dudusch

New member
אפשר להגיב?

(מנסה לשרוק אך לא יוצא...) מה טוב מראה פנייך, לטבוע בעינייך. הכחולות כחולות האלו כאילו חתיכות שמיים נפלו...
דודוש, במצב רוח פואטי...

voguemaster

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מצטער לא הצלחתי למצוא אייקון של כלב עם לשון בחוץ

jahnon

New member
טוב אני רואה

שאין הענות רבה מדיי אז גם אני אגיש את מועמדותי תיאור כללי: בלונדיני עם עיניים כחולות 2 מטר על 1.50 וברצינות בחור חביב ולא מזיק לבריות אוהב לצחוק ולהצחיק תחביבי מגוונים וכוללים כדורגל, שחמט, בישול, אכילה, קריאת ספרים צפייה בטלוויזיה, שוטטות באינטרנט, שוטטות ברחבי הארץ, לשמוע מוסיקה, לרקוד ועוד ועוד היקפים 70-70-70 סתם אין לי מושג וגם לא מעניין אותי אבל אין מה לדאוג צבע אהוב: בלונדיני
דרך אגב התמונה לא מעודכנת מאז עברתי שינויים רבים (אפרו, קרחת והתספורת היותר נורמלית העכשווית)

ליאן.

New member
לא חראם ?

חראם עלינו, הכוונה.
מה דעתך להביא תמונה מעודכנת ?

jahnon

New member
אני מתנצל עד עומקי נשמתי

(שהיא דיי רדודה) איך אני יכול לפצות אותך? לבינתיים קחי לך

jahnon

New member
what would you want me 2 do?

אני על ברכיי כאן. מה תרצי שאעשה כדי שתסלחי לי על כך שפגעתי בך בצורה כל כך גסה. סרנדה? טיול כרכרות? ארוחת ערב? כוכב?

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif מועמד מספר אחד ../images/Emo45.gif

עדיין מצפים לתמונה מעודכנת..!

jahnon

New member
אני רוצה להציע את... שלגיה

והסיבות הן: הבחורה הכי יפה בעולם - הראי אמר כך והוא ראי קסם אז מי יתווכח איתו. יודעת לבצע את מטלות הבית - טיפלה בשבעה גמדים. יש לה אבא עשיר - בכל זאת נסיכה. אין לה אמא (אין חמות) - ללא מילים. קלה להשגה - הלכה עם הראשון שנישק אותה. תחביבים: לנקות את הבית עם יצורי היער היקפים: 60-90-60 מושלמת, כבר אמרנו? תוכניות לעתיד: להתחתן עם הנסיך על הסוס הלבן (אבל עם נסיך על סוס לבן)

למעלה