כמובן שכן
י יפית פית פית New member 22/4/07 #14 ../images/Emo23.gif עמרי הילד שאנחנו תמיד נוסעים להופעות יחד אבל נפרדים בתוך ההופעה. בא לי באמת פעם אחת ליהיות איתך כל ההופעה
../images/Emo23.gif עמרי הילד שאנחנו תמיד נוסעים להופעות יחד אבל נפרדים בתוך ההופעה. בא לי באמת פעם אחת ליהיות איתך כל ההופעה
E eliavtu New member 22/4/07 #17 אחת שידעה לעשות קסמים שידעה להגיד מילים.... סתם, לא משנה.. העיקר לא להיות לבד! פעם זה לא הפריע לי, היום אם אין לי עם מי ללכת להופעה - אני לא הולך בכלל.. <לוידע אם זה מתאים, אבל שיהיה.. >
אחת שידעה לעשות קסמים שידעה להגיד מילים.... סתם, לא משנה.. העיקר לא להיות לבד! פעם זה לא הפריע לי, היום אם אין לי עם מי ללכת להופעה - אני לא הולך בכלל.. <לוידע אם זה מתאים, אבל שיהיה.. >
ל ליאןןן New member 22/4/07 #18 אממ..לא חסר כאלה.. אבל נבחר אחת.. אורצ' . סתם כי היא אורצ'וק. כי היא כלכך מיוחדת, כי אני אוהבת אותה נורא (ומתגעגעת..) וכי אף פעם לא יצא לנו להיות ביחד בהופעה .
אממ..לא חסר כאלה.. אבל נבחר אחת.. אורצ' . סתם כי היא אורצ'וק. כי היא כלכך מיוחדת, כי אני אוהבת אותה נורא (ומתגעגעת..) וכי אף פעם לא יצא לנו להיות ביחד בהופעה .
א אורצוק725 New member 22/4/07 #19 ../images/Emo23.gif אוח. אני מתגעגעת אליך נורא בואי לפה כבר!!!!!!!! (את זו עם הרישיון )
ה הילדה עם הפעמון New member 22/4/07 #20 האחת ויחידה, טלצ'ו. ../images/Emo23.gif אי אפשר להסביר במילים כמה הילדה הזאת מיוחדת, וכמובן שאני מקדישה לה את ליפול, ובעיקר את לא נותנת לי ליפול
האחת ויחידה, טלצ'ו. ../images/Emo23.gif אי אפשר להסביר במילים כמה הילדה הזאת מיוחדת, וכמובן שאני מקדישה לה את ליפול, ובעיקר את לא נותנת לי ליפול
מ מתנות New member 23/4/07 #24 ספירי.... הגיע הזמן, לא? בשבילך אני אפילו אמיר את דתי ואגיע לצד ימין.. די, צריך לסדר משהו... מטורפת עלייך.
ספירי.... הגיע הזמן, לא? בשבילך אני אפילו אמיר את דתי ואגיע לצד ימין.. די, צריך לסדר משהו... מטורפת עלייך.
ע עתיד אור הירח New member 22/4/07 #23 אממ.. כל החברים ביחד באותה שורה, זה פשוט סוג של גאונות. בכל שיר יש עיניים אחרות שמתסכלות והמבט פשוט אומר את הכל. איך אני אוהב שזה יוצא ככה...
אממ.. כל החברים ביחד באותה שורה, זה פשוט סוג של גאונות. בכל שיר יש עיניים אחרות שמתסכלות והמבט פשוט אומר את הכל. איך אני אוהב שזה יוצא ככה...