איזה לק נשים הפעם??

רחלי ג

New member
יפהפההה.ממש. ו....שאלת לונדון../images/Emo26.gif

מה יש בלונדון באיפור שאין בארץ ושווה להביא,יש למישהו מושג? טנקס

Camden

New member
לונדון ../images/Emo99.gif

עונה לך פה כבר על מה ששאלת גם מקודם... קודם כל, מבחינת איפור יש שם כל כך הרבה חברות מעולות, ובכל מחיר שתרצי- מזול בצורה מגוכחת ועד יקר בטירוף, ובאופן מפתיע הרוב המוחלט של החברות ממש טובות. החברה הזולה (low end) הכי טובה שאני מצאתי שם היא בארי אמ, שעל הלקים שלהם כתבו לך פה, אבל גם האיפור שלהם נהדר, וכמעט תמיד יהיו על המוצרים מבצעים כלשהם... ניתן למצוא אותם בעיקר בסופרדראג אבל גם בסניפי בוטס הגדולים יותר (בכלל, ככל שהסניף גדול ומרכזי יותר, כך המבחר של החברות יהיו גדול ואיכותי יותר). מעבר לבארי אמ לא ניסיתי עוד חברות, אבל תכלס איפור זול ניתן למצוא בכל סניף של בוטס או סופרדראג... בחברות לא מוכרות לפי דעתי הכי שווה להתנסות בלקים. מהצד השני, עם החברות high end יש לי קצת יותר ניסיון
יש שם בנפיט, טו פייסד, נארס, בובי בראון, וכמובן מאק, שאנל, YSL וכן הלאה. את בנפיט וטו פייסד אפשר למצוא בחלק מהסניפים של בוטס, ובכללי את כל החברות הנ"ל אפשר למצוא במקומות כמו הרודס, סלפרידג'ס, ג'ון לואיס ובשאר חנויות הכלבו ה"יוקרתיות" יותר. וחוצמזה, על רגל אחת מקומות שווים בלונדון- קמדן, קמדן ושוב קמדן!, הסוהו, אוקספורד סטריט (איך לא), האיזור של צ'יינה טאון (לא זוכרת אם ככה באמת קוראים למקום אבל זה באיזור של פיקדילי אם אני לא טועה...), פורטאבלו מרקט, הייד פארק, וההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת- לקנות טיים אאוט, ולחפש שווקים, הופעות ואירועים מיוחדים, כיוון שעות החגים מתקרבת ועוד מעט יתחילו לצוץ מלא ירידים לקראת הכריסמס... חפרתי קצת, מצטערת
תהני!!

רחלי ג

New member
לא חפרת,להיפך.רציתי לקרוא אותך עוד.../images/Emo13.gif

יש חנות של בנפיט ליד שוק ספיטלפילד,אם אני זוכרת נכון. מעניין שאת בארי מ.אני לא זוכרת ואני בורה בענייני איפור. לפחות של נארס בובי בראון טו פייסד. ממש לא מכירה. מה מומלץ לקנות בבנפיט?-אני זוכרת שלא זול שם,אז,צריך להיות שווה ביותר. עכשיו, מה עושים בקמדן? באמת שווה?אני מתלבטת... ותודה על התייחסותך.

