הבאה פיץ תשוב הביתה. גרררררררר.

kittycatbone

New member
יא איזה מתוקההה../images/Emo9.gif

מחכה איתך שתשוב הביתה^^ והנה המושמושים שלי.. חיח
האפורה מנומרת היא צ'יפי והג'ינג'י הוא סנופי.

kittycatbone

New member
חיח

יש לי גם חברה שיש לה היום יום הולדת
אני ועוד חברות באנו אליה והפתענו אותה, ואמרתי לה מזל טוב ויום חתול שמח!
הממ

kittycatbone

New member
../images/Emo11.gif

ביום החתול!! החתולים לשלטון!!#@!#!@ וחתולים בכלל שולטים
אהה ובקשר לכלבה שלך... איזה מתוקה היאאאא
ומקווה שהיא מרגישה טוב
מה מצבה באמת כרגע?

Latisia

New member
../images/Emo45.gifנכון...

לדעתי כלבים הם יצורים נורא חכמים :X לפחות רובם... היה לי כלב ששבוע לפני שהוא נדרס הוא כול לילה היה מילל... זה היה איום, זה כאילו הוא ידע שהוא הולך להידרס. משום מה אני לא מצליחה לצרף תמונה של הכלבה הקודמת שלי... היא היתה אצלי 9 שנים כמעט לפני שעברתי נאלצתי להעביר אותם למשפחה אחרת :/

One Echoe

New member
נצל"ש,

למישהו יש מושג אם רדיוהד יופיעו בזמן הקרוב בישראל, נניח בשנה שנתיים הקרובות? או למישהו יש מושג אם יש מחווה ללהקה איפשהו\מתישהו?

kittycatbone

New member
בקשר למופע מחווה..

להלהללהה אגב ההודעה הזאת היא איזה שלוש הודעות מתחת כאן..
בקשר ליבואו לארץ.. בעזרת השם שיבואו. בינתיים אני לא חושבת שידוע על זה שרדיוהד יבואו לארץ..... אבל מי ידע אולי יש סיכוי... אחרי הכל הם כבר היו כאן בארץ משהו כמו שלוש פעמים לא?

Ellabll

New member
אני משארת שהם יחזרו לכאן בסיבוב ה

נוכחי אחרי הוצאת האלבום מתי שזה לא יהיה...אבל זו רק אני

One Echoe

New member
תודה../images/Emo13.gif

מישהו יודע באיזה שנים הם היו כאן והיכן הם הופיעו? הבנתי שהקהל הישראלי הוא הראשון שאהד את הלהקה

kittycatbone

New member
אני יודעת שהם היו

כאן בשנת 95 עם צאת האלבום the bends ובשנת 2000 עם צאת האלבום kid a, אם אני לא טועה... אני לא זוכרת מתי הפעם השלישית שהם היו כאן...

למעלה