שרשור פרק שמיני

Sahar 11

New member
אולי מאכזבות אבל ביחס לאלה שעפו

הן טובות [לדעתי P:] וגם אני לא הצלחתי להיכנס כמה שעות לתפוז!!

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אחרי שטיירה אמרה ששתיהן "עוזבות" אז הייתי כל כך מבולבלת הרי ניקול מנצחת לא? ואז היא אמרה שכולן אורזות XDD הווילד בויז האלה כאלה תינוקיים X_X איזה כיף לקים שהיא זכתה להששתף בורוניקה מארס בלעכססס מה שליסה עשתה גאדד מי עושה את זה?! ואהבתי את הפרסומת לשוקולד של ברי !! באיזה קול סקסי ומרגיע היא עשתה את זה ואיך נייג'ל אהב את זה XDD

וואי היה פרק כזה יפה

בקטע שהיא אמרה להן שיארזו את החפצים ופתאום היא אמרה להן ללונדון והן בכו וזה היה מרגש! ובכלל הצילומים היו ממש יפים ומצחיקים, ניקול היתה גם ממש מצחיקה עם הקטע של השוקולד ושהיא הצטלמה וגם ליסה היתה מזה מצחיקה אפילו שהיא מגזימה כבר, היא כזאת משוגעת!

randu

New member
תגובתי על ה-פרק:../images/Emo99.gif

האתגרים היו ממש מעניינים,ואהבתי שהן היו צריכות להראות כועסות אבל יפות. הבחורי פרא האלה מטורפים. יש להם סיבוב,הא?
ניקול הייתה ממש יפה הפרק,וליסה דיי מכוערת בפנים.
המתח בסוף היה ענק..אין על הסדרה הזו, פשוט אין. |ספויילר| כשאמרו שניקול וג'יילה עפות לא הבנתי איך זה יכול להיות, כי הרי ניקול מנצחת.

Sahar 11

New member
סוף סוף פרק טוב אחרי כמה צולעים

אוחח ליסה וברי כל כך צריכות לעוף! רק אני חושבת שלטוויגי אין דיעה בשיפוט? היא כל כך מיותרת שם

mikmikonet

New member
כל-כך אהבתי את הפוטושוט ../images/Emo8.gif

ראיתי את הפרק לפני די הרבה זמן, ביוטיוב... ראיתי שם את כל העונה
ממש אהבתי את הפרק הזה, הרעיון של הפוטושוט גאוני... ליסה=
הזויה לגמרי.

dandush 24

New member
אוייש כל כך קיויתי שג'יילה תעוף!!

פרק נחמד. וסוף סוף קים המתוקה זכתה בצ'לנדג'
וג'יילה מכוערת

L U Z I A

New member
אה ו../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

כשניקול וג'יילה נשארו אחרונות, כבר התכוננתי לכך שסוף סוף ג'יילה תעוף. ואז כשהיא התחילה עם ה"שתיכן תארזו..." כבר אמרתי- נו מילא, ניקול לא כזאת חשובה. וכשהבנתי שאף אחד מהן לא הולכת, כשג'יילה הייתה ככה קרובה, התבאסתי לאללה
למרות שההפתעה הייתה טובה
אבל הם עושים את זה בגלל שקסנדרה פרשה בהפתעה והם לא יכלו לעשות את העונה פחות פרק...
טוב, אני אפסיק להגיב לעצמי

למעלה