סופ"ש בתפוז
אנשים

אפרת P

New member
קיבוצניקית כוסית אאאאנד../images/Emo112.gif

מנגנת על כינור ובס! ממש הנפש התאומה של קורלין

אפרת P

New member
שומניזם../images/Emo112.gif

כללי: מהו שמך? איפרת תאריך לידה: 20.2.92 מקום מגורים: זכרון יעקב כמה אחים/אחיות? אחיות שתיים אח אחד צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: 50 גובה: לא ידוע אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מעט גיטרה מעט קלידים מעט כלי נשיפה על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת אתה אוהב לרקוד? לא השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי בינתיים יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יש לי בלשון, בגבה, בפופיק ובאוזן התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטיה כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? אני אהיה אמנות ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ לא כלכך קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אולי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין לי מושג נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חצי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? לישון להתקלח לאכול לנקות לנגן וללכת לחברה מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: ירוק וסגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש מצב שמשפחה בריאה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה שעות אכלת? כנ"ל התנשקת? ביום רביעי התאהבת? ב..לא מזמן נשבר לך הלב? לא קרה בינתיים צחקת? לפני כמה דקות בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חצי שניה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שניה וחצי חיבקת מישהו/י? שעה ככה עישנת? יומיים בערך שתית משקה אלכוהולי? יין בקידוש השתכרת? פורים שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לפני שבוע לבשת חצאית? שמלה.. אתמול קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני דקה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני דקה ושתי שניות הקדישו לך שיר? אממ שבוע בערך שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הילה חשבת עליו? הילה התקשרת אליו? הילה התקשר אלייך? גלעד פגע בך? אף אחד שימח אותך? הילה ויובל היום: באיזו שעה התעוררת? 12-1 מה/מי העיר אותך? הפיפי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחים שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? אמממ רמיינדר מה אכלת? קורנפלקס עם שוקולית איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מחשבה לא טובה מיקום כרגע: הבית של ניצן חג מועדף: שאאבועות ערוץ מועדף: ערוץ נחל מילה אהובה: תחת שומן להקה אהובה: יש מספיק איזה כיתה את: ט'7 בדיחה שגרמה לך לצחוק: פינוקיו בא אל סבא ג'פטו ואומר לו -"שמע, יש לי בעיה. כל פעם שאני מזיין את חברה - שלי כואב לה! " סבא ג'פטו חושב ולבסוף מגיש לפינוקיו נייר זכוכית ואומר -"אולי זה יעזור לך.." כעבור שבוע בערך סבא ג'פטו פוגש בפינוקיו ושואל אותו, "נו, מה נשמע? מה עם החברה?" -"אה.. זרקתי אותה" -"מה זרקת? למה?!" -"עם נייר הכוכית הזה.. מי צריך חברה?!" הבנאדם הכי יפה שראית: יש ויש הפאדיחה הכי גדולה שלך: *שומרת על זכות השתיקה*
הדבר הכי מטורף שעשית: כנ"ל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אממ את האמת? את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? רק כשזה נחוץ את אוהבת את עצמך? סוג של בזבזנית או חסכנית? חוסכת בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: יש מתגעגע/ת אליו: עמרי חסר לך: עמרי עושה לך טוב להיות איתו: יש הכי מצחיק: יש הכי דפוק: גלעד הכי מוזר: גלעד הכי כיף לדבר איתו: ישי איפה היית רוצה לגור בארץ? בעתיד? יש מספיק מקומות שהייתי מעביה בהם תקופה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומיניייייים יש לך פלאפון? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא ונופר אני חושבת איזה צלצול יש לך? בלוז מאג הקול הכי יפה ששמעת? ציפרים בחמש בבוקר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל הילה ושומר מסך? שחור את רוצה להיות זמרת? אולי את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפטמה ובצ'ופצ'יק של האוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים מה החלום שלך? להגיע לירח איך חחגת את תחילת השנה? במסיבה חמודה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אין כזה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: קראתי חשיש מפניו
איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הוא יודע איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אין כזה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ממ תסכול טוטאלי אצל ליל בבית ריק איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היו המון על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הממ אי הבנה אחת מקום בו הכי נהנת? יותר מדי אירוע שהכי השפיע עליך? כנ"ל אירוע שאיכזב אותך? אין כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אפס האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן ועדיין התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אנערף מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חחח קרה ביסודי
איך הגבתי? "אוי כמה חבללללללל" זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? שבועיים ככה איך הכרתם? ככה מה אתם הכי אוהבים בו? הקשבה הזדהות הבנה כבוד חוסר-זלזול כוונה אהבה חשיבה מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הנ"ל אתם רבים? לא מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? אני אמור אותה לעצמנו האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? לא מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? אפס האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

