התפקדות מאי

../images/Emo170.gifהתפקדות מאי../images/Emo70.gif../images/Emo170.gif

כללי
שם:
שכבה:
סניף:
תפקיד בסניף:
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
המלצה חודשית?
שיר החודש?
האדם שעשה לכם את החודש?
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?
משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה?
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

Rioter

New member
מתפקדת ../images/Emo152.gif

כללי
שם: שיר
שכבה: חמישיות
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף: מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון? אמ, מדהים, באמת
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? שני ספרים - 'שעות מתות' של אורי אדלמן, ו'חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן' של מיץ' אלבום.
המלצה חודשית? תקראו תקראו תקראו!
שיר החודש? שיר צרפתי המלכה, ללא ספק.
האדם שעשה לכם את החודש? ^^ כנ"ל
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? לא הייתי מגדירה את זה כ'טוב ומיוחד', אבל בהחלט כ'בלתי נשכח' - הביקור בקצרין, פשוט.. וואו..
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לנצל אותו הכי טוב שאפשר מבחינת ביה"ס ומכבי. ^^
משהו טוב שיקרה החודש? סיום לוח מבחנים! איי, כמה שאני מחכה לזה.. יומולדת לאבא ולבנדוד(
), טיול שנתי שאני מקווה שיהיה (ולא יתבטל כמו שהודיעו), חופשבועות, לסיים את הספר מחזור שגודל לי יותר מדי זמן..
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אמ, הרבה מבחנים לעבור לפני שהלוח יסתיים.
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף? האמת היא שפשוט.. אין לי מושג. 20 +? 30 + ? לאיודעת!
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, מדריכה. מאז שפיצלו לי את הקבוצה, הפעולות עוברות הכי טוב שיכולתי לבקש. כרגע יש לי 4, והיום או בשישי, תגיע אחת חדשה..
עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? ברור.
משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא? מבחינת מכבי? אמממ.. לא עולה לי משהו כרגע.
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? כיף לי במכבי.
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. מצורפת.

ממש יפה. ../images/Emo99.gif

מכבי צעיר- את התנועה הזו אף שוטר לא יכול לעצור.
|סוגדת לך על ההמצאה|
מה בסוף השער לספר מחזור שלכם? זה?

Rioter

New member
טיהי. ../images/Emo9.gif

ו.. אין לי מושג. בחיי שנגמר לי הכוח לעבוד על זה
איך היה המגן?

../images/Emo176.gif

כללי
שם:חן
שכבה:חמישיות
סניף:נ"צ
תפקיד בסניף:מדריכה
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?בסדר
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?הדיוידי של הקורס!!!!!!!!!!!!!
המלצה חודשית?לראות את הדיוידי
שיר החודש?פתאום קם אדם בבוקר
האדם שעשה לכם את החודש?אממ, ואוו.יש מלאא
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?פסח
, עזריאלי
, ראיתי את שני
ולילך
, יום העצמאות
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?ימי הולדת לכמה אנשים[
אהמ, מאיה
]ללמוד[?]
משהו טוב שיקרה החודש?שביתות[?]
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מבחנים[?]
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מווווווושג[במחשבה שנייה הייתי צריכה להוריד את השאלה הזאת..נראה לי שאלנו אותה כבר איזה כמה התפקדיות
לא נורא, התפקדת הבאה
]
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?7 בערך..ועוברות..העיקר שעוברות
עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?כן
היה טקס ליום השואה
משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?לא יודעת:O
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? עוד בערך 10 ימי פעילות:O[אם אני לא טועה..]בעצם..זה תלוי אם גם יום שלישי נחשב כיום פעילות
אז מי שיש אצלו 2 זה 20..ומי שאחד אז 10:Oאו 9:Oחחחח
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.יאמיייייייי
[תודו שזה עושדה לכם חשק לאכול ממתקים
חחחח
]

מתפקדת ^^

כללי שם: שקד שכבה: חמישיות ^^ סניף: ראשל''צ מערב תפקיד בסניף: צוות תרבות D= החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? ממש מוזר ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? Neverwhere של ניל גיימן. המלצה חודשית? תקראו את זה >:{ ותחייכו. הכל לטובה ^^ שיר החודש? Alones - good times האדם שעשה לכם את החודש? גיאצ'ו (אתם לא מכירים במילא, למה אני בכלל כותבת?) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? אע ^^" החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לסיים את כל המבחנים המזורגגים! משהו טוב שיקרה החודש? המבחנים המזורגגים מסתיימים ^^ (ואני נוסעת לת''א הרבה, מסתבר) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? אעע..אנאערף. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? אני לא יודעת =X הרבה זמן לא הייתי בסניף =X אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? - עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? - משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא? לא סגורה על זה. לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? לא יודעת ;; אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

