אממ...יכול להיות שוויטני יוסטון,אבל גם יש מצב גדול שאת מריה קארי. הוא הגיע אליו דרך 144. כשהוא עבד שם,הוא הוציא את הכתובת שלו,שלח לו סקיצות שעשה עם רן אביב,שלומי התלהב ומשם הסיפור כבר ידוע לכולנו
עד שאריאל לא מאשר אותה, אל תענו אליה טוב??... אז אריאל לתצומת ליבך: אחרי שעופרה חזה נפטרה ולפני שיוסי עבר עם שלומי שבת, יוסי רצה לעזוב את הארץ. לשם מה הוא רצה לעזוב את הארץ?? כלומר, מה הוא התכוון לעשות בחו"ל??? מה אתה אומר אריאל? זאת שאלה קלה???
אני יודע שהוא עבד על סקיצות עם מפיק בניו יורק. אבל אם אני לא טועה הוא פעם סיפר בהופעה שלו בצוללת הצהובה,שהוא התקבל לאיזו אקדמיה מכובדת למוסיקה בניו יורק,ולפני שהוא עזב הוא ניסה את מזלו עם שלומי שבת,כאשר שלח לו סקיצות.....
אין לי מה להוסיף. מלגה ב"בארקלי", יווו לא ציפיתי. כל הכבוד. להמשיך או לסיים את המשחק? עידן כעיקרון אתה מוביל... אבל העניינים התחילו להתחמם...אז חבל לעצור...
צריך להכיר את יוסי אישית... זה משחק לא הוגן כי יש כאן הרבה שמכירים אותו אישית אז הם יודעים תשובות.. אני לא מכירה אותו אישית אז אין לי מושג! אפילו על הראל מויאל שהוא כרגע אצלי מספר 1 אני לא יודעת כל כך הרבה דברים פרטיים.. אז רצוי להמשיך עם יותר שאלות שאפשר לנחש.. כמו מה הצבע האהוב והמאכל וכאלה..
חחחח טוב, חוץ מזה אל תגזימי יש כאן אולי 4 אנשים שמכירים אותו אישית וגם לא משהו היסטרי...חוץ מזה נשמה, השאלות מתוך כתבות שהתפרסמו...ממש לא משהו שרק "מקורבים" יודעים...! מבטיח לארגן שאלות סטייל בהתחלה... וחג שמח!!!!