שובידובי

כללי: מהו שמך? רון תאריך לידה: 28.12 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום אדמדם משקל: פחח. גובה: פחח. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? טיפה על גיטרה, תמיד בתיכנונים להתחיל ללמוד :X ושליש נחשב? P: על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, תופים, קלידים. אתה אוהב לרקוד? לא ממש, תלוי מה השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יהיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בד"כ בנים :) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זנות יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא, אני טיפשה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? סינרגיה- חושך עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלמיני מה הספקת כבר לעשות היום? מבחן, חברים, קצת יותר מידי וודקה מה עוד תספיק לעשות היום? לישון ישנת טוב אתמול? לא, שעתיים ;[ תישן טוב הלילה? אאאאמן. למרות שלא נראלי. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: אדום ירוק שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרים, חוסר רגישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הוא. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אצלו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מקודם אכלת? ערב התנשקת? מקודם התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? מקודם בכית? מקודם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מקודם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מקודם חיבקת מישהו/י? מקודם |: עישנת? נו כוסומו. מקודם שתית משקה אלכוהולי? מקודם השתכרת? מקודם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? בחמישי.
שיפרו לך את המצברוח? בחמישי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אלכס חשבת עליו? בנואה התקשרת אליו? חלי התקשר אלייך? חלי פגע בך? אלכס שימח אותך? בנואה, חלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי |: מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אידי נחוי מה היה הדבר הראשון ששמעת? סינרגיה- זה לא ביחד, הצילצול של השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל מה אכלת? לאזוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חמישי מיקום כרגע: סלון כזה חג מעודף: סוכות ערוץ מועדף: 24? מילה אהובה: להקה אהובה: סינרגיה איזה כיתה את: י'4 בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה הבנאדם הכי יפה שראית: בנואה הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחחחחחח בחמישי, לאחשוב הדבר הכי מטורף שעשית:
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא ממש את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? נוטה לבזבז לאחרונה בנאדם ש: שונא/ת: אבא אוהב/ת: בנואה מתגעגע/ת אליו: בנואה חסר לך: בנואה עושה לך טוב להיות איתו: בנואה הכי מצחיק: בנואה הכי דפוק: אמא הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: אלכס איפה היית רוצה לגור בארץ? אצלו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? מורן איזה צלצול יש לך? עד אלייך הקול הכי יפה ששמעת? שלו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלו ושומר מסך? לאזוכרת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ ;[ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ;[[[[!!!!11 מה החלום שלך? הוא איך חחגת את תחילת השנה? מי זוכר ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? הוא וזה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שזה כבר לא יקרה איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הוא איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יש יותר מידי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל פעם שראיתי אותו על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ;[ מקום בו הכי נהנת? איפה שהוא אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא אמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ;[ אם כן, כמה זמן? יותר מידי ניסיתם להתחיל איתו? לא כלכך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא כלכך התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לאחשוב מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא כוסומו אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? יש כמה.. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? חלק, לא צעד חכם במיוחד מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? במקרים מסוימים מאוד כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? או אה. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.

Hezi The One

New member
כמה אפשר לשמוע עוד על פילוג הממלכה?!

