סופ"ש בתפוז
אנשים

Lopezit

New member
אדום!

נכון?? אני כבר לא זוכרת והיא קנתה גם חולצה כמו שלי חצופה

West Doll

New member
אדום../images/Emo99.gif

ומזה את לא זוכרת?? בילית איתה כל היום בבחירת צבע ואת בסוף לא זוכרת איזה צבע היא לקחה?

Lopezit

New member
כן כי היא מדדה כמה

ואת צריכה לראות הרי יש להם את האיזור גופיות בכל הצבעים ושעה היא עומדת וחושבת מה לקחת למדוד!!

QueIronia

New member
באמת אדום../images/Emo99.gif

כמעט כמו תמרים. יש לי חולצת כפתורים אדומה חלקה קצרה ממש יפה. גם עם נוכחות וגם עם סטייל

NoWords

New member
אכן אדום.../images/Emo47.gif

ומה חוצפנית!! יואו אמרת לי "קחי חולצה כמו שלי!" כל חמש שניות ובסוף התבאסת שלקחתי צבע אחר

West Doll

New member
ליאת מה את מסלפת את האמת../images/Emo3.gif

ככה כותבים? מסלפת? *רגע של עילגות*

Lopezit

New member
את טיפשה

לכי שמעי את הביורק שלך תספרי להם את הסיפור

NoWords

New member
חחח אוי זה היה קורע ../images/Emo6.gif

הרגשתי שהיום אני חייבת לצאת עם דיסק מטאואר ולא אכפת לי מכלום. שעה הסתובבתי, לא מצאתי כלום. חיפשתי וזה.. פתאום ביורק צצה מול עיניי:) יש לה איזה מאה דיסקים אז שאלתי ת'מוכר (שבדרך כלל הוא שיא הסנוביות והאדישות) "יש המלצות לדיסק של ביורק?" הוא כולו דופק חיוך ענקקקקקקקק ומתלהב כאילו הבאתי לו עכשיו מיליון דולר. כולה שאלתי על דיסק של ביורק
. הוא כ"כ התלהב.. יואו... ואז הוא מלמל לעובד השני "תראה מה זה, אני רק חוזר לעבוד וכבר שואלים אותי על ביורק!! אין טוב מזה!!
" כולו מחיוך. ובסוף "שיהיה לך יום נפלא וקסום כמו הדיסק הזה". וזה הכי לא מתאים לו ב-ע-ו-ל-ם-!!!
אוייי היה משעשע.

QueIronia

New member
רק עלי המוכרים מסתכלים בחשש

כשאני קונה דיסקים של ג'ניפר?

Lopezit

New member
לא! גם עליי!

הוא מגעיל אני פוחדת לשאול אותו שאלות בגלל זה היינו בשוק כשהוא כ"כ שמח לעזור

NoWords

New member
תשמע... בצדק. ../images/Emo3.gif../images/Emo11.gif

אבל איך אמרת פעם (וזה קרע אותי מצחוק אבל זו השיטה הכי טובה לצאת מזה) תגיד שאתה קונה את זה כמתנה לאחותך או משהו.

QueIronia

New member
לא צריך לומר למי המתנה.

פשוט מיד כשנותנים למוכר את הדיסק שיעביר בקופה מודיעים: "ואני צריך את זה למתנה" ומוסיפים בסוף תודה.

West Doll

New member
מסתבר../images/Emo3.gif

אני קניתי לאחיין שלי "סבא טוביה" ואז באמת הסתכלו עליי מוזר
ישר אמרתי שזה מתנה לאחיין שלי

Lopezit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את משעשעת

למעלה