ליאן.

New member
אוקיי.. יש אומרים שזה היה בלתי נמנע

אחרים היו אומרים שזה פשוט צפוי... אבל הנה זה... סוף סוף... תחרות הנחשקים הוירטואליים!!
בשלב הראשוני, שלב האיסוף. ייארך כשבוע-שבועיים, עפ"י הצורך והעניין. הינכם מתבקשים להעלות תמונות של עצמכם או של סתם דוגמנים/ות וסלבס מרחבי הגלובס הנראים לכם כראויים לתואר.. לכל תמונה יש להוסיף תיאור כללי, שם, תחביבים, היקפים, צבע אהוב ומהן התוכניות לעתיד. (כמובן שאפשר להמציא פרטים, אפילו חובה..
) שימו
- על התמונות להיות ייצוגיות.. מה שאומר שתמונות עירום חושפניות למיניהן - יימחקו! בשלב השני, מתוך כל התמונות שיועלו, ייבחרו 20 נשים ו20 גברים. שלב שלישי, טקס התחרות.. זהו שלב הדירוג של התמונות. תערך הצבעה ועשרת הנבחרים/ות יעלו לגמר. מה שכחתי ? אה, כן, מי מתנדב להיות חלק מצוות השופטים ?

blaumark

New member
גם אני רוצה להוסיף תמונה !!!

אפילו תמונה טריה מהיום קיבלתי מצלמה דיגיטלית היום לשחק איתה במשרד וזה מה יצא שיהיה לכולם אחלה יום

הנה המועמד הבא בתחרות

אז הנה הוא.. גבוה, חמוד, חכם והכי חשוב צנוע אתם לא חייבים להסכים עם דעותיו אבל את לבכם הוא בטוח יכבוש בלעדיו תחרות אינה תחרות אני רוצה להציג לכם ברוב פאר ןהדר את מועמד מספר 7 בתחרות הסינגלס קלאב נא לעמוד ולמחוא כף ל-עדו אופיר תיאור כללי ~~~~~~~~~~ גובהו 177, שיערו קצוץ, עיניו ירוקות, הוא חמוש במשקפיים, אפו סולד, שפתיו בשרניות, הוא שוקל 74 ק"ג, יש לו קעקוע על הכתף וחיוך כובש. שם ~~ עדו אופיר איזור מגורים ~~~~~~~~~~~~ מרכז הארץ - איזור פ"ת (הבחור מושבניק- זה חומר טוב) תחביבים ~~~~~~~ או, ויש לו הרבה.. כדורסל, טניס, באולינג, בישול, טיולים, כתיבה, עבודה, צפייה בטלויזיה, דיבור בטלפון, מחשבים, בילויים, כלבים, קריאה, צפייה בסרטים, אומנות, תאטרון, מחול, שינה ומוזיקה. מעשן / לא מעשן ~~~~~~~~~~~~~~ הבחור ילד טוב ירושלים- לא מעשן גובה ~~~~ כבר דיברנו על זה, לא? מתנשא לגובה של 1.77 ס"מ היקפים? צבע אהוב ~~~~~~~~ אדום לכל סוגיו מוטו אישי ~~~~~~~~~ חייה ותן לחיות סטטוס אישי ~~~~~~~~~~ תפוס טרי טרי טרי... לא יודע אם להגדיר זאת עדיין כתפוס מהם התוכניות לעתיד? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לומד חינוך מיוחד ועובד עם ילדים במגוון רחב של פעילויות מתכנן לטוס בהזדמנות הראשונה לחופשה אפילו סיני בתמונה התוכניות זה לסיים את הלימודים ולהתחיל לעבוד בשיא המרץ. הכל אמת פה.. כן, יש חיה כזאת.. וכל מה שעליכם לעשות זה רק לבחור בו- הוא שלכם..

מתנדבת וגם משמשת דוגמא

רווק מס´ 1 - שם: איש מוזרוביץ´. תחביבים: מציצנות, מתיחות. צבע אהוב: תכלת כמובן, כצבע הרקיע (איפה שהראש שלו נמצא). על עצמו: שואף להגיע גבוה...

ליאן.

New member
u wild thing u ... ../images/Emo8.gif

איפה הנתונים האישיים שלך ? קדימה קדימה, זה לא הזמן להתצטנע..

blaumark

New member
איזה פרטים ???

היי ליאת ולכולם כמו שאתם מכירים אני לא ממש צנוע ובישן אבל בזמן האחרון אני בטירוף אמיתי בעבודה וכמו שראיתם בזמן האחרון אין לי יותר מידי זמן להיכנס לפורום ולצערי גם פיספסתי את המפגש האחרון אבל אשמח להוסיף פרטים רק תעדכנו אותי איזה פרטים להוסיף??? מתגעגע לכולכם

blaumark

New member
והנה הפרטים שלי !!!

שם: מארק בלאו כינוי: Wild Thing גיל: 31 למרות שבנפש אני עדיין מסרב לקבל את זה !!! גובה: 182 ס"מ מבנה גוף: מלא (בחום ואהבה) שער: חום ארוך קצת גלי צבע אהוב: כחול בהה, שחור, וורוד (כל צבע צועק) כמו הטיסן הורוד שלי מגורים: בת חפר (טול כרם פיתוח) עיסוק: מנהל רשת (איש סיסטם) בנתב"ג מוטו אישי: למצאות את החיים למקסימום, השמיים הם הגבול פתגם אהוב: "אין דבר העומד בפני הרצון אבל מה קורה שיש רצון והדבר אינו עומד !!!" לא מעשן בעל חוש הומור מוזר וציני שותה באירועים במיוחד יין אדום (כמו שרובכם כבר יודעים) אוהב את החיים ולהפיק את המקסימום מהם תחבבים: מסיבות, אירועים, טיסנים ותעופה, אופנועים, טיולים, טבע. שאיפות עתידיות: להתקדם בקריירה, להתחתן, להקים משפחה, ולגמור את הקומה השניה. לא חשוב המקום בתחרות אלה איך משחקים את המשחק!!! אבל אני מוכן לעשות המון (כמעט הכל) כדי שיהיה כייף ומעניין מצורף תמונה של הטיסן הורוד שלי (פייגלה)

איזה חתיך

מה אתה לובש ? מתגעגע אליך אחי תפסיק להיות שקוע כל היום בעבודה גם אנחנו רוצים יחס צחי

night mistress

New member
כפרה!!!!

אם לר רואים אותך במציאות לפחות רואים אותך בתמונות.. קבל ח"ח. מתגעגעת.

ולראשונה על בימת הפורום ../images/Emo124.gif

אני!!! (זו תמונה ישנה) שם: ענבל צבע אהוב: שחור או לבן (אין לי אפור) היקפים: לא ידועים וטוב שכך... תחביבים: הכל וכלום שאיפות: לעשות הכל לפחות פעם אחת וכשאין יותר מה לעשות להחזיר נשמתי לבורא...

למעלה