חידון חשופים הגדול

כמה פעמים גלי נפשה אחרי שנכנסה הביתה?

מה זה השאלות המוזרות האלה?! מאיפה אתם מביאים אותם?! (לא בכעס כן?..
)

אושRתי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנא להקפיד להשתמש גם באיקונים בנושא

ההודעה , תודה.

החידון על שער ../images/Emo43.gif פורומים ../images/Emo127.gif

ואני מזכירה לכם שבכל פעם שאתם עונים נא לשים את האיקון המאומץ שלכם בתחילת כל נושא (בתיבת הנושא)
וככה יהיה לנו יותר קל לספור את התשובות שלכם

tomi127

New member
נדמה לי..

נדמה לי שהסצינה הראשונה היא שגלי שוב פעם בבריכה עם הפנים כלפני מטה והיא אומרת "בחיים לא האמנתי שאני אגיע למצב הזה"..או משהו כזה..

עונה על כל מה שנשאל:../images/Emo120.gif../images/Emo129.gif

1.הסצינה שפתחה את העונה היא: גלי טובע בברכית ביתה, וברקע שומעים את גלי כיצד החיים התרסקו. 2. המאהבת של ריקי הייתה שורה, וסיפור זה נגמר במאבת טרגי , אומנם סיבת המוות האמיתית לא ידועה למשטרה, אך הצופים יודעים שריקי דחפה את מאהבתה למזרק חד לצורך הצלת אחותה. 3. ברקים ועננינים. 4. צהוב. 5.תחיה קריסטל. 6.טליה. 7.שלומית. 8.נוכחות חברה של אמא לא הווה בשבילה גורם חיובי. 9.לבן. 10.בטיסה לארץ, איכן שהתעלסו לראשונה. יש כמה שאני לא בטוח, אך אתקן. שאלה חדשה: באיזה פרק ואיזה אורחת מהטלנובלה "בובות" הופיעה ב"חשופים" ובתור מה.?

אושRתי

New member
נממ

לא אמורים לענות על כל השאלות בהודעה אחת , אלא בשרשרת .. (אפשר לענות על כל השאלות רק במידה שלא ענו עליהם נכון ...)

ומאיפה לדעת שהתשובה אכן נכונה?

נכתב פה לפחות 5 תשובות לשאלה הראשונה, ואף לא אחד אמר שהיא נכונה, והמשיכו, לכן כתבתי למקרה שהתשובה ששורשרה לא נכונה. בכלל, לדעתי, המשחק הפך לבלאגן, הייתן את צריכות לשאול שאלות. אך כל הכבוד על היוזמה

אושRתי

New member
אוקי ../images/Emo13.gif

אנחנו נותנות למשחק לזרום, הרעיון במשחק, שאתם אלו ששואלים את השאלות ולא אנחנו... בסוף המשחק אנחנו בודקות מי ענה נכון ומי לא(ובנתיים משאירות את זה ככה).... אתם רק צריכים לשמור על איקון כדי שלא יהיה מבולגן .... ותודה

Paz Love Gal

New member
מממ....../images/Emo152.gif

גאלה קוגן,בפרק 1. לאיזו עבודה התקבל שימי במערכת החדשות?

Paz Love Gal

New member
בע,תיקוןXD../images/Emo152.gif

בתור מה-היא באה לראיון עבודה,להתקבל למגישת מבזקים.

kren2

New member
../images/Emo41.gifשורה

שורה שונאת את אלה בגלל שהיא חושבת שאלה גרמה למותו של בנצי-אחיה וגם שהיא פגעה בריקי ולקחה לה את בעלה והרי שורה אהבה את ריקי ורצתה שיהיה לה הכי טוב.

Org289

New member
לדעתי כדאי

לנהל את זה טיפה שונה.. כדי שיהיה סדר.. הרעיון שלי: הראשון כותב שאלה מישהו שעונה עליה אתה המנהל של המשחק צריך לכתוב לו שהתשובה נכונה ורק אז הוא ממשיך עם שאלה... פשוט מה שקרה עד עכשיו היה בלגן גדול כי קודם כל הרבה אנשים ענו על אותה שאלה ושאלו שאלה חדשה .. וגם היו כמה שענו תשובות לא נכונות.. לדעתי אם זה יתנהל אחרת זה יהיה יותר כיף וגם יותר הגיוני ומסודר.. -רק עצה, אבל בבקשה להתייחס-

אושRתי

New member
תודה.

אנחנו נבדוק בהמשך אם התשובות נכונות או לא ונעדה סדר , בנתיים נותנות למשחק לזרום איך שהוא..

למעלה