היום ב-
אנשים

Digi Lista

New member
התכוונתי להגיב גם למה שהיה עם מילי.

האמת שלא הבנתי מה לקחתם קשה,זה אולי נשמע כמו משהו שמתאים לאיזה סוטה או סתם לשחקן באיזו טלנובלה מלוקקת (ולא כולן כאלה,אבל בחלקן הגדול לא חסרים קטעים כאלה)להגיד אבל לדעתי זה היה חמוד ועם כוונות טובות(אלה שידוע לאן הן מובילות...,מצד שני גם התנהגויות רעות מובילות לשם אז כולם מגיעים לשם בסוף...),כשהייתי חולה הרבה זמן התאכזבתי אינספור פעמים שבכלל לא שמים לב ואדישות בעיקר מהאנשים שאיכפת לנו מהם והשקענו בהם במצבים הפוכים ואנחנו חושבים שהם מרגישים אותו הדבר כלפינו יכולה ממש לתסכל,אז לפחות מילי הגיב לה-תגובה שלפחות לדעתי עדיפה פי כמה על אדישות ובעצם מה כולה הוא כתב?...אבל אני רואה שעד שהגבתי נרגעה הסערה...שיהיה...,

619rko

New member
טוב יאללה סיימנו נושא חדש בבקשה

תגידו למישהו יש שירים של מאט? חיחי(לא להתייחספשוט רציתי נושא חדש)

strawberrys

New member
לא סיימנו .

כי מילי לא הגיב. אי אפשר סתם לטאטא דברים, להגיד "עברנו נושא", וזהו. בעיות לא נפתרות ככה, כי אם נסגור את זה בצורה כזו, כי אז מילי ישאר פגוע ואנחנו נשאר מבולבלים.

Digi Lista

New member
...

אני מקווה שמילי לא מתכוון לעזוב,למעשה אני בכלל לא מבינה מי נגד מי...אבל אני מסכימה עם מיתר שצריך לשמוע מה מילי אומר.

קורורו

New member
לדעתי היא סתם התכוונה לזה כביטוי

ולא באמת חשבה שאתם אחד נגד השני או משהו...

"ידעתי שזה מה שתחשבו...

בגלל זה ניסיתי להתקשר לנדב האידיוט, שהחליף מספר. האמת שנתתי למחשב כמה ימים מנוחה ולא הדלקתי אותו בכלל כמעט יומיים. נכון, ביום, רביעי נכנסתי לפורום ורציתי להגיב לנושא ההוא, אבל התעצבנתי והחלטתי לסגור את המחשב. מה שרציתי להגיד היה שאני רק קצת נעלבתי, אבל הכל בסדר, ושאני לא מבין למה כועסים עליי אם נלעבתי, שהרי אני זה שצריך לכעוס, ואני לא כועס, וערכו של אף-אחד מכם לא ירד בעיניי. זה מה שרציתי להגיד. העניין הוא שאז ראיתי את ההודעה של אופיר, שעליה אני כן כועס, והחלטתי לכבות את המחשב (מה שתכנתתי לעשות עוד קודם, רק אחרי שליחת ההודעה, ובסוף עשיתי לפני). אני חושב שמה שהיא עשתה היה מאוד מגעיל ומכוער, כי כבר אמרתי שנעלבתי, ולכן זה שונה מהתגובות שלכם, שלא ידעתם שאני אפגע מהן. אגב, אם זו הייתה רק תגובה אחת לא היה מפריע לי, אבל הפריע לי שפתאום כולם התנפלו ככה. וברור לי שכולם סתם צחקו (חוץ מיובל, אולי גם זה השפיע כי אני יודע שהוא לא לוקח שום דבר בצחוק, והעובדה שהוא ממש לקח את זה ברצינות כנראה העליבה אותי שהוא חושב עליי ככה), אבל כשזה היה כולם ככה ביחד, אז...נו, את מבינה
בטח רציתי להגיד עוד משהו ושכחתי. לא חשוב. איים בק!" למה שלחתי את המסר הזה למיתר, אני לא יודע. גם ככה שמתי אותו כאן בסוף
(ואני חייב להתלונן על משהו, אז תסלחו לי)

Apikachu L

New member
מילי חזר!

האמת מילי, אולי לא היינו צריכים להתנפל עליך. אבל זה כל כך דגדג באצבעות. אני מתנצלת, סולח?

אותך אני בכלל שונא../images/Emo3.gif

את כבר לא שולחת לי מסרים, את כבר לא אוהבת אותי
סתם, תביאי חיבוק, נו ^^

Oukami Kun

New member
די להיות חסרת טאקט ><

(למרות שטוב לראות אותך מגיבה כאן סופסוף ^^)

למעלה