לא מעניין אותי אגו, אני אומרת שהם אנשים ישרים
א אילנה55555 New member 4/7/11 #99 האגו משפיע על היושרה ולכן אני חולקת על דברייך כולם שם עורכים חישובי כדאיות/חברות ולכן אין לזה כל קשר ליושרה.
האגו משפיע על היושרה ולכן אני חולקת על דברייך כולם שם עורכים חישובי כדאיות/חברות ולכן אין לזה כל קשר ליושרה.
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #117 אמרתי לך: קודם ../images/Emo259.gif../images/Emo97.gif../images/Emo263.gif אח"כ שותים [ אין אייקון לוודקה... } ככה לא כואב בראש...
אמרתי לך: קודם ../images/Emo259.gif../images/Emo97.gif../images/Emo263.gif אח"כ שותים [ אין אייקון לוודקה... } ככה לא כואב בראש...
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #124 ...חחח...אופס....../images/Emo9.gif איך שאני ראיתי כואב בראש טוב, נו, אלה פה מתדלקים אותי בשוטים על הזמן... והסטייק טרטר שלי עןד לא הגיע... פלא שהראש נדפק...
...חחח...אופס....../images/Emo9.gif איך שאני ראיתי כואב בראש טוב, נו, אלה פה מתדלקים אותי בשוטים על הזמן... והסטייק טרטר שלי עןד לא הגיע... פלא שהראש נדפק...
א אילנה55555 New member 4/7/11 #82 ברכות לרעות שטיינברג ולמייקל שכנראה.. זכה בעיקר מהאגו המנופח שיש לרובם שם,אם לא לכולם. ולהבא כדאי להגיד למייקל שכשעורכים הגרלה רצוי שהתוצאות תהיינה פחות שקופות. יש לי מי שעורך בדיקות פוליגרף,אז זהירות
ברכות לרעות שטיינברג ולמייקל שכנראה.. זכה בעיקר מהאגו המנופח שיש לרובם שם,אם לא לכולם. ולהבא כדאי להגיד למייקל שכשעורכים הגרלה רצוי שהתוצאות תהיינה פחות שקופות. יש לי מי שעורך בדיקות פוליגרף,אז זהירות
ה השרדות10 New member 4/7/11 #86 ביוטי בבקשה אל תעשי נעיצות!זה הורס את הפורום! גם ככה אין פה הרבה מאד כותבים,ואין הרבה נושאים,ולא רואים נושאים חדשים בגלל השרשריפלצת האלה..בנעיצה הקודמת פעם שעברה-הפורום היה מושבת כמעט כל היום...
ביוטי בבקשה אל תעשי נעיצות!זה הורס את הפורום! גם ככה אין פה הרבה מאד כותבים,ואין הרבה נושאים,ולא רואים נושאים חדשים בגלל השרשריפלצת האלה..בנעיצה הקודמת פעם שעברה-הפורום היה מושבת כמעט כל היום...
ה השרדות10 New member 4/7/11 #91 עידמן -זה עוד יותר גרוע-ככה יש אחד בלתי נגמר אין צורך בפורום שכזה בנעיצות בכלל,זה פשוט גורם לו להפסיק לתפקד
עידמן -זה עוד יותר גרוע-ככה יש אחד בלתי נגמר אין צורך בפורום שכזה בנעיצות בכלל,זה פשוט גורם לו להפסיק לתפקד
ע עידמןן New member 4/7/11 #92 על זה גם חשבתי אבל ידוע לך שניעוץ שמגיע ל200 מתכווץ... ואז זה יתרון גדול בנעוץ 1 ולא ב2
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #106 אמממ...עידמון, תעביר ת'חומוס ואת המטבוחה משהו מוכן לדאוג להעביר לי את הסטיק טרטר... אין, אין תמיד אני מפסידה את הדברים הטובים תמיד....
אמממ...עידמון, תעביר ת'חומוס ואת המטבוחה משהו מוכן לדאוג להעביר לי את הסטיק טרטר... אין, אין תמיד אני מפסידה את הדברים הטובים תמיד....
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #112 האמת, אני מזה מבסוטה מישי לוי הגיע מתודלק אבל ממש כל הכבוד לו על הדרך שעשה