כמה רצית להמשיך ואמרת חבל..
כללי: מהו שמך? אורטל תאריך לידה: 24-7-88 מקום מגורים: ב"ש.משבוע הבא חוזרת להתגורר בבה"ד 7
כמה אחים/אחיות? אני ועוד 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? בלונד משקל: נו באמת גובה: 1.60 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מה היית רוצה לנגן? כינור,פסנתר אתה אוהב לרקוד? מאוד
השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים זה נחשב?
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? הדעה שלי תמיד משתנה בעניין הזה.. כרגע אין לי זמן למשהו רציני גם ככה
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החברה,תאטרון מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אממ.. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? - קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פילוסופיה,ויש עוד כמה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גיל 40,גרושה-מוכרת בסופר/חנות בגדים. לא עליי. נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? מירי מסיקה-עכשיו אתה חוזר בחזרה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כרגע אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? - מה הספקת כבר לעשות היום? מקלחת,טיול בקניון,פגשתי חברה שחזרה פעם ראשונה מהצבא,ונקיון בבית
מה עוד תספיק לעשות היום? ארוחת ערב עם המשפחה,ולצאת עם חברים לחגוג
ישנת טוב אתמול? דיי תישן טוב הלילה? מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. לחצי השני שלי
עונה אהובה של השנה: קיץ. אבל בעיקרון,אני בן אדם של עונות מעבר.. צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים/צבועים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לחיות עד 120 איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אנגליה/ארצות הברית/צרפת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 12 בבוקר אכלת? נשנשתי במבה לא מזמן התנשקת? מתישהו השבוע התאהבת? - נשבר לך הלב? אממ.. צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? כמעט חודש שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? שלושה שבועות בערך לבשת חצאית? שבועיים-בוםבמלה קנית בגד? השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עוד פעם השאלה הזו?! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? השבוע. אבל עדיין
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? ברק התקשרת אליו? ברק התקשר אלייך? ברק פגע בך? - שימח אותך? - היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לאמא מה היה הדבר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של אייל גולן
מה אכלת? גזר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? התוכניות שלי להיום מיקום כרגע: חדר של אחי חג מעודף: ראש השנה ערוץ מועדף: יס סטרס מילה אהובה: סבבה (עם היד
) להקה אהובה: מארון 5
איזה כיתה את: סיימתי! בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני שומרת לעצמי הבנאדם הכי יפה שראית: לוחם גולני,השבוע בביה"ח בילינסון
ויש עוד כמה.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: אממ..לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: להיכנס לבית מלון על שמות של אנשים אחרים,להיכנס לספא ולהזמין דברים על חשבונם. טוב זה לא הכי מטורף,אבל עדיין,זה מה שעלה לי לראש.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעיתים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? תלוי עם מי/מתי את אוהבת את עצמך? בכללי,כן בזבזנית או חסכנית? גם וגם,מנסה לחסוך בנאדם ש: שונא/ת: - אוהב/ת: - מתגעגע/ת אליו:
חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: ברק הכי מצחיק: עידן הכי דפוק: - הכי מוזר: - הכי כיף לדבר איתו: בנות מהבסיס איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ג'יני יש לך פלאפון? 3 למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא,אמא,בקו איזה צלצול יש לך? אהבה אפורה הקול הכי יפה ששמעת? - איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גשר כלשהו מהעולם.. ושומר מסך? אריה עולה באש את רוצה להיות זמרת? חח כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי במה היא הייתה עוסקת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי
איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים מה החלום שלך? יש לי כמה איך חחגת את תחילת השנה? לא ממש זוכרת האמת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לסיים את הקורס מפקדות,להתחיל את הסדיר,ולצאת לרגילה ביולי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אהנה בסדיר איזה סילבסטר הכי זכור לך? אין אחד ספציפי איזה אדם `גילית מחדש` השנה? אה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את הגיוס?
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איפשהו בקורס לות"ם יח"ש איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מה זה משנה לכם?
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? - מקום בו הכי נהנת? בוםבמלה,זה משתפר עם השנים אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? מצבים בהם גיליתי שהחברים לא תמיד אמיתיים כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? חח הרבה. עד מתי? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני לא בן אדם אוהב.. אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? אולי האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לקבל הודעה מאכזבת,בה רשום מה הוא חושב עליי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? רצה אליו,ונותנת לו נשיקה בלחי חח לא סגורה על זה.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יש מצב אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? לא יודעת כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? לא זוכרת מה אתם הכי אוהבים בו? את מי שהוא מה גרם לכם לבחור דווקא בו? זה הוא שבחר בי אתם רבים? מן הסתם מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אני אחשוב על זה אקסים: כמה אקסים יש לכם? הגעתי לשלב שהפסקתי לספור נו באמת לא זוכרת האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ייתכן האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא משהו רציני האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן שבוע טוב!