התפקדות יוני

PerfectSP

New member
../images/Emo171.gifהתפקדות יוני../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif ../images/Emo190.gif

שם:
כתה\צבא\עבודה\גן:
מסנג'ר\איסקייו\אימייל:
מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו':
משהו שעשה לכם את החודש :
משהו שהרס לכם את החודש :
משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא:
משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא:
להקה שעשתה לכם את החודש:
מסר לאומה:
תמונה שלכם :
+תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: ~כמובן קרדיט לפורום לינקין על ההעתקה החודשית~

PerfectSP

New member
ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif ../images/Emo190.gif

שם: ג'אסD:
מקום מגורים: צור הדסה
כתה\צבא\עבודה\גן: גן נחמהD: אבל כעיקרון כיתה ט'.. בערך
מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected]
מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': למטה. מייספייס חפשו פשוט את הכינוי שלי
משהו שעשה לכם את החודש :מוטומיוזיק!!!!!!!!!!@#$%^
משהו שהרס לכם את החודש : אהה לא זוכרת דברים כאלה,גם ככה יש לי בעיית סניליות^_^
משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: מופע בפארק הירקון,גיטרה,שבועות,ת"א,יום שישי ה13.6 ויש מצב אנשים באים אלייDD: זהו בנתיים
משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא:המבחן במתמטיקה ביום שלישי
הוא מבחן ממיין ליחידות
להקה שעשתה לכם את החודש:אמ... סימפל פלאן! ואני בדר"כ שומעת את הפלייליסט גיטרה שלי כי אני עצלנית אז אין משהו מיוחד^^
מסר לאומה: Stay At Home!
תמונה שלכם : אעOO"
+תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 16.12.1993

../images/Emo80.gifלהלהלה

מעתיקה מספ P: עוד 19 יום ויוצאים מבית הכלא לחופשי!!!!! DDD:
שם: איריס P:
גיל:15 ו5 חודשים D: [יו כבר עוד חודש אני וחצי?..מפחיד..]
מקום מגורים:להבים
כתה\צבא\עבודה\גן:ט [אבל לא עוד להרבה זמן]
מסנג'ר\איסקייו\אימייל:[email protected]
מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו':http://www.myspace.com/easiertorunaway
משהו שעשה לכם את החודש :יו אני לא זוכרת מה עשיתי בחודש הזה ..כשאני יזכר אני יכתוב XD
משהו שהרס לכם את החודש :בצפר!@$#%@# שיגמר כבררר
משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא:חופש!!!!!!!!!!!! DDDDDDD:
משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא:לא משו מיוחד P:
להקה שעשתה לכם את החודש:Good Charlotte!!!!
מסר לאומה:punks Not Dead! XDD
תמונה שלכם : לא נראה לי P:
+תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה:18.2.93 P:

../images/Emo80.gifמעתיקה חיפרה מפורום סאם

אצלנו בבצפר רוב המורים בהסתדרות וחלק באירגון.. ואני כבר לא זוכרת מי שבת..נגיד שהאירגון כי יותר קל לכתוב את זה XD אז כל המורים שבאירגון שבתו ולא באו..אז מתי שלמדנו פחות מ-3 שעות ביום אז היינו יכולים לא לבואP: ולי היה מזל ורוב המורים אצלי היו באירגון אז למדתי רק יומיים-שלוש בשבוע P:.. אבל היו כיתות שלמדנו רגיל.. אז הם היו צריכים להחזיר רק איזה 11 ימים והם כבר החזירו בחופשים.. אז אנחנו מסיימים רגיל P:

Lyla Bellamy

New member
מניאקית ../images/Emo11.gif

אני לומדת עד ה11 ביולי כולל בגרות באחד הימים האלו ...

../images/Emo3.gif

שם: דניאלה/כריס גיל: 16 מקום מגורים: נתניה כתה\צבא\עבודה\גן: י מסנג'ר\איסקייו\אימייל: מסר
מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': מייספייס: danaabraham פייסבוק: Daniela Abramov ישרא: 248705 משהו שעשה לכם את החודש : כלום משהו שהרס לכם את החודש : מתכונות משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: כלום משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: שוב מתכונות להקה שעשתה לכם את החודש: אממ...אין לי מושג
SOD כנראה מסר לאומה: קקי תמונה שלכם : אין לי כח><" +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 11 אפריל 92

StartSomething

New member
יוני בלוך

שם: מתן גיל: 15 מקום מגורים: מודיעין כתה\צבא\עבודה\גן: ט' מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': http://www.facebook.com/profile.php?id=1145469918 משהו שעשה לכם את החודש : אופספרינג משהו שהרס לכם את החודש : אופספרינג משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: אופספרינג משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: אופספרינג להקה שעשתה לכם את החודש: אופספרינג מסר לאומה: אופספרינג תמונה שלכם : בפרצוף ספר +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 17.11

PerfectSP

New member
חחחחח וואו,אופספרינג...איזה נוסטלגיה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

../images/Emo80.gifיוני בלוך מהישוב שלי P:

עכשיו הוא גר בת"א אבל במקור הוא מלהבים :] ואח שלי למד עם אח שלו באותה כיתה XD וסתם כיף להשוויץ XD מה יש לך מאופספרינג?

StartSomething

New member
הכל אופספרינג.

משהו שעשה לכם את החודש : השיר החדש שלהם, Hammerhead משהו שהרס לכם את החודש : שהשיר החדש שלהם Hammerhead הוא די גרוע ביחסית לאחרים שהם שרו בוהפעות חיות XD. משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: האלבום החדש של אופספרינג. משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: אני לא רוצה לפתח ציפיות לקראת האלבום XDXD. להקה שעשתה לכם את החודש: אופספרינג XD מסר לאומה: אופספרינג - סתם כי זה דבר מגניב XD

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

אוי.. אני עוד זוכרת אותם מ98'.. כשהייתי כה קטנה ולא הבנתי כל כך את הקליפ עם הבריכה..
אבל אהבתי את הסוף עם הממטרות
נוסטלגיה שגדלתי עליהP:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifוואו. מה ששבוע בלי אינטרנט עושה לפורום

חחחחחחחחחחחח שם: שחר. גיל: 16 וקצת. מקום מגורים: ראש העין. כתה\צבא\עבודה\גן: מסיימת י'. מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': shachar dror חפשו אותי בפייסבוק. משהו שעשה לכם את החודש : יונתן
משהו שהרס לכם את החודש : מבחנים ;; משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: דניגריי באה לארץץץץץץ!!! משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: בגרות בהסטוריה ;; להקה שעשתה לכם את החודש: לוסטפרופטס! מסר לאומה: הסתפרתי
לבד. תמונה שלכם : אין. +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 22.3.92

PerfectSP

New member
XDDDD ../images/Emo190.gif

רק טוב מסתבר
אומרים שהבגרות בהיסטוריה א' יחסית קלהP:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני מקווה ../images/Emo7.gif

חלק ג' - סיימת ללמוד. חלק ב' - אני צריכה רק חזרה. חלק א' - אני צריכה חזרה++++ כי לא הבנתי את החומר מתחילת שנה.

למעלה