מתפקדת

כללי שם:שירלי שכבה:שביעיסטית(בקרוב כבר לא) :) סניף:ראשון מערב תפקיד בסניף:לא ידוע החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? החודש הכי מושלם שהיה לי ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?לא היה המלצה חודשית?לכו עם הלב שלכם שיר החודש? אליך-פיני חדד ,מי שרוצה פרטים 201706904 האדם שעשה לכם את החודש? חבר שלי:) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? 27 לאפריל...כן זה לא היה מזמן...נהיינו חברים לאחר שבועיים החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים,עבודה ,ואם יהיה זמן אז מכבי משהו טוב שיקרה החודש? יהיה לנו חודש...:) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? הרבה מבחנים... ובגרויות מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 20+- אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? חניך 1...זה מסביר את המצב שאני לא יודעת מה התפקיד שלי עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? לא הייתי ביום העצמאות וביום השוה היה פעולה ואח"כ טקס משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא? מסיימת י"א:) לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? כיף לי:) אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אין תמונה

anat135

New member
../images/Emo176.gif אניי ..!

כללי שם:
ענת שכבה:
שישיות סניף:
זכרון תפקיד בסניף:
הדרכה. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
סביר.. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
לא זכור.. המלצה חודשית?
כנ"ל.. שיר החודש?
הממממון. האדם שעשה לכם את החודש?
-- משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
אממ. החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
המשך חיים.. :) משהו טוב שיקרה החודש?
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
יהיה בסדר.. הכל לטובה.. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
לא יודעת .. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
כן . סביבות ה13, וזה תלוי. לא בנושא הפעולה ולא במצב רוחם. פשוט סתם. יום ככה יום ככה.. עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?
כן. כן וכן. את שלושתם. משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?
... לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
קח פרי - ותיהיה לי בריא..
יום טוב!

5may5

New member
ואוו..החודש הזה הגיע מהר!

כללי שם: מאי חנינא שכבה: שביעית סניף: רמת עמידר תפקיד בסניף: מדריכת ח' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? נחמד+ ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אני קוראת ספר שסבא שלי כתב "דרכתי סיפרתי" המלצה חודשית? מממ... שיר החודש? ביום שמש יפה, עברי לידר האדם שעשה לכם את החודש? יש כמה... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? היומולדת שלי ב5.5, טיול הורים&חניכים, פגש ח', שירה בציבור (איזה צחוקים..) החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לחגוג יומולדת! ולעבור בהצלחה את המגנים והבגרויות... משהו טוב שיקרה החודש? יומולדת, כבר אמרתי לא?! משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? מגנים..בגרויות... מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? לא טובה במספרים... אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? 12-15, אחלה פעולות, נהנים! עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? היה מערך שלם לנושאים האלו+פינת זיכרון+טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל... משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא? לסיים ללמוד, טקס סיום...=\ לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? יום טוב אמיגוס, ותזכרו פשרה זו ה-מילה!

מתפקדת:]

כללי שם:ספיר שכבה:חמישיות סניף:נילי תפקיד בסניף:מדריכה ג' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?סבבה ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?ריקוד כפול המלצה חודשית?אל תתאבדו אפשר למות מזה שיר החודש?הכאב הזה האדם שעשה לכם את החודש?לא יודעת.... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש:פסח נראה לי החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לישון חחחחחחח משהו טוב שיקרה החודש?ל"ג בעומר משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?נראה לי יש לי מבחן בלשון
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא זוכרת בערך שלושים[הספרות לא עובדות] אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן יש 6+ בערך הפעולות סבבה בינתיים עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?ליום השואה רק משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?פעולת אוריגמי הבטחנו לחניכים לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? לא.. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.תמונה מטיול פסח [כל המדריכות בסניף והרכזת]

maymay24

New member
../images/Emo65.gifגמני מתפקדת..פעם ראשונה=]

כללי
שם:מאיה מנור
שכבה:שביעיות שולטים!!
סניף:נס ציונה=]
תפקיד בסניף:מדריכה ג'
החודש שעבר
איך עבר החודש האחרון?אחלה
ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?סרט..השטן לובשת פראדה או משו כזהה חחח
המלצה חודשית?אממ לוידעתת
שיר החודש?POISEN
האדם שעשה לכם את החודש?ספיר המלכהה...
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?הכרתי ת'בנאדם הכי חמוד שיש!!
החודש שבפתח
מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?לסיים עם הבגרויוות..אין לי כח לזהה בעע
משהו טוב שיקרה החודש?היום יומולדת לאח שליי...ומחר יומולדת ליייי!!!!=]
משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?בגרויוות...אני שונאת את זהה שייגמר כברררר
מכבי
כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי מושגג...אבל הרבהה=]
אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?כן, 12 חניכות חמודוות!!הפעולות עוברות בסדר
עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?עשינו פעולה ליום השואה...ובפעולה האחרונה עשינו פעולה על "אני ישראלי" והזכרנו שם הכל
משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?אממ לא שאני יודעתת
לסיום:
משהו להגיד לאומה כולה? מחר יש לי יומולדתתתת!!!!!
אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.מצורפתת...

Rioter

New member
מאיה! המון מזל טוב! ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

5may5

New member
happy birthdayyyy

מאיה, המון מזל טוב נעים להכיר =] יומולדת שמח!!! עד 120!!! תעשי חיים......!!!

למעלה