כללי: מהו שמך? חזי תאריך לידה:26.6.90 מקום מגורים:ר"ג כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים?כחול צבע שיער?בלונדיני משקל:62 גובה:1.77 (נשקלתי ונמדדתי לפני כמה ימים:]) אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כלום על מה היית רוצה לנגן?לאדע אתה אוהב לרקוד?רק בפסטיבלD: השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין:( יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאO_O אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשן כמעט... פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סקס וכמה שיותר (נו בנות) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? ערבית מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיוית עשיר יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? תנך מסתבר קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לאנרראהלי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?סבל נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?ריידין דירטי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדבר (אני אמור ללמוד) איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינאמפ ושיחה באייסי נראהלי אבל לא מדבר מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד! ישנת טוב אתמול?כע סבבה תישן טוב הלילה?אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: קיץ (זה היה אביב עד שגילו אצלי אלרגיות) צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לאדע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בבית סבבה לגמרי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת? עכשיו התנשקת?שלשום בלילה התאהבת?עכשיו וזה נשבר לך הלב?לאדע צחקת?היום בכית?לאדע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול נרראהלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?לאדע...שבוע ככה[?] שתית משקה אלכוהולי? לאדע...לא מזמן השתכרת?מזמן שכבת עם מישהו/י? חחח מזמן היית במועדון?לא זוכר לבשת חצאית?O_O קנית בגד? חודש ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול וכבר שאלתם אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול נו מה הקדישו לך שיר? לא זוכר שיפרו לך את המצברוח?תמיד מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?מיכלי התקשרת אליו?מיכלי התקשר אלייך?מיכלי פגע בך?לאדע שימח אותך? אתמול המרכז כשאמרו שעלינו דאבל!!!!!!!!! היום: באיזו שעה התעוררת?11:40 נדמה לי מה/מי העיר אותך?רעש מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוסאמק מה היה הדבר הראשון ששמעת?ההורים מה היה השיר הראשון ששמעת?לאדע מה אכלת?במבהD: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לא רוצה ללמוד מיקום כרגע: בחדר שלי חג מעודף:חנוכה ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: סעמק להקה אהובה: גרין דיי איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח לכתוב הבנאדם הכי יפה שראית:... הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? כע סבבה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כשאני רוצה? כן את חושבת שאת עקשנית?כע את אוהבת את עצמך?בטח בזבזנית או חסכנית? יש ימים ויש ימים בנאדם ש: שונא/ת:לא שונא אוהב/ת:הרבה מתגעגע/ת אליו:מיכלי חסר לך:לאדע עושה לך טוב להיות איתו:מיכלי,רייפר,ניצן הכי מצחיק:רייפר הכי דפוק:עמרם
(גל סתומרת) הכי מוזר:כדור! הכי כיף לדבר איתו:ניצן איפה היית רוצה לגור בארץ? לאדע,סבבה ר"ג איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?נשואים פלוס
יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?רייפר,מיכלי איזה צלצול יש לך?יש הרבה,לכל קטגוריה הקול הכי יפה ששמעת?לאדע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ספיידרמן (צרג!!) ושומר מסך?רגיל כזה את רוצה להיות זמרת?חחחח אש על הסולו את רוצה להיות שחקנית?סבבה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כע אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לרוב כן איפה את רוצה פירסינג? לאדע אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תביאו לי ואח"כ אני מבטיח שאני אשתמש בזה מה החלום שלך?לאדע איך חחגת את תחילת השנה? כן אה,תחילת שנה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?עכשיוו? פסטיבל ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לא חושש איזה סילבסטר הכי זכור לך?אמ...טוב נהיה משוחד ונגיד ששל השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה?הרבה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לאמשנה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא הרגשתי איזה אירוע עשה לך טוב השנה?מיכלי. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא מצטער מקום בו הכי נהנת?צופים אולי...לא בטוח אירוע שהכי השפיע עליך?לאמשנה אירוע שאיכזב אותך?אין כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?רק מתנך:( האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא נראהלי אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו?תמיד אני אנסה להתחיל עם מישי שאני רוצה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? טמטום. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?קרה לי,לא מדברים על זה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והוא, אוהב אתכם?כן כמה זמן אתם יחד?חודשיים עוד פחות משבוע רשמי איך הכרתם?בצפר מה אתם הכי אוהבים בו?אין דבר אחד מה גרם לכם לבחור דווקא בו?ככה לאדע אתם רבים?לפעמים...אנערף מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?יש הרבה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא אתם פוחדים לאבד אותו?לא פוחד אבל גם לא רוצה לאבד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?למה צריך לעשות משו בשביל לשמור על האהבה? אקסים: כמה אקסים יש לכם?יותר מדי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כע האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?פחות או יותר כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כע לפעמים מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?שומדבר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא ממש

טולייצ

New member
כמה רצית להמשיך ואמרת חבל..

