התפקדות יוני

Lyla Bellamy

New member
תקבלו אותי לפורום ?D:

שם:שגית גיל:כמעט 16 מקום מגורים:מבשרת כתה\צבא\עבודה\גן:י' מסנג'ר\איסקייו\אימייל:[email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו':יש אבל מישהו באמת יוסיף ?חחח משהו שעשה לכם את החודש :דיוויד קוק משהו שהרס לכם את החודש :בגרות משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא:נרניה ! משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא:בגרויות ... להקה שעשתה לכם את החודש:כריס קורנל הוא לא להקה אבל גם משהו מסר לאומה:אין לי שמץ למה לא הצטרפתי לפורום הזה עד עכשיו אני מתה על לוסטפרופטס תמונה שלכם : נופ +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה:2.10.92 (טוב אז לא בדיוק עוד מעט 16 אבל נו זה קרוב...)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifדה!

צריך להפעיל כאן קצת יותר
אחרי המתכונת בהסטוריה מחר יהיה לי איזה שבוע חופשי לגמרי בלי לחץ של כלום! D:

../images/Emo41.gifבו!

שם: דניאל! גיל: 15 וחצי תכף! מקום מגורים: ר"ג. כתה\צבא\עבודה\גן: ט'? מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': אם תרצו תבקשו. משהו שעשה לכם את החודש : הממ הכרתי אנשים חדשים! משהו שהרס לכם את החודש : בי"ס סביר להניח. משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: ממ שיהייה כיף אנערף. משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: מבחניםמבחניםמבחנים. להקה שעשתה לכם את החודש: אסטריה.
מסר לאומה: גם אתם הייתם פעם ביצת הפתעה! תמונה שלכם :אין צורך. +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 28.1.93

ShinobiVsMe

New member
מימיממימימימימימייייייי

שם: אור, אור1, F.B(אל תשאלו) גיל: 14.3 מקום מגורים: ראש העין כתה\צבא\עבודה\גן: ח'2 שליטה! מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': 541800 משהו שעשה לכם את החודש : לג בעומר משהו שהרס לכם את החודש : המדרגות שלי בבית משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: סוףהלימודיםXD משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: עבודות לחופש להקה שעשתה לכם את החודש: Scary Kids Scaring Kids מסר לאומה: אין לי חשק לזה תמונה שלכם : לא יצאה טוב השאלה המשתנה- תאריך לידה: 11/03/94 תאריך שולטP:

ILoveBerger

New member
~בדיליי~../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: 13 מקום מגורים: Givataiym City כתה\צבא\עבודה\גן: ז'
מסנג'ר\איסקייו\אימייל: [email protected] מייספייס\פייסבוק\בלוג וכו': כתבו בפייסבוק Noy Flat משהו שעשה לכם את החודש : מאי? יום העצמאות!!!!!!!! יום מעבר דרגה!!! ל"ג בעומר!!! משהו שהרס לכם את החודש : ~חושבת~ החודש היה אחלה! משהו שאתם מצפים לו בחודש הבא: לסייים ת'לימודים, ובדיוק חזרתי מטיול ימאות!! היה הכי כייף שיש! אוה, ולהתחיל את העבודות למחנ"ק. משהו שאתם פחות מצפים לו בחודש הבא: הזה? לויודעת. להקה שעשתה לכם את החודש: מאי? הממ... דיוויד קוק הוא לא להקה. מסר לאומה: "אנחנו לא שוחים בשירותים שלכם, אז אנ'א מכם, אל תשתינו בכינרת שלנו!" חהחה, המשפט שיש לנו על החולצה של הטיול ימאות, אני המצאתי
תמונה שלכם : אין במחשב הזה. +תוספת: השאלה המשתנה- תאריך לידה: 5.4.95

ILoveBerger

New member
סליחה |מבויש|../images/Emo110.gif

אני פשוט כ"כ לא בבית בזמן האחרון...

למעלה