המשך החידון

moranush86

New member
אריאלי אפשר להציע שאלה?...

איך יוסי בדיוק הגיע לשלומי שבת?....

i D a N 16

New member
תשובות..

אממ...יכול להיות שוויטני יוסטון,אבל גם יש מצב גדול שאת מריה קארי. הוא הגיע אליו דרך 144. כשהוא עבד שם,הוא הוציא את הכתובת שלו,שלח לו סקיצות שעשה עם רן אביב,שלומי התלהב ומשם הסיפור כבר ידוע לכולנו

טוב מה זה השאלות הקלות האלה???

עכשיו. אני רוצה לראות: מה היה הכינוי שהדביקו לו החברים בתקופת הצבא?

נו באמת מזה השאלות האלה?!

רק מי שמכיר את יוסי אישית יודע תתשובות.. אם חושבים על זה..נראה לי חצי פורום מכיר אותו אישית

i D a N 16

New member
אני יודעעעע../images/Emo6.gif

וואי אם אני לא טועה זה "ילד השמורה" או "ילד העיירה" או משהו כזה.... בגלל הקטע ההוא בבית קפה בת"א אם אני זוכר נכון..קראתי את זה איפשהו...
ומי האמן שהוא הכי אוהב אריאל? לא אמרת אם אני או מורן צדקנו....

moranush86

New member
אז י לי שאלה מאתגרת אבל...

עד שאריאל לא מאשר אותה, אל תענו אליה טוב??... אז אריאל לתצומת ליבך: אחרי שעופרה חזה נפטרה ולפני שיוסי עבר עם שלומי שבת, יוסי רצה לעזוב את הארץ. לשם מה הוא רצה לעזוב את הארץ?? כלומר, מה הוא התכוון לעשות בחו"ל??? מה אתה אומר אריאל? זאת שאלה קלה???

יווו זה קשה אני בספק אם מישהו יענה

אז בואו נגיד שזו השאלה האחרונה שתחתום את המשחק....

i D a N 16

New member
אממממ....

אני יודע שהוא עבד על סקיצות עם מפיק בניו יורק. אבל אם אני לא טועה הוא פעם סיפר בהופעה שלו בצוללת הצהובה,שהוא התקבל לאיזו אקדמיה מכובדת למוסיקה בניו יורק,ולפני שהוא עזב הוא ניסה את מזלו עם שלומי שבת,כאשר שלח לו סקיצות.....

וואו.

אין לי מה להוסיף. מלגה ב"בארקלי", יווו לא ציפיתי. כל הכבוד. להמשיך או לסיים את המשחק? עידן כעיקרון אתה מוביל... אבל העניינים התחילו להתחמם...אז חבל לעצור...

i D a N 16

New member
אז תמשיך../images/Emo6.gif

אממ...תן לנו עד סוף היום,יום שבת כולם נמצאים ויכולים להשתתף,כולל אתה

orianush

New member
טוב זה שאלות קשות מדייייייי........

צריך להכיר את יוסי אישית... זה משחק לא הוגן כי יש כאן הרבה שמכירים אותו אישית אז הם יודעים תשובות.. אני לא מכירה אותו אישית אז אין לי מושג! אפילו על הראל מויאל שהוא כרגע אצלי מספר 1 אני לא יודעת כל כך הרבה דברים פרטיים.. אז רצוי להמשיך עם יותר שאלות שאפשר לנחש.. כמו מה הצבע האהוב והמאכל וכאלה..

כשעשיתי את זה התנפלתם עליי!!!

חחחח טוב, חוץ מזה אל תגזימי יש כאן אולי 4 אנשים שמכירים אותו אישית וגם לא משהו היסטרי...חוץ מזה נשמה, השאלות מתוך כתבות שהתפרסמו...ממש לא משהו שרק "מקורבים" יודעים...! מבטיח לארגן שאלות סטייל בהתחלה... וחג שמח!!!!

moranush86

New member
אליבנה

היא הזמרת שיוסי הסתכסך איתה. היא האשימה אותו בגניבת רעיון של שילוב קולותיה של עופרה חזה ז"ל

למעלה