שרשור פרק שמיני

Sahar 11

New member
../images/Emo17.gifשרשור פרק שמיני../images/Emo17.gif

שרשרו לכאן כל מה שיש לכם להגיד על הפרק

Mayoosh5

New member
מי עפה היום?

ראיתי ת'פרק, את כולו חוץ מהמועפת..
מי עפה?

IkMfNiY

New member
ניקול וג'יילה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

סתם
טיירה אמרה להן "ועכשיו תארזו את החפצים שלכן..." ואז היא אמרה: "וגם את, ואת, ואת וכולנו נוסעים ללונדון!". ייאי. אף אחת לא עפה. יעל

IkMfNiY

New member
ממש נהניתי מהפרק ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לא יודעת למה, הוא היה ממש כיפי ^^ [אולי כי הפרק בשבוע שעבר היה מאכזב P:] היה אדיר ואני זוכרת את הפרק בורוניקה שקים הופיעה בו ^^ יעל

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואו הייתי מופתעעע! לצערי אני יודע שניקול זוכה בעונה הזאת (חגבי מי יהיו בגמר או העונות הבאות אני לא יודעת כלום אז להיזהר!!) והיתי הכי מאושר בעולם שניקול וג'יילה נשארו כי זה אומר שג'יילה עפה כולי שמחתי אבל אז טיירה אומרת שתיכם אורזות.. היתי בשוק איך ניקול עוזבת אם היא הזוכה.. משהו מוזר! כבר פינטזתי שניק הזוכה..אבל אז.. באסההה! נתנו לג'יילה עוד צ'אנס למרות שלא ברור למה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאני חושבת שבגלל

שקסנדרה פרשה..אז היא כאילו הפחיתה להם את כמות הפרקים..יכול להיות שהם כבר תכננו פוטושוטיםוהם לא רצו לוותר אז בחרו שבוע שלא יעיפו אף אחת חח

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo58.gif

הופתעתי נורא מזה שטיירה אמרה ששתיהן עפות כי קראתי כאן ספוילר שאומר שניקול זוכה אז מה פתאום טיירה העיפה אותה? חח ליסה היא עוף מוזר לגמרי... חיתול? @@;

Mayoosh5

New member
כל כך (!!!) מתאים לניק פאן!!!!

יואו היא מדהימה עם פאן
נשבעת לכם שכל פרק יש לי פייבוריטית חדשה!!!!!

Mayoosh5

New member
../images/Emo45.gif מגיע לה../images/Emo9.gif

למרות שבסדרה היא הייתה שחקנית גרועה
(בוורוניקה מארס, לא בטופ מודל חיח..)

רק לי נראה שלא העיפו אף אחת כי

היה להם "חור" בגלל הפרק שבו עפו 2 בנות? [לא זוכרת מי זו הייתה שהעיפו, וגם קסנדרה שעזבה באמצע..]

purple rain2

New member
היה פרק טוב ../images/Emo9.gif

למרות שניקול ממש מתחילה להיות הפייבוריטית שלי על חשבון ג'יילה, פשוט השיער הקצר הזה ממש לא יפה לה וסתם מבליט לה את העיניים
וגם ניק מהממת!! ואת ליסה אני שונאת יותר ויותר מפרק לפרק, אם זה אפשרי. היה ממש מגניב בסוף הקטע עם ה"הדחה"- אבל היא עשתה דילאיי מממממש ארוך אחרי שהיא אמרה "שתיכן תארזו את החפצים שלכן" אז זה היה מוזר...
למרות שהיא כמעט עשתה להן התקף לב, זה היה נבזי..
ואווה- עד שחשבתי שסוף סוף היא עשתה משהו טוב עם השיער שלה [הכוונה לפיאה, היא נראתה ממש טוב עליה]- ואז היא הורידה אותה וחזר ה לבלונד הקצר ושוב נראתה כמו חזיר

randu

New member
צודקת בכל מילה.../images/Emo45.gif

ניק פשוט מושלמת. וליסה מעצבנת ברמות מפחידות!

Miss Murder

New member
חח פרק טוב!!

זה היה ממש מצחיק כשג'יילה הראה את הקולאז' שלה,ובגלל שהיא הסבירה עליו הרבה אז עשו כאילו הזמן עובר,ועובר..
והיה מוזר שליסה פתאום התחילה לבכות. ברי הייתה לא כל כך מורגשת.. וקים מדהימה.

פרק יפה!

איווה הדיווה באמת נראת רע עם ה"בלונד" הקצר עם הפאה הרבה יותר טוב ניק--> הכי יפה שם. בשיפוט היא נראתה פשוט הכי יפה שיש. באמת חלק מדהים עליה. ואיזה גוףףףף יש לה! ליסה--> חמודה דווקא באמת שסתם נטפלים אליה.. חח היא הצחיקה אותי עם הטיטול. ובשיפוט היא נראתה מדהים.. אבל היא שטוחה רצחחח ג'יילה--> מכוערת מכוערת! אני לא מבין למה לא העיפו אותה ניקול--> פסדר אבל היא משעממת אין בה כלום ברי--> חייבת להשתחרר! הכל אצלה כבד מדי וקשה מדי אחת שלא יודעת להנות. ולדעתי אין לה שום סיכוי להיות טופ מודל אמיתית

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מישהו אשכרה שם לב לאחרות?

שאווה שם?
אתמול התחלתי להראות לחבר שלי את העונה ה3 כ"כ טוב לחזור לעונה המושלמת הזאת אווה
ועוד

SummerNightCity

New member
זו רק אני, או שניסיתי שעתיים לפתוח

את השירשור הזה אתמול ולא הצלחתי להכנס לתפוז בכלל כמה שעות טובות?
בכל מקרה, היה פרק נחמד, והגעתי למסקנה ש-6 האחרונות מאכזבות. בעונות קודמות שהן נסעו לארץ אחרת כבר היו מתמודדות חזקות וראו שהייתה תחרות. אני לא מרגישה שאף אחד שם באמת חזקה, וחבל...

למעלה