לא, זה לא ידוע משום שלפעמים אומר 8 ולפעמים 10
א אילנה55555 New member 4/7/11 #280 פתרתייייייייייייייייייייייייייי אבי ביטר הוא ה"נעלם" ה10 מצפה ל2000 סה"כ
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #285 כנאמר: ../images/Emo79.gif "בן פורת יוסף עלי..." ../images/Emo79.gif
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #272 קבלי את בן פורת יוסף המקורי...חחח... האחד והיחיד http://www.youtube.com/watch?v=FFYgT3SX0SE
מ מיק101 New member 4/7/11 #277 ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifבן פורת יוסף
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #215 אני בשוק אני בהלם אני המומה... לא ראיתי את הברכות אלי מסכנה הליאת הזאת ממש לרחם עליה איזה רוע יש לו להתנהג ככה פוסטם [ פחחח איך אומרים לזכר פוסטמה??? ...חחח ] הלוואי שהיינו מכירות ממקודם אני חדשה ב אז מי דומה לי ולמה את מתבלבלת בינינו?
אני בשוק אני בהלם אני המומה... לא ראיתי את הברכות אלי מסכנה הליאת הזאת ממש לרחם עליה איזה רוע יש לו להתנהג ככה פוסטם [ פחחח איך אומרים לזכר פוסטמה??? ...חחח ] הלוואי שהיינו מכירות ממקודם אני חדשה ב אז מי דומה לי ולמה את מתבלבלת בינינו?
ב בלה קאלן New member 4/7/11 #290 אני מוכנה לוותר על הקריירה שלי שיצא לך ה [מה המילה הזו במרוקאית שהיא אומרת כל הזמן?] שיצא לך
ב בוףברכה New member 4/7/11 #293 קושקושוני...בולבולוני..LOVE..U יש מצב..זה...זחחחחללהה.... טום..טוננה..ננה..טום..טננה..טום...טננה טום...
קושקושוני...בולבולוני..LOVE..U יש מצב..זה...זחחחחללהה.... טום..טוננה..ננה..טום..טננה..טום...טננה טום...