ידעתי שאדם יעשה את מה שהתבקש לעשות
א אילנה55555 New member 3/7/11 #61 כן,היתה לי הרגשה.. הקטע שגם בני בסוף לא עשה הגרלה ואולי גם אריק לא. ואולי בכ"ז זו היתה החלטה של הרגע האחרון..
כן,היתה לי הרגשה.. הקטע שגם בני בסוף לא עשה הגרלה ואולי גם אריק לא. ואולי בכ"ז זו היתה החלטה של הרגע האחרון..
מ מיק101 New member 3/7/11 #53 ../images/Emo243.gif"אני אמשיך להלחם על המקום שלי" שפן יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה אפססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
../images/Emo243.gif"אני אמשיך להלחם על המקום שלי" שפן יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איזה אפססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
ה השרדות10 New member 4/7/11 #83 וגם עשה הצגה מזויפת:"אפשר עכשיו עכשיו הגרלה?" הוא מעולם לא התכוון להגריל,אבל הרב אלבז רוצה להראות שהוא כזה "צדיק" ממש...מניפולטור שקוף כ"כ.......
וגם עשה הצגה מזויפת:"אפשר עכשיו עכשיו הגרלה?" הוא מעולם לא התכוון להגריל,אבל הרב אלבז רוצה להראות שהוא כזה "צדיק" ממש...מניפולטור שקוף כ"כ.......
מ מיק101 New member 4/7/11 #98 שלום גם לך, לונג טיים נו סי../images/Emo140.gif הוא מגעיל הוא מגעיל הוא מגעיל על משקל הוא זכאי הוא זכאי הוא זכאי
שלום גם לך, לונג טיים נו סי../images/Emo140.gif הוא מגעיל הוא מגעיל הוא מגעיל על משקל הוא זכאי הוא זכאי הוא זכאי
ה השרדות10 New member 4/7/11 #134 התגעגענו מיק../images/Emo13.gif ראית איזה שחקן זה. חחחחחחחחח גם לפני שהם יהיו שניה בדלת לפני היציאה הוא יגיד אני עוזב תחזיקו אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
התגעגענו מיק../images/Emo13.gif ראית איזה שחקן זה. חחחחחחחחח גם לפני שהם יהיו שניה בדלת לפני היציאה הוא יגיד אני עוזב תחזיקו אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
מ מיק101 New member 4/7/11 #147 עזבי, לי הוא פשוט מחרב את ההנאה מהתכנית ורק בגללו אני מתה שיסתיים כבר ושנראה אותו עףףףףףף אל גד!!!!!!!!!!!!!!!
עזבי, לי הוא פשוט מחרב את ההנאה מהתכנית ורק בגללו אני מתה שיסתיים כבר ושנראה אותו עףףףףףף אל גד!!!!!!!!!!!!!!!
L lotaria Well-known member 3/7/11 #56 איזה באסה. האלבז הזה נשאר.שלא נדע.הוא ינסה להחזיר בתשובה את כולם.
I izmeral1 New member 3/7/11 #59 שפע ברכות לאריק סיני ויפעת../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif מרגש לראות את החתן אריק סיני היחיד סוף טוב לך ולכלה יפעת שלך כמובן. קבל ממני את בירכת המזל טוב עם הרבה אושר שפע של ברכות יזמרלדה .גם מבני משפחתי.
שפע ברכות לאריק סיני ויפעת../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif מרגש לראות את החתן אריק סיני היחיד סוף טוב לך ולכלה יפעת שלך כמובן. קבל ממני את בירכת המזל טוב עם הרבה אושר שפע של ברכות יזמרלדה .גם מבני משפחתי.
D didush100 New member 4/7/11 #116 שלום לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif לא ראיתי בכלל מה הפסדתי?
D didush100 New member 4/7/11 #130 הרב התבלבל? לא עשיתי פן אז התביישתי לבוא אז מה ההפתעה הגדולה של הערב?
מ מיק101 New member 4/7/11 #136 בני אלבז לא פורש - ה פ ת ע ה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L lotaria Well-known member 3/7/11 #62 מעניין אם בעוד איזה זמן יוודע שאריק החליט לחזור בתשובה. הוא יתחיל להסתובב עם כיפה לבנה על הראש? אולי אני משביתת שמחה אבל הוא נראה כמו סבא של יפעת.
מעניין אם בעוד איזה זמן יוודע שאריק החליט לחזור בתשובה. הוא יתחיל להסתובב עם כיפה לבנה על הראש? אולי אני משביתת שמחה אבל הוא נראה כמו סבא של יפעת.