אוסף הלקים שלי

Ultra marine

New member
../images/Emo171.gifאוסף הלקים שלי../images/Emo171.gif

סורי שרק עכשיו אני מעלה את האוסף שלי... יום עמוס שאפילו לא נגמר.. אני בעניינים יחסית מעט זמן (החבילה הראשונה שלי מטרנס נשלחה אלי ב 29 למאי שנה שעברה) רוב הלקים שלי נרכשו מהזמנות מחו"ל (כיון שאני נמנעת מהרעילים) - 4 הזמנות מטרנס והזמנה אחת מ Nail etc אני משתדלת לא להשאיר אצלי לקים שאני לא אוהבת אז חלק מהלקים הם מהחלפות. כרגע עלי - OPI DS Reserve לק אחד עדיין לא בדקתי - לוריאל הסגול. כידוע היו לי לבטים לגבי הלקים שלהם כיוון שאני משתדלת לא להשתמש במוצרים שנוסו על בע"ח. בסופו של דבר בגלל שהלקים עברו פעמיים ידיים (נמסרו) החלטתי לנסות. גם בשביל לראות על מה ההמולה.. To be continued (כשאני חוזרת מהפילאטיס..)

Ultra marine

New member
האוסף "ארוז"

יש לי 2 קופסאות שקניתי בסופר (אני אפילו לא זוכרת איזה..) שבהן נכנסים כ 15 לקים. הם נורא נחמדות הקופסאות האלה אבל נראה לי שבעתיד לא תהיה ברירה אלא לעבור למשהו קצת יותר נוח כמו המתקן שמצמידים לקיר.. מלבד 2 הקופסאות ה"נלווים" אני שמה בקופסה של שוקולד מוצרט.

Ultra marine

New member
מוצרים "מקדימים"

בתמונה מימין לשמאל Essie First Base Base Coat - משום מה שכחתי ממנו כשהגיע הסשה קליר אז עכשיו חזרתי להשתמש בו. לדעתי הוא ממש נחמד. Essie Apricot Cuticle Oil - קניתי אותו ברכישה הראשונה שלי (כמו גם את הבסיס, אגב..) ולדעתי הוא לא ממש עושה משהו גם אם הוא נחמד שכזה ומריח טוב.. Seche Restore - כי מי יודעת מה הולך לעבור על הלקים שלה
מאחור יש את הקופסה של אורלי. היה לי מאוד נחמד איתה אבל לאחרונה היא מיצתה את עצמה וגם עם מילוי של מסיר לק היא לא ממש עושה את העבודה. לא צילמתי מלבדה אף מסיר לק. כרגע יש לי בבית את המסיר לק של שיק ללא אצטון שהוא באמת שלא עושים כלום.. מים בצבע ורוד.. יש לי אצטון שקניתי בביוטי קר (עושה את העבודה כמובן..) ומסיר לק של אורלי ללא אצטון שהוא דווקא די נחמד.

נופ ר

New member
לגבי הקופסת מסיר לק,

מסכימה איתך בגדול אני מבסוטה זה הכי נוח שיש, אבל נשאר ל תמיד בצדדים שאריות לק וזה לא שאני מורחת עד הסוף אני מקפידה לשמור מרחק מהקיוטיקל אחרי תקופה די ארוכה (נגיד חודש וחצי- חודשיים) זה כבר נהיה ממש מלוכלך וקצת מסריח, והגיע למצב שנשאר לי צבע על העור מסביב לציפורניים מרוב שזה היה מלא בלק. (אני מחליפה כל יום כמעט אז.....) אז ניסיתי לרוקן את הג'יפה ולמלא במסיר לק חדש של אורלי. לא ידעתי איך לעשות את זה פשוט הלכתי לכיור והיה לי בראש לשטוף את הספוג במים. איך שהספוג בא במגע עם המים הקרים הוא התקשה כמו אבן! אז לא ידעתי מה לעשות סחטתי אותו כמה שאפשר ומילאתי אותו בלק בחזרה בקופסא עם כל הג'יפה! בקיצור בנות לא לעשות את זה... אני בינתיים קניתי לי קופסא חדשה חדשה

Ultra marine

New member
אני חושבת שאני גם הרסתי אותה...

