מי האדם

../images/Emo170.gif מי האדם ../images/Emo170.gif

שתרצו שיהיה איתכם הופעה שלמה? שיעמוד לצדכם ויחבק, או שסתם ישתוק ויהיה שם.. בהזדמנות זו אתם מוזמנים להגיד לו מה כל-כך מיוחד בו, למה דווקא בו בחרתם.. ואולי אפילו להקדיש לו שורה. (כמובן שלא חובה)

וואי יש הרבה

אבל יותר מכל: אדם! מה מיוחד? לא יודעת,זה פשוט הוא,כולו מיוחד,כי מאז שהכרתי אותו הוא ניהיה חלק ממני וזה ישאר לתמיד. למה בחרתי בו? עוד פעם,כי זה אדם,אני חושבת שכשאני איתו בהופעה דווקא אני מרגישה בטוחה,גם אם הוא בקצה השני של הקהל :) "אני רואה אותו ,הכל עכשיו בסדר.."

תומע79

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo13.gif

בנה. הכי מיוחדת בעולם! כבר יצא לי להיות לידה בהופעה הראשונה שלנו ביחד (11.12.04 בתיאטרון). הבנאדם הכי מיוחד שאני מכירה,מקסימה,מתוקה,יפה,מקשיבה,טובת לב,מדהימה-והכל בדרך המיוחדת שלה. אני אוהבת אותך מלא. "אבל את,את לא נותנת לי ליפול"

T A L 123

New member
חברה טובה שאני אוהבת

שלא הייתה איתי באף הופעה (באחת היינו בנפרד בגלל שלא נתנו לנו להיכנס ואני התגנבתי ואז היא והיא לא מצאה אותי) כי פשוט לא יוצא לה לבוא כי לה יש חברה טובה מילדות שפשוט לא אוהבת דברים כאלהומאלצת אותה ללכת למקומות אחרים....

נשמת

New member
למה נראה לכם שאפשר לבחור??

כיף לי עם כל כך הרבה אנשים. אבל יש את ה-
מלכות מס' אחת: שנשונה וטל-מתנות. כי רק הן יודעות למה וכמה

נשמת

New member
../images/Emo23.gif

את לגמרי צודקת, וגם אני לא אוהבת את זה. אני עוד אתקן את העוול. פשוט אני בתקופה של צימצומים בלית ברירה.

מתנות

New member
ואיך... ../images/Emo23.gif

"כמו שתמיד היא תחבק אותי מהר בלי שאני אצטרך להגיד." איך כל הבריחות פשוט התאדו בחיבוק שלך

LoLi Goddess

New member
יו קשה לבחור...

הממ אז מניסיון העבר: צחר - כי זה כיף לצרוח אחד על השני את המילים של השיר (וסתם כי כיף איתך) טלי - כי להתחבק בשירים שצריך, זה הכי טוב. משה - כי הוא חתיך ואולי יחשבו שהוא חבר שלי ויקנאו בי (זה פשוט דורש להגיד את זה, יא מאוהב בעצמך) יוסי - כי זה מרגיע כזה (וכי הוא יוריד חולצה מתישהו
) יורי - כי הוא זורם בפוגו ולא מרחם והייתי רוצה ש... אורי - כי זה חובה טל - הכי כיף להשתגע ביחד ארז - סתם בא לי ואין לי כוח לחשוב על עוד אנשים...

...

איתן. מן אווירה כזו שיש רק איתו בהופעות. לזכר ההופעות של פעם.. ושורה, "לא לבקש מה שאי אפשר לקבל".

שחוררר

New member
מה אכפת לך בדיוק?

היא תצטט מי שבא לה, היא לא צריכה את האישור שלך. עכשיו עופי לי מהעיניים.

Z A M i

New member
מה מה מה?

מי את בכלל? לא ממש הבנתי.. פתאום צצת והתחלת לעוף על אנשים..מנסגר?

Noam TG

New member
נעמושקתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שדי זנחתי בזמן האחרון.. אבל בקרוב הקמבאק

mooshki

New member
:O

עשית לי את היום! הכל חוזר עלייך. (אם התכונת לנעמה אחרת מהאלפים פה, זה יהיה ממש מביך.)

למעלה