Camden

New member
../images/Emo13.gif

מבנפיט מאוד מאוד מומלץ סומק "קורליסטה" ופלטה קטנה שנקראת "ביג ביוטיפול אייז" (אני מאוד אוהבת, אבל הצבעים בה די פשוטים... ורוד, חום וקונסילר) והקונסילר "בואינג" (אני חושבת שזה השם) שלהם נחשב לטוב. ושכחתי גם לציין שבבוטס וסופרדראג יש אורבן דיקיי, שעל המוצרים שלהם אני ממש ממליצה.. העפרונות עיניים שלהם נהדרים ויש להם צלליות ממש יפות... קמדן באמת באמת שווה, ממש לא לפספס.. אבל כשכן מגיעים, מומלץ להגיע בראשון או בשבת כיוון שאז יש הכי הרבה דוכנים. השוק בעצם מתפרש לאורך איזור מאוד נכבד בקמדן טאון, כאשר ממש כשיוצאים מהתחנת רכבת לכיוון השוק, מצד ימין יהיה הקמדן מרקט (יש מעליו שלט ירוק גדול, קשה לפספס
) שבו יש המון דוכנים צפופים של בגדים, תמונות, וכל מיני דברים לתיירים.. בהמשך משם יש גשר שעובר מעל נהר התמזה (אם אני לא טועה) ומשני צידיו יש חלק נוסף של השוק שבו לדעתי הרבה יותר נחמד להסתובב כיוון שהרבה יותר פתוח ומאוורר שם, ושם יש יותר דוכנים של עבודות יד ופחות דברים שרואים בכל מקום. ובכלל, לא משנה כמה פעמים תבקרי שם, תמיד תוכלי למצוא עוד חלק מהמקום שלא ראית לפני זה. עוד בהמשך יש גם איזור של עתיקות, אבל בחלק הזה כבר פחות ביקרתי
מה שכן, להגיע לקמדן זו חוויה בפני עצמה, כשיוצאים מהרכבת המקום עצמו לא נראה המקום הבטוח ביותר בעולם, כשכל חנות שנייה היא מכון קעקועים ולכל מקום שתסתכלי תראי פאב כזה או אחר (כמו ברוב החלקים של לונדון), אבל האווירה שם היא באמת משהו שלא ראיתי באף מקום אחר (והמקום לא באמת כזה מפחיד
). מה גם שהאיזור נחשב כמעוז הפנקיסטים בלונדון וזה פשוט תענוג לראות את כל הסגנונות לבוש ותסרוקות שלהם... אני מתה על זה! רק שימי לב שבימי ראשון ניתן להגיע לתחנת קמדן טאון עם הרכבת, אבל לא ניתן להיכנס לתחנה בשעות אחה"צ, אז יש הליכה לתחנת שאחריה, אבל ההליכה באמת קצרצרה ובדרך עוברים ליד רוב השוק ככה שזה עובר די מהר. שכחתי גם לציין את קובנט גרדן- מקום מקסים באמת, אבל הייתי ממליצה להגיע בימי ראשון כשיש שם קצת יותר פעילות, אחרת אין שם באמת הרבה מה לעשות... בכלל, השווקים פעילים מאוד בשבת וראשון (בעיקר ראשון), וכמעט ולא בשאר השבוע...

בסופרדארג יש אייליינר מנצנץ בצבעים ייחודיים

אישית זה נשמע כמו איזה תחפושת אבל זה ממש מהמם, אחד הדברים המיוחדים שיצאו! אבל אם את רוצה איפור איפור אז רק בסלפרידג'ס אבל זה גם סוג של תקציב בתכלס אין על MAC.

התגעגעתי לפורום!

אני כבר לא כלכך כאן.. הצבא שותה לי את הזמן. ואני לא יכולה לשים שום לק,כי אני בקורס,וזה לא תיקני כרגע לקים. אז אני כולי אכולת קנאה על חופשיות הלקים שלכן..וממש כואב לי לראות את אוסף הלקים שלי יושב דומם ומחכה לי בבית. ובלי קשר ללקים..ממש קשה לי לשמור על שגרת טיפוח בכל הטירוףש אני נמצאת בו. אז בכלל.. אני שמחה שלפחות הפורום משגשג ונראה שאתן נהנות! שיהיה שבוע טוב :)

RUTHIE1

New member
אני עם JEWEL OF A GIRL של קולור קלאב

והבת שלי ביקשה לק בפעם המיליון (בת 3 בשבת הבאה הגברת ) וקיבלה - FLOWER TO FLOWER של OPI...
אפילו צילמת אבל אין לי כוח להעלות תמונות עכשיו..

למעלה