כשהרגשתי שחסר בה מסיר לק הוספתי את זה של שיק. שכאמור, לא עושה כלום.. ואז מה שיצא שהייתי ממש צריכה לשפשף את האצבע מה שהרס את הספוג. אצלי הוא לא מלכלך את האצבע למרות שהספוג מזמן כחול-סגול כזה
אני לא יודעת איפה מוצאים כאלה קופסאות.. הבנתי שאמור להיות באפריל אבל הפסיקו להביא.. איפה קנית?

נופ ר

New member
קניתי באפריל...

ואני עדיין מוצאת כאלה באפריל מדי פעם בסניפים שונים

danra

New member
../images/Emo192.gif אני קניתי בסופר פארם

ואני רואה את זה קבוע שם ליד האציטונים

נופ ר

New member
תלוי באיזה סניף

למשל בסניף שליד הבית שלי אין בכלל אורלי

Ultra marine

New member
תודה

אני אחפש בסניפים אחרים כי באזור שלי (נתניה והסביבה) לא מצאתי...

Ultra marine

New member
הנבחרת הראשונה

הפעם משמאל לימין לפי הסדר.. OPI Nail Envy Sensitive and Peeling - מחזק מצוין ללא רעלים. אני שמה אותו תמיד לפני שכבת הבסיס. אין ספק שהציפורניים שלי התחזקו וגם אין זכר וסימן לצביעה צהובה על גבי הציפורן. לדעתי הוא עושה את הניטרול המלא ולא שכבת הבסיס. Seche Clear - לדעתי כשכבת בסיס הוא סבבה. אבל כיוון שגיליתי (אחרי הרכישה) שיש בו רעלים הוא יוחלף. Seche Vite - רבות נאמר.. אצלי הוא מכווץ מעט את הלק. עדיין לא הפך לסמיך אבל כפי שראיתן נערכתי לזה אז הכי הרבה כמה טיפות.. ברכישה הבאה אין ספק שאנסה את פושה.

Ultra marine

New member
הסגולים! (חלק א')

מימין לשמאל - OPI Lincoln Park After Dark - רבות נאמר.. סגול-חציל הנוטה לשחור. בתאורה רגילה הוא נראה ממש כמעט ושחור. אני מאוד אוהבת אותו ולדעתי הוא מתאים גם לרגליים. OPI Merry Midnight - ואי ואי ואי. אחד הלקים האהובים עלי (אני מקווה שזאת לא שורה חוזרת..) הבסיס שלו הוא גם סגול עם תת גוון אדום אבל ברור שהוא לא כהה מאוד. הוא מכיל חתיכות גליטרים בגדלים שונים. צריך לשים 3 שכבות בכדי להגיע לתוצאה טובה. China Glaze LOL - לק סגול הולוגרפי. גם בתאורה רגילה יש בו ייחוד ממש מקסים. לדעתי הוא יוצא מדליק עם הרגליים אם יש יום שמשי במיוחד. OPI Purple with a Purpose - מההזמנה הראשונה שלי. רציתי סגול ולא כ"כ ידעתי מה אני מקבלת.. דווקא לק שאני מאוד אוהבת. יש בו שימר מיוחד. הוא לא "סתם סגול" ואין לו מרקם קרם רגיל.

