סיכום שבועי

g a l 9 4

New member
עוגת שוקולד עם מוס ונחשי גומי רעילים../images/Emo129.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- אמ.. יש לי מיקס ממש מגניב של שט אפ.. הוא ענק. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- לוליפופ של מיקה. (לא פרסומת סמויה לקומונה שלו) בילוי השבוע שלכם- ירושליים!! וגם הלכתי לדוג D:: וקניתי המון דברים כשוחים ואפלים. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אהה..התמכרתי לSNL זה לא עוזב. סקופ השבוע שלכם- ירושליםם!!!!!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] להלהלן התמנונה:----> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ירושליים!! וים ^^ משהו שהרס לכם את השבוע- שמש!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא מחכה. ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 7 הוו אני נדיב היום 0.0

2MayaN

New member
it's my life../images/Emo98.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-where is the love ו-pump it מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-only hope-mandy moore\ it's my life-bon jovi she will be loved-maroon 5 אממ והיו עוד אבל אין לי כח לכתוב אותם:p בילוי השבוע שלכם-ת"א.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-סיפור אהבה בלתי נשכח..סרט יפה:] סקופ השבוע שלכם-עוד חודש מינוס שבעה ימים חופש
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אני אוהבת אותה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אמ..חופש:] משהו שהרס לכם את השבוע-בי"ס
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-סוף שבוע
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-8

Cuttie Cat

New member
עונה :)

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-bep - more :) מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Tokio Hotel - Monsoon מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!1 בילוי השבוע שלכם-האמת לא היה משו מיוחד סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-אבודים עונה 3.. בן זונה :) סקופ השבוע שלכם-הסולן של טוקיו הוטל לא בת!! חחח הוא אחד השווים אבלל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]---------> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-94 באנגלית .. ממ תשקיעו חחח משהו שהרס לכם את השבוע-הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ציון כללי לשבוע [מ1-10]-5 וחצי

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ראר MONSOON

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "סקופ השבוע שלכם-הסולן של טוקיו הוטל לא בת!! חחח הוא אחד השווים אבלל" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומג הרגת אותי אחשלו יותר שווה P= למרות שלו יש עגיל בגבה ובלשון ולאח שלו רק סיידליפ אבל עדיין הוא יותר .. אממ .. אי אפשר להגיד חתיך >< אני יגיד כוסית חחחחח

Cuttie Cat

New member
חחחחחחחחחח

אח שלו יותר גברי.... אבל יש להם אותם פנים בעקרון =/ אבל דיי התאהבתי חחחחחח מונסוןןןןןןןןןןןן

avivoOsh2

New member
ממש ממש ממש באיחור * מסמיקה *

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- אממ דונט ליי :) מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Rihanna Feat. Justin Timberlake - Rehab :) בילוי השבוע שלכם- אממממ חתונה של חברה קרובה וכינרת
. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- לא היה לי טלויזיה חח סקופ השבוע שלכם- כלום כלום כלום . תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- ואי אהבתי ת'תמונה הזאת
חחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חחחחחחחחחחחחחחח אומג "טיפ טוב לחיים- אל תדביק את הציצי שלך לחלון ." XD עזבו לא תבינו למה זה מצחיק אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו שהרס לכם את השבוע- כלום :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ כלום חחחחחחח שיעבור כבר P= סעמק ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8

למעלה