איזה לק נשים הפעם??

רוני325

New member
../images/Emo171.gifאיזה לק נשים הפעם??../images/Emo265.gif

אני חשבתי על turn it torquise של ציינה גלייז..

רחלי ג

New member
אגב,אני טסה ללונדון בשבוע הבא.מישהי היתה ממש

לאחרונה? יש לכן המלצות כלשהן?לקים ,לא רק....טנקס

sHiR TaDmOr

New member
אני הייתי באוגוסט ../images/Emo99.gif

התאהבתי באנגליה לגמרי, אני עוד בהיי
קניתי שם לקים של Barry M, חברה מקומית. אני קניתי במבצע שלדעתי הוא תמידי
שני לקים ב-5 פאונד. יש מבחר צבעים יפים והלקים מעולים, ממש עכשיו אני עם אחד מהם (קניתי 4). אפשר לקנות אותם בסופרדראג. - בקשר לעוד דברים-מומלץ ללכת לפריימארק, יש שם בגדים מהממים במחירים ממש ממש זולים שזה מגוחך. הבדים ממש טובים (צריך לדעת למצוא כי מפוצץ שם באנשים). מקומות שכאי להיות בהם-ריג'נט סטריט, אוקספורד סטריט, כיכר פיקדילי, משמרות המלכה(קצת דבילי אבל נחמד לחוות
) אם את צריכה עוד משהו אני פה

רחלי ג

New member
אני מאוהבת באנגליה בכלל ובלונדון בפרט.

תודה על ההמלצה של הלק.לא ידעתי על קיומו בכלל.קנית ב BOOTS ?

sHiR TaDmOr

New member
כמו שכתבתי, קניתי בסופרדראג../images/Emo13.gif

חנות שנמצאת בהמון מקומות באנגליה, הלוגו של החנות הוא ורוד, עם כיתוב לבן מחובר ובצד כוכב. ומשהו ששכחתי-המליצו לי כאן בפורום ללכת לקמדן טאון (שזה שוק בלונדון), וממש נהניתי שם, אז אני ממליצה לך
מקום מהמם.

מממ אז ככה

הייתי שם בתחילת ספטמבר ויש רשת של חנויות של איפור, לקים ועוד דברים שמתחילה באות S, אני לא זוכרת את השם, אבל זה נמצא באוקספורד סטריט, ממש קרוב לפריימאקרט ולשאר החנויות באיזור המפורסמות, אגב יש גם חנות במתחם של הראסל סקוור - ליד התחנה של הרכבת התחתית אנדרגראונד, מתחם שחודש - לבן כזה עם מלא חנויות שם. הלקים נעים ממחירים של 1 סטרלינג עד כ-5 סטרלינג, בערך, ככה אני זוכרת שראיתי, יש מבצעים כמובן - שווה לבדוק תמיד! ואל תצפי ל-15 מ"ל אלא עד 7 מ"ל גג, כולם די קטנים! אני קניתי מהמקום הזה לק טורקיז מנצנץ מהמם מטאלי של miss sporty, כתוב על ההלק - lasting colour up to 7 days והוא עלה לי 3 סטרלינג בערך שזה יוצא 18 שקל, לא זול אבל בהחלט שווה!!! - מצרפת תמונה שלו :) עוד חברה שקניתי את הלק שלהם שם נקראת barrym, היא ממש מצוינת - אבל אין כ"כ מבחר ענק של צבעים, אני חושבת ש-10 לקים של גוונים שלהם ראיתי פחות או יותר. צירפתי לך תמונה - מצד ימין זה ה-barrym ומצד שמאל זה miss sporty תהני בלונדון, אחת הערים המדהימות, אני חוזרת לשם קיץ הבא בעזרת ה' :) זיו

רחלי ג

New member
תודה רבה.../images/Emo140.gifאני יודעת איפה זה.

שקייות ורודות. מול פרימארק.תודה שהזכרתן לי. למסור משהו למלכה?

סקרמנטה

New member
44 של שיק, בגלל הסתיו שהפגין היום נוכחות

שבת שלום, וחודש (חשוון) טוב ומבורך

יפעתיקו

New member
אני..../images/Emo110.gif

גזרתי קצת את הציפורניים כי הן התחילו לעשות בעיות ובעיקר לשרוט אותי! (כדורעף) אף פעם לא הייתי עם צבע כזה על הציפורניים ואני אישית ממש אהבתי:) מה איתכן?

למעלה