איזה לק תלבשו לאמצע השבוע ולערב החג?

../images/Emo9.gifתודה לכולן,

אכן יש אותו בארץ, אם כי אני קניתי אותו באריזה אחרת משבתמונה, עם פקק אפור. Anyway, מס' הלק הוא 40234.

Angel Of Moon

New member
אוקיי, הלק שלי לחג ../images/Emo171.gif....

איך יצא?
סליחה על היובש בקצוות
אגב שאלה גם על איכות הצילום, יוצא טוב? רק למדתי לתפעל את המצלמה ומעניין אותי אם יוצא איכותי..

רחלי ג

New member
יצא יופי. כל הכבוד על ההשקעה.מעניין ויצירתי.

שלא לדבר על הסבלנות. תתחדשי.

LOLI152

New member
הלק שלבשתי לחג..

אז באופן מצער חזרתי מהקומונה רק בצהריים המאוחרים.. כשכבר הייתי צריכה לערוך את השולחן עם אמא, להתקלח, ולהתלבש.. (חגגנו אצל סבתא- שגרה לא רחוק.) אחרי שבוע קשה בלי הלקים שלי.. הלק האדום הוא לק אדום של שיק שלא יודעת את המספר שלו, כי השאלתי אותו משותפתי לחדר.. מעליו שכבה של לק של ג'ייד, שגם את מספרו אני לא זוכרת. והירוקים הם ירוק של טופ-ביוטי, אחד של ביוטי-קר (שני הירוקים) ולבן של ביוטי קר. התכנון היה לעשות תפוח יותר מושקע, אבל 3 דקות היה כ-ל הזמן שהצלחתי לגייס לעניין. :) שתהיה שנה טובה!! :) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs663.snc4/60349_1606852368708_1158142630_1739628_7283382_n.jpg

Ultra marine

New member
china glaze peachy keen

עכשיו אני תוהה למה להחליף.. אולי love em leave em שכבר מזמן רציתי לשים את ידי עליו...

danra

New member
../images/Emo2.gif וואלה?

הפתעת אותי! לטובה כמובן. את עם לק עדין יפה ונשי! בשעה טובה

danra

New member
מחכה אינדיד

בלי לראות את התמונות ברור לי שהוא מהמם עליך, ערפדית חמודה שכמותך...

mayane21

New member
אני הלכתי על 204 כבסיס-

[צבע לילך] +פרנץ לבן+ קצת נצנצים על הלבן של הפרנץ+ מדבקה קטנטנה של פפיון. יצא חמוד!

ענבל30

New member
opi - catch me in your net

הטורקיז הכי צעקני-נוצץ שאי פעם היה לי
- והוא פשוט מקסים בעיני! ותראו - יש לי מצלמה חדשה! ובזכות זה אתן מקבלות סווטץ' טרי חם מהתנור... אני גם שוקלת לחזור ולבלגג, עם צילומים מהמצלמה החדשה... צריכה לראות איך זה מסתדר לי עם הזמנים.

למעלה