כללי: מהו שמך? אורטל תאריך לידה: 24-7-88 מקום מגורים: ב"ש.משבוע הבא חוזרת להתגורר בבה"ד 7
כמה אחים/אחיות? אני ועוד 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? בלונד משקל: נו באמת גובה: 1.60 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן? כינור,פסנתר אתה אוהב לרקוד? מאוד
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים זה נחשב?
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? הדעה שלי תמיד משתנה בעניין הזה.. כרגע אין לי זמן למשהו רציני גם ככה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החברה,תאטרון מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ.. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? - קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פילוסופיה,ויש עוד כמה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גיל 40,גרושה-מוכרת בסופר/חנות בגדים. לא עליי. נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כרגע אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? - מה הספקת כבר לעשות היום? מקלחת,טיול בקניון,פגשתי חברה שחזרה פעם ראשונה מהצבא,ונקיון בבית
מה עוד תספיק לעשות היום? ארוחת ערב עם המשפחה,ולצאת עם חברים לחגוג
ישנת טוב אתמול? דיי תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. לחצי השני שלי
עונה אהובה של השנה: קיץ. אבל בעיקרון,אני בן אדם של עונות מעבר.. צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים/צבועים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לחיות עד 120 איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה/ארצות הברית/צרפת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 12 בבוקר אכלת? נשנשתי במבה לא מזמן התנשקת? מתישהו השבוע התאהבת? - נשבר לך הלב? אממ.. צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? כמעט חודש שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? שלושה שבועות בערך לבשת חצאית? שבועיים-בוםבמלה קנית בגד? השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עוד פעם השאלה הזו?! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? השבוע. אבל עדיין
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? ברק התקשרת אליו? ברק התקשר אלייך? ברק פגע בך? - שימח אותך? - היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לאמא מה היה הדבר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של אייל גולן
מה אכלת? גזר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? התוכניות שלי להיום מיקום כרגע: חדר של אחי חג מעודף: ראש השנה ערוץ מועדף: יס סטרס מילה אהובה: סבבה (עם היד
) להקה אהובה: מארון 5
איזה כיתה את: סיימתי! בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני שומרת לעצמי הבנאדם הכי יפה שראית: לוחם גולני,השבוע בביה"ח בילינסון
ויש עוד כמה.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: אממ..לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: להיכנס לבית מלון על שמות של אנשים אחרים,להיכנס לספא ולהזמין דברים על חשבונם. טוב זה לא הכי מטורף,אבל עדיין,זה מה שעלה לי לראש.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעיתים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? תלוי עם מי/מתי את אוהבת את עצמך? בכללי,כן בזבזנית או חסכנית? גם וגם,מנסה לחסוך בנאדם ש: שונא/ת: - אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו:
חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: ברק הכי מצחיק: עידן הכי דפוק: - הכי מוזר: - הכי כיף לדבר איתו: בנות מהבסיס איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ג'יני יש לך פלאפון? 3 למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא,אמא,בקו איזה צלצול יש לך? אהבה אפורה הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גשר כלשהו מהעולם.. ושומר מסך? אריה עולה באש את רוצה להיות זמרת? חח כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי במה היא הייתה עוסקת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי
איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים מה החלום שלך? יש לי כמה איך חחגת את תחילת השנה? לא ממש זוכרת האמת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לסיים את הקורס מפקדות,להתחיל את הסדיר,ולצאת לרגילה ביולי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אהנה בסדיר איזה סילבסטר הכי זכור לך? אין אחד ספציפי איזה אדם `גילית מחדש` השנה? אה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את הגיוס?
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איפשהו בקורס לות"ם יח"ש איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מה זה משנה לכם?
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? - מקום בו הכי נהנת? בוםבמלה,זה משתפר עם השנים אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? מצבים בהם גיליתי שהחברים לא תמיד אמיתיים כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? חח הרבה. עד מתי? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני לא בן אדם אוהב.. אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? אולי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לקבל הודעה מאכזבת,בה רשום מה הוא חושב עליי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? רצה אליו,ונותנת לו נשיקה בלחי חח לא סגורה על זה.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יש מצב אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? לא יודעת כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? לא זוכרת מה אתם הכי אוהבים בו? את מי שהוא מה גרם לכם לבחור דווקא בו? זה הוא שבחר בי אתם רבים? מן הסתם מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אני אחשוב על זה אקסים: כמה אקסים יש לכם? הגעתי לשלב שהפסקתי לספור נו באמת לא זוכרת האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ייתכן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא משהו רציני האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן שבוע טוב!

dsol

New member
../images/Emo168.gifרם אוריון מגיע לאירוח בתפוז../images/Emo70.gif_../images/Emo189.gif

היי
רם אוריון מגיע להתארח ולענות על שאלות בפורום, ביום שלישי , 24.4.07 בשעה 19:00 ואם מוזמנים להיכנס לפורום ולשאול שאלות בשירשור המתאים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1738&msgid=97433010 זה עמוד האירוח בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=55537

למעלה