היום ב-
אנשים

../images/Emo170.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo169.gif

עוד יום של דיווחים מאתונה! ב-18:00 ישדרו שליחי פורום אירוויזיון ו"תפוז אנשים" משדר מיוחד מאתונה Live ב-BlogTV. במשדר הם יסקרו את ההכנות לאירוויזיון ויארחו אמנים מחו"ל המתמודדים בתחרות. ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

strawberrys

New member
מישהו יהיה פה היום בערב?

שלא ישעמם לי במקרה שאני לא אלך לישון

Apikachu L

New member
בחיי...אתה מוזר מילי

אני חושבת שלאור העובדה שמילי התתחיל את גיל ההתבגרות... די הגיוני שהמוח שלו יתנוון בהדרגה...למוח של...טוב, אני אשתוק. החלמה מהירה!

Apikachu L

New member
לא של מילי.

פעם מילי היה גאון מרושע כזה. עכשיו הוא סתם סוטה.

אני התכוונתי לזה במובן הטוב../images/Emo4.gif

התכוונתי שתרגישי טוב יותר אם נהיה ביחד. דווקא בפורום הזה מדביקים תוויות? בפעם הבאה, אם אין לכם משהו חכם להגיד, אל תגידו

Apikachu L

New member
מדביקי תוויות, הא?

אז אני מדביקה עליך תווית שאתה מדביק תוויות. זהו. מילי מדביק תוויות. לא נעלבת, נכון?

Oukami Kun

New member
מילי,

זה סתם נשמע סוטה שאתה אומר לה "בואי לזכרון, אני אבריא אותך".

keep smiling

New member
../images/Emo45.gif.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אתה יודע שאף אחד לא באמת חשב שהתכוונת לזה ברצינות. [אני חושבת.
]

אז בפעם הבאה אל תעזרו לי.

ואם העלבת מישהו, לפחות תבקש סליחה במקום למצוא תירוצים למה היית בסדר.

strawberrys

New member
אולי תסביר כבר למה אתה כועס,

במקום להיות עצבני על כולם. וזה שמישהו מסביר את עצמו כשמישהו אחר תוקף אותו, זה בסדר גמור. לא כולם חייבים לבקש סליחה בפניך כל פעם שאתה מתחיל להתעצבן.

Oukami Kun

New member
מילי,

אתה יודע שכולנו רוצים בטובתך, וזה שתתנהג כמו קקה לא עוזר בכלום. אז אולי אם תגיד לנו מה קרה נוכל לעזור. לכעוס עלינו סתם בגלל משפט שאם כל אחד היה אומר אותו אתה היית צוחק מזה גם. באמת מילי.

Digi Lista

New member
אז מה בסוף עשיתם בל"ג בעומר?

מיתרוש אני מקווה שאת כבר יותר טוב
,דיי דרמטי(לא מצאתי הגדרה אחרת לפלצנות המתקרבת) להיות חולים בחג המדורות כי אם נגיד יש חום הוא מקביל לחום המדורה ואז הוא אמור לרדת בדיוק כשהמדורה נכבת...אני מדברת שטויות,שמתי
,אני קצת לא מאופסת היום
. אגב, גם אני נשארתי אתמול בבית בלילה(זה אחרי שרק הגעתי הביתה קרוב לשמונה בערב...) אבל לא מהסיבות של מיתר ובלי קשר הפסדתי אחלה קומזיץ שהוזמנתי אליו ובמקומו ספגתי שעתיים של מרמורים קשים מאיזו פסיכית ולא הצלחתי להוציא מילה מהפה,מזל שלפחות לא אני הייתי הגורם לכעס שלה...

למעלה