התפקדות מאי

L I L O C H

New member
גם אני...=]] =]]

כללי שם:לילך שכבה:שביעיסטית..=]] סניף: ראשון לציון מערב
=]] תפקיד בסניף: מדריכת ח'
החודש שעבר איך עבר החודש האחרון? וווואאאאווווו ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? לא יצא לי...=\\ המלצה חודשית? חייכו הכל לטובה!!=]] שיר החודש? אממממ האדם שעשה לכם את החודש? רועי...
משהו טוב ומיוחד שקרה החודש? חודש שעבר.... חבר...
החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? לימודים, לימודים, לימודים, ולגייס ח'.. שיבואו כבר
אני נישארת אופטימית
משהו טוב שיקרה החודש? אמממממ אני בתקווה שיבואו ח'... משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ? בגרויות ומגנים...
מכבי כמה חניכים רשומים בסניף? 20+ אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? כן, 1....אמממממ עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? כן... משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?החוודש הזה....ל"ג, חודש לרועי ולי
, סמינר צוות, פגש ח'...
לסיום משהו להגיד לאומה כולה? חייכו
=]] =]] אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אמממממממ

SoulDancer

New member
../images/Emo170.gif אני!!!

שם: יסמין=) שכבה:שביעיות או לא להיות!!!! סניף:נס ציונה![אולה!] תפקיד בסניף:מדריכה.. שנה שלישית ברציפות! החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?עבר באופן מעניין..חח ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?בופור! המלצה חודשית?ממ... אני באמצע כמה דברים כשאניאסיים אני אספר לכם
שיר החודש?i hope you dance אבל זה כבר שיר החיים שלי..חח מכיתה ד'
האדם שעשה לכם את החודש?היו כמה.. אני רק אסכם ב:"אנשים טובים באמצע הדרך.." משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?למדתי עד כמה הדברים הקטנים בחיים הם העיקר=) החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב? בגרויות:( מחול נדיר!!!! סמינר צוות [אני מדריכה עם לילך!!!!!!!!!] מל אהופעות עם הפעמונים.. וממ.. לישון מידי פעם..חח משהו טוב שיקרה החודש? מחול נדיר=) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?בגרויות מרתון ועומס:( [אני עונה עלהשאלון כדי להתחמק מלמידה למתכונת..חח] מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?הרבה נראה לי..חח אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?זה תלוי במצב רוח שלהם.. זה נע בין 0 ל15..חחח עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?כן, היה מעניין... משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?מממ אולי...חח לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?כן- מצאתם את הדרך לארץ לעולם לא?! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש.

L I L O C H

New member
יסמין../images/Emo70.gif

הולכת להיות לנו את ה-קבוצה=]] =]] 2 מדריכות שכל אחת יותר סטלנית מהשנייה...
חחחחחחח

יאאאאאאאאאאאאאאאאא^^

איזה כייפ לכן שאתן מדריכות ביחד
ובטח כייף לחניכים שלכן
לא פייר!!!!!!!!!גמני רוצה מדריכות כאלה!!!
תהנוווו

yaelula94

New member
מתפקדת

כללי שם:יעל שכבה:ח' סניף:ניליייייי תפקיד בסניף:מדריכת ד' החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?מצוייןןן ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?מעודדות צמודות ביותר,סרט... המלצה חודשית?לצלם וכמה שיותר שיר החודש?DONT STOP ME NOW של קווין האדם שעשה לכם את החודש?אחותי החמודההה שליייייי משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?פסח+יומולדתת החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?ללמוד..=\ משהו טוב שיקרה החודש?חזרות למסיבת סיום משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?אזכרה של דודה שלי מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?אין לי שמץ אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?החודש לא היו כל כך פעולות בגלל פסח וכלל זה אבל בסך הכל היה בסדר..... עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?הייתה פעולה על יום הזיכרון לשואה משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?לא ידועD: לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? תצאוווו לטיולל שלושה ימיםם עם המשפחה!!!!! אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. אממ...תמונה שלי ושל ספיר[הפיה המקורית מהאגדה]מטיול פסח

תורידי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באיחור קצר, אבל הכול בגלל המגן שלי
נשבעת
ככה- כללי שם:
נועה. שכבה:
שישיות. סניף:
מערב זה ה-
. תפקיד בסניף:
מדריכת ו'. החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?
מעולה. ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש?
ממממ... לא יצא לי לקרוא.
ספר (לא) טוב- ספר היסטוריה. המלצה חודשית?
ללמוד להיסטוריה בזוגות.
שיר החודש?
אין.
האדם שעשה לכם את החודש?
זה קשה
... משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?
נגמר המגן בהיסטוריה! החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?
מגן בלשון+מגן באנגלית+בגרות באנגלית+מגן בכימיה+ זהו?
טוב נו, גם המון המון מכבי, ויום תנועות הנוער. משהו טוב שיקרה החודש? טיול חניכים? יומולדת להרבה אנשים חמודים. משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?
מבחנים. מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?
בערך 20. אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות?
מדריכה, שכבה ו', 4 חניכות, הפעולות עוברות טוב כשהחניכות מגיעות!
עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות?
היה. טקס לשני ימי הזיכרון. ליום העצמאות לא היה שומדבר. רק פעולה. משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא?
זה כבר היה.
לסיום: משהו להגיד לאומה כולה?
הולך להיות לראשון מערב אתר סניפי מגניב. אתם מוזמנים להוסיף תמונה שלכם או סתם תמונה אחרת שעשתה לכם את החודש. הוספתי תמונה חמדמדה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רחלונה

New member
מתפקדת

כללי שם:רחל שכבה:שישיסטית סניף:עמידר כאן וייאללה בלאגן תפקיד בסניף: מחסנאית החודש שעבר איך עבר החודש האחרון?סבבה לגמריי ספר טוב שקראתם או סרט טוב שראיתם החודש? אין לי זמן לכלוום חחח המלצה חודשית?----- שיר החודש?מממממ האדם שעשה לכם את החודש?החבר הכי טוב שלי :) משהו טוב ומיוחד שקרה החודש?שהיינו בצילומים של התוכנית של מה קשור :) החודש שבפתח מה אתם מתכננים לחודש הקרוב?ללמוד המוווווון משהו טוב שיקרה החודש?יום הולדת למאייי :) משהו פחות טוב שיקרה החודש (כמו מבחנים..) ?מגן בתולדות האומנות =\ מכבי כמה חניכים רשומים בסניף?לא יודעת אתם מדריכים? אם כן, כמה חניכים יש לכם ואיך עוברות הפעולות? עשיתם פעילות מיוחדת ליום הזיכרון לשואה?לחללי מערכות ישראל?יום העצמאות? משו מיוחד שמתוכנן בחודש הבא? לסיום: משהו להגיד לאומה כולה? היייייייייי לכםםםםםם

למעלה