Ultra marine

New member
הסגולים! (חלק ב')

כמו שאתן שמות לב אני אוהבת סגול. נו, צבע של מכשפות
מימין לשמאל OPI DS Extravagance - מסידרת המעצבים של OPI. לק מהמם. ולדעתי גם עמיד יותר מאחרים. מעין סגול-ורוד שכזה. רווי ב"נצנצים" רק שהם חלק מהמרקם של הלק (כמו לקים אחרים בסדרת המעצבים) הם נראים מוארים מבפנים על ידי הנצנצים האלה, מצד שני, הלק מתקבל על הציפורן חלק. MAC Baby Goth Girl - לא ברור לי איך פספסתי את הלק הזה (וחברו בהמשך) מהקולקציה השחורה של מאק. לק סגול עם בסיס שחור. מאוד מאוד עמיד. מתייבש ברגע (אז צריך למרוח מהר). Loreal Resist & Shine #733 - כפי שציינתי. עדיין לא ניסיתי אותו.. Color Club Tru Passion - לק שקוף עם גליטרים סגולים. צריך 3 שכבות בכדי להגיע לאטימות. מגניב לאללה. מצד אחד הוא גליטרי ממש, מצד שני המראה שלו הרבה יותר סולידי מגליטרים אחרים אולי בגלל הצבע הבהיר. Color Club Fashion Addict - לק הולוגרפי בצבע סגול בהיר / לבנדר. האפקט ההולוגרפי שלו מטריף! גם בתאורה רגילה רואים את האפקט מצד שני הוא לא מוטרף לגמרי (כמו שהתמונות של סקרנג'י מראות..)

Ultra marine

New member
הרגשתי לא רצינית.. אז החלפתי ל-

Loreal Resist & Shine #733 לדעתי הוא לינקולן פארק but better במידה מסוימת. יש לו שימר שאני מאוד אוהבת שחסר לי במרקם הקרם של הלינקולן. והוא טיפ טיפה יותר בהיר ממני כי הוא קצת יותר "אדום" ממנו. אז הגוון שמתקבל הוא קצת פחות כהה (ולכן לא יטעו בו כשחור מה שקורה לי עם הלינקולן) אחלה לק! אהבתי! מה שכן, הבקבוק זוועה. הפקק מזעזע. מאוד לא נוח לפתוח אותו וגם מבחינת ההחזקה שלו זה קטן ולא נוח. ומעבר לזה, למה צריך גם מכסה וגם פקק? גם המברשת לדעתי רחבה מידי. (אותה הביקורת ללק השני בסידרה..)

Ultra marine

New member
האדומים!

כאן יש לי נבחרת די מצומצמת. יש אדומים מאוד מסוימים שאני אוהבת.. אני לא אוהבת (על עצמי) אדומים עם תת גוון כתום וגם עם תת גוון חום זה ממש תלוי.. הלקים הנ"ל נבחרו מאוד מאוד מאוד בקפידה! והיו צריכים לענות לקריטריונים ערפדיים מאוד קשים! מימין לשמאל.. Zoya Isla - מקבל את ההגדרה הערפדית מתוקף היותו אדום עמוק עם "קצוות" שחורים. קשה לי להסביר את זה אבל בקצוות של הלק, כלומר, בצדדים של הציפורן מתקבל אפקט כהה יותר, כאילו שחור למרות שהלק עצמו אדום לגמרי. Essie Wicked - אחד הצבעים הערפדיים הקלאסיים. זה מה שנקרא אדום דם. אדום כהה מאוד אבל מובחן כאדום ולא חום או שחור. אני לא מתה על המריחה שלו (לא מתה בכלל על אסי ויש לי בדיוק 2..) OPI Never Lon-done Shopping! - הלק הזה הגיע בטעות במקום an affair in red square ואני שמחה שהוא הגיע ולא השני כי אני יותר מתחברת לשם
. לק אדום לא כהה מאוד. קשה למצוא סווצ'ים נורמליים שלו ברשת. יש לו שימר מאוד נעים ומיוחד. אדום סולידי שכזה. China Glaze Ruby Pumps - כל מילה נוספת מיותרת, נכון?

Ultra marine

New member
חסרי קבוצה...

שחור צריך, לא? צריך שיהיה כי "אי אפשר לדעת" וגם בגלל שהיתה לי תוכנית די מוצקה לקנות 2-3 לקים של Nfu.Oh (בסופו של דבר לא יצא לפועל). Orly Liquid Vinyl - שחור קרם רגיל לחלוטין (שאגב, מעולם לא שמתי.. רק בדקתי בקטנה..) ורודים.. רק לאחרונה התחדשתי ב 2 לקים ורודים.. אני לא ממש גרופית של הורודים למרות שורוד תמיד מחמיא לי (ואני תמיד מתכחשת לזה..) אז הנה הם (מימין לשמאל..) China Glaze Straberry Fields - ורוד פוקסיה עם ברק מוזהב. לקח לי יום וחצי להתרגל אליו על הציפורניים שלי וברגע שהתרגלתי גם התאהבתי. היה לי נורא קשה הברק המוזהב. זה הרגיש לי כ"כ פרחי עלי! ואני הכי לא פרחה שיש! בסופו של דבר הפוקסיה שיתק אותי לגמרי ונפלתי בשבי.. OPI DS Reserve - כפי שכתבתי קודם, סידרת המעצבים שמתאפיינת בנצנוצים שהם חלק מהמרקם של הלק ואז מתקבל לק שהוא "חלק" (ללא גבשושים) אבל מבריק בטירוף גם בתאורה רגילה. הוא ורוד עדין מאוד. נעים לעין. די מוזר לי אבל אני אוהבת אותו. China Glaze Free Love - חשבתי שאני צריכה כתום כי זה אין לי.. אז ואללה! אחרי חיפושים מתמשכים מצאתי כתום שאני אוהבת שגם אם יש בו ממש ממש מעט ברק מוזהב הוא פשוט מעלף על הידיים! אני שמה לב ששכחתי לכתוב את זה בהודעה הראשית.. אני לא אוהבת לקים במרקם קרם בדר"כ כי מרגיש לי שזה כמו "פלסטיק" על האצבעות. אני מאוד אוהבת שימרים (אבל לא פנינה!) וגליטרים (גם אם קשה להוריד..)

Ultra marine

New member
הירוקים!

מימין לשמאל... OPI Here Today Aragon Tomorrow - חברו הטוב של לינקולן פארק וגם של הוויקד. ירוק בקבוק עמוק בתאורה רגילה כמעט כמעט שחור. China Glaze Emerald Sparkle - וכאן יש את חברו הטוב של הרובי פמפס אבל הוא כהה יותר. גליטרים ירוקים עם ירוקים כהים. China Glaze Atlantis - מסידרת הגליטרים של צ'ינה גלייז. לק מיוחד במינו! הוא מתקבל מעין ירוק טורקיז כזה (לא יודעת למה שמתי אותו כאן ולא בטורקיזים..). מה שכן - הסרה סיוט! גליטרים על גליטרים על גליטרים. באופן מוזר בלי שכבת בסיס הוא פשוט מתקלף מהציפורן.. MAC Seriously Hip - מהקולקציה השחורה של מאק. הוא מעין ירוק זית שכזה. הוא נראה כמו שיש כזה. המרקם שלו מאוד מיוחד גם עשוי חתיכות חתיכות כמו חברו לקולקציה. כמו שכתבתי, מתייבש מהר מאוד אז להזהר ומאוד עמיד. צבע שלא חשבתי שאני אוהב על עצמיו בכל זאת אני מאוד אוהבת!

Ultra marine

New member
הכחולים!

