ביכורים הנה הבאתי

sipi1

New member
../images/Emo8.gif מי אמר 16 תמונות ???

סתם ! הבכורה שלי (והגדולים האחרים) יכריזו מרד בבית אם אעיז לכתוב עליהם משהו, ותמונות שלהם - הס מלהזכיר. אז במקום, קחו תיאור קצרצר : הבכורה שלי, ילדה נהדרת שחוגגת הקיץ יומולדת 18, היא נערה נבונה וטובת לב עם שיער ארוך ועיני שקד, ונושאת שם שאני מאד אוהבת ומלווה אותי מימי ילדותי. אין תמונה שתצליח להראות את כל המעלות - בגיל שלה כבר לא מתפעלים מחיוך או מלחיים עגלגלות, אלא מהדברים הפנימיים יותר, שאי אפשר לצלם. ובלי לפגוע בכל שאר הילדים, אין כמו בת
בכורה ! וכמובן - אין כמו
סנדביץ' ראשון, ואין כמו
בן ראשון, ואין כמו
ג'ינג'י ראשון, ואין כמו ... ואין כמו
בן זקונים - וזה במקום 16 התמונות שאוסרים עלי להעלות...

digabu

New member
../images/Emo99.gifייש אפשר להציג את הבכור שלי

אז הנה גיל בני הראשון (בדיוק חשבתי היום שזהו חג הביכורים)

digabu

New member
צודקת.. ראיתי רק כאשר זה עלה כבר

אני צריכה לדבר עם הבעל, ככה זה אצלנו הסנדלר הולך יחף.. ובאמת מגיע לו..

digabu

New member
אז אם אפשר לבטל את התמונות הקודמות

ושוב הביכור שלי, הבכור והראשון - גיל

הנה הביכורים שלי ../images/Emo99.gif

חולה עליו. למי מכן שיש ילד אחד - גם אחרי שנולד השני, הראשון נשאר יחיד ומיוחד. לא סתם קוראים להם בכורים.

עינבלית

New member
הבכורה שלי../images/Emo172.gif

בכורתי שנולדה בסימן המים, חוגגת באמבטיה מלאה מים אגב, ולרעיון של מסירת הבכורים לכוהנים...מזל שזה בוטל עם חורבן הבית... אפרת- איפה תמונה של הבכור הבלונדיני שלך?

עינבלית

New member
וסיפור לחג השבועות

בראשית א' פסוק 29: "ויאמר השם הנה נתתי לכם את כל עשב זורע זרע אשר על פני כל הארץ, ואת כל העץ אשר בו פרי העץ זורע זרע יהיה לכם לאוכלה" - הוכחה שהאדם נצטווה להיות צמחוני. אבל אני אוהבת בשר, ועופות, על האש. ואם כבר עופות- אז ארוע משעשע מלפני כמה ימים: ליה ואני על ספסל קסום במעלה שד' הצבי. על האורנים לידינו מקפצים חמישה עורבים, תוך קריאות קרע-קרע נלהבות. ליה מתבוננת בעורב הצעקן ביותר ומצביעה עליו. "עורב" אני אומרת. "רֵב!" ליה חוזרת אחרי כהד. שוב קריאות "קרַע-קרַע", שוב אצבע קטנטונת מושטת לעבר העורב הקולני. "עורב", אני אומרת. "רֵב!" עונה בתי. "עורב" אני אומרת. -"רֵב!" "עורב!" הפעם אני מדגישה את ה"עו" של העורב... שקט. ליה חושבת, ואז מחייכת, מצביעה אל העורב ואומרת בהחלטיות: "עוׁף". ושאני אתווכח עם האמת הביולוגית הזו? העורב הוא אכן עוף. " את צודקת ליה, העורב הוא עוף" אני אומרת לה ושתינו צוחקות לנו ביחד על הספסל במעלה שדרות הצבי.

אפרת12

New member
חכי עוד יומיים אני אסביר לך

מאיפה אני יודעת שהקטנטונת הזו פשוט נולדה חכמה...

למעלה