אוסף הלקים שלי

ענבל30

New member
יופי של אוסף, תודה ששיתפת |4u|

וגם לי יש רגליים קצת משונות - בזרתות אין לי ממש ציפורן, רק מין שפיץ מצחיק קטנטן. גם לי זה לא מפריע לאוורר את הרגליים בכל הזדמנות וגם לא הפריע לי להעלות צילומי פדיקור לבלוג. כפות רגליים זה דבר משונה

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo24.gifתודה ששיתפת!

אני מודה שאני לא חובבת גדולה של גליטרים, דווקא הקרמיים עושים לי את זה
אבל בכל זאת אהבתי כמה צבעים שיש לך
אגב, יש לי ילדה בשכבה שיש לה אצבעות כמו שלך. אני מוצאת את זה די מגניב

Ultra marine

New member
תודה!

אני רואה בזה חלוקה הוגנת, את לא "לוקחת" לי מהמלאים של Nail etc ושות' ואני לא "לוקחת" לך מלאים
הרגשתי ממש רע כשמישהי רצתה את ה LOL וה DV8 של צ'ינה גלייז ומסתבר שאחרי שהזמנתי אותם, אופס.., נעלמו מהמלאי ולא חזרו מאז..

תולי01

New member
אוסף מהמם ../images/Emo99.gif

נראה לי שאין בכלל צורך שאני אגיד לך - אהבתי הכל
יש לנו טעם כל כך דומה - כמעט ולא היה אחד שלא היה חלק מה"רשימות" שלי ! תודה רבה על השיתוף וההסברים, נהניתי מאוד

Ultra marine

New member
../images/Emo24.gifבחזרה

ואגב, עשית לי חשק ל Nfu.oh עם פוסט הקונאד שלך.. אני מודה שעדיין לא התעמקתי בו בגלל שהאמת שאני מפחדת להדבק בחיידק הקונאד

תולי01

New member
מבינה את החשק שלך....../images/Emo6.gif

וסליחה ? מה זה לא להתעמק בפוסט שלי ? לכי מיד לעמוד בפינה
ואני לא חושבת שיש הרבה מה לפחד מהידבקות במקרה הזה - הרבה מהדברים כמו החותמת, הסקראפר והלקים הם חד פעמיים (כמובן שלא חד פעמי, אבל הם מספיקים לטווח של שנה אז מבחינתי זה חד פעמי) וגם בפלטות אפשר להסתפק בשתיים שלוש יפות שתבחרי ויעשו את העבודה - ובסה"כ, בהשקעה לא ענקית יש לך קישוטי ציפורניים מהממים לשנה שלמה ואפילו יותר (הפלטות לא נהרסות). נכון, זה גוזל זמן ויש התעסקות אבל אני באופן אישי מתה על זה, זה כל כך כיף והתוצאות כל כך יפות......

Ultra marine

New member
אחשוב על זה ../images/Emo3.gif

הבעיה היא שאין לי הרבה לקים במרקם שמתאים לזה.. (הכוונה ללקים "חלקים" ולאו דווקא במרקם קרם)

מ ס ט י ק

New member
אהבתי!

חייבת להודות שעשית לי חשק לסדרת ה- DS של OPI, אבל לדעתי אם אני מזמינה לק נוסף מעיפים אותי מהבית

מ ס ט י ק

New member
ניראה לי שאני אחכה קצת ואז אזמין אחד מיוחד

או אחכה שאני אטוס לחו"ל ואז אקנה בלייב שזה יותר שווה

מ ס ט י ק

New member
מבטיחה להגיד אם אני אמצא

למרות שייקח זמן עד שאני אטוס.. קודם צריך לסיים את השנה הזו!

תולי01

New member
אני קניתי את שלי בחנויות של

Trade Secret - את הרוב בחנות בקניון בל.א. אני לא זוכרת אם ראיתי אותם בסטנדים הרגילים, אבל בכל אופן, הם עלו שם 12$ לאחד....מה שכן, היו שם כמה ישנים שהיו במחירים ממש טובים של 5$ אבל בודדים.

מ ס ט י ק

New member
עוד יותר עושה לי חשק לטוס../images/Emo13.gif

עכשיו רק צריך לחכות לסוף הסמסטר וכמובן לדיל טוב לטיסה

למעלה