עוד צבע שאני מאוד אוהבת
מימין לשמאל: China Glaze Meteor Shower - גם הוא מסדרת הגליטרים. שחור עם כחול מעורבב שכזה. גם כן מהמם ביופיו. למרות שהוא כהה בגלל הגליטרים גם בתאורה רגילה הוא מיוחד במינו. צריך לאהוב כהה ולאהוב גליטרים.. וצריך להתמודד עם ההסרה הקשה חחח Essie Aruba Blue - הלק היחיד של אסי שאני ממש אוהבת. גם הוא מההזמנה הראשונה שלי. כחול "מדיום" (לא כהה ולא בהיר) עם ברק מאוד יפה. China Glaze Dorothy who? - גליטר כחול, חבר של האמרלד ספרקל והרובי פמפס. אני אישית מאוד אוהבת אותו אבל לא בטוחה שכל אחת תרגיש בנוח לצאת איתו מהבית... Loreal Shine & Resist # 731 - לאחר לבטים רבים ניסיתי אותו. לא יודעת אם הוא הרבה יותר עמיד מלקים אחרים אולי ממש קצת יותר. חבר של לינקולן פארק וכו' גם הוא כחול כהה על סף השחור אבל עם זאת, בניגוד ללינקולן וכו' הוא לא במרקם קרם מוחלט אלא יש לו ברק מסוים בצבע אחר. Me Like! חשבתי לקנות את הנייבי בלו של OPI ובסופו של דבר נראה שאני "אתפשר" עליו כי הוא באמת בדיוק מה שחיפשתי.

Ultra marine

New member
הטורקיזים! (אפשר לומר..)

לא יודעת אם כולם עונים על ההגדרה טורקיז, אולי רק השני והשלישי.. בכל מקרה, לכל אחד מהם יש ייחוד מאוד מאוד מיוחד. ימין לשמאל - Color Club Pure Energy - באשכרה פיור אנרג'י. לק ניאוני בצבע תכלת זועק! מהמם ביופיו! אחרי שכבה אחת הוא כמעט אטום לגמרי. אבל חייבים עוד שכבה בשביל שיראה כמו שצריך. China Glaze Rodeo Fanatic - לק כחול עם תת גוון ירוק מובהק הוא מאוד מיוחד ועמוק. יש בו שימר מסוים בצבע ירוק. בבקבוק רואים בזוית מסוימת גם סגול אבל אני לא מצאתי אותו ב 3 ימים.. נו טוב הוא עדיין מעלף! China Glaze DV8 - טורקיז בהיר יותר מקודמו. שייך לסידרת ההולוגרפים. גם הוא אחד המדהימים. גם בתאורה רגילה אי אפשר לפספס את האפקט ההולוגרפי שלו.

הרודאו פאנטיק פשוט מהמם!!!

למה?? למה לא הזמנתי כשהיה טראנסדיזיין??? <סמיילי ירוק מקנאה>

Ultra marine

New member
ולקינוח ---> חשיפה ../images/Emo3.gif

זה היה האוסף שלי. מקווה שנהנתן
ועכשיו לחשיפה.. sort of.. סליחה מראש על התמונה עם לק מלפני מאתיים שנה. אגב, זה ה LOL של צ'ינה גלייז אבל כיוון שזה לא בשמש אי אפשר לראות את האפקט ההולוגרפי המגניב.. אז מה יש לנו בתמונה? אצבעות רגליים... ולא סתם - מחוברות
שמעתי על כמה אנשים שיש להם אצבעות מחוברות אבל אני מודה שלא יצא לי לראות את זה בלייב (מלבד אצלי..) לדעתי זה חמוד, אני לוקחת את זה כחלק מהחיים ואני לא מנסה לכסות אותם או להסתיר אותם. זה לא מפריע לי בכלל. אולי בעצם כמעט בכלל
מצאתי רק שני דברים שאני לא יכולה "לעשות" - לשים את הספוגיות האלה בין האצבעות להקל על מריחה של לק והגרביים המגניבות האלה שיש מקום לכל אצבע.. סורי שאני מעלה פה את ה"מוזרות" שלי, סתם תהיתי אם יש לי עוד שותפות